Már csak egy film taszíthatja le a csúcsról a Transformers 4-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hopp, még találtak 100 milliót, 889-nél tart a film, jelenleg a sorozat második legtöbb bevételt hozó része. Meddig akarod még temetni a bevételeit? Amerikában esett? Kit érdekel?
Te még mindig itt tartasz? Hogy nyereséges? Kit érdekel? Nyilván úgy mennek neki, hogy nyereséges lesz. De rohadtul nem mindegy, hogy mennyire. A 600 milliós és 700 milliós profit között is 100 millió a differencia. Minden egyes millió dollár sokat jelent.
Mondjuk, ha már nyereség, nem szabd elszédülni a számokon. Látni kell, hogy a költségvetés, milyen brutális, plusz ott van 100 misi a marketingre. Plusz elég sok pénz marad a moziknál, nemzetközileg még kevesebb a bevétel, és az a Kínai 300-350 millió pláne minimális bevétel-vonzattal bír. A napokban volt arról cikk, hogy az mennyire nem tétel bizonyos okok miatt a Paramountnak.
Mondjuk, ha már nyereség, nem szabd elszédülni a számokon. Látni kell, hogy a költségvetés, milyen brutális, plusz ott van 100 misi a marketingre. Plusz elég sok pénz marad a moziknál, nemzetközileg még kevesebb a bevétel, és az a Kínai 300-350 millió pláne minimális bevétel-vonzattal bír. A napokban volt arról cikk, hogy az mennyire nem tétel bizonyos okok miatt a Paramountnak.
Én az Éhezõk viadala elsõ részét sem voltam hajlandó megnézni.
Transformers 4 világszerte 750M $, ha levonjuk a költségeket, akkor is bõven nyereséges már a film.
Transformers 4 világszerte 750M $, ha levonjuk a költségeket, akkor is bõven nyereséges már a film.
az elõzõ is rendkívül béna, semmitmondó volt. kínkeserves moziélmény. érthetetlen számomra a divat, azaz hogy miben jobb ez a CGI majom Burton smink-majmainál?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én is így gondolom. Borzalmas...
Mind olyan filmek, amik igazából a nulla szintet sem ütik meg. Élen az éhezõs szarral, ami meg egy vicc.