9
-
Macropus Rufus #9 egy olyannal is kiegyeznék, hogy az eddigi városok szerepelnek benne, de az összes város egy játékban. A városok közti utat megtehetem autóval/vonattal/hajóval/repülővel. -
Macropus Rufus #8 "itt már kicsit bicsaklik a dolog: a sorozat fő részei sosem kaptak alcímet!!"
szinte kivétel nélkül az összes GTA-nak van alcíme...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_(sorozat) -
FNightWalker #7 Áh Vice City. Mennyi kellemes emlék "jött elő" a cikk olvasása közben. -
sempronius18 #6 Egy GTA Rio de Janeorot beújíthatnának, most úgyis évekig fókuszban lesz az a város a bűnözés egyik fellegvára változatos földrajzzal, tengerpart, hegyek, favellák, luxusnegyedek stb -
StoneCold7 #5 10 év? Az 2 max 3 rész ami nem sok. Szerintem inkább GTA többet Liberty City -be ne játszódjon, max ha megéljük azt, ha az V mapjánál min. 5 ször nagyobb mapon játszunk... Aztán Vice City után tényleg jöhetnének valami újjal, mondjuk egy fasza téli várossal... -
sanyicks #4 ja most már hanyagolni kéne azt a szartelep nyújorkot, jó lenne ha vagy 10 évig nem jönne liberty city-s gta. -
StoneCold7 #3 Szerintem még a Vice City mindenképpen kell. Vice City volt a legjobb, inkább a szar New York nem kellett volna megint, hisz az annyi más játékba is van... Nem mellesleg, hogy elég nagy csalódás lett amúgy is a 4. -
peterx #2 Nemtom hogy vagytok vele de már kezd unalmas lenni ez az állandó repeta ugyanazzal a 3 várossal (Stories részekkel már megvolt a visszatérés).. Miért nem tudnak végre elrukkolni egy teljesen új várossal aminek legalább a neve nem ugyanaz mint korábbi részekben? -
Merwenus #1 Szerintem simán GTA Vice City után
GTA Return to Vice City