16
Dangerous Rays
-
Ironman2 #16 Kijött az alfa14! Új fegyverek,mégjobb gtrafika,rombolható ládák!
-
#15 amire ebbol is lesz valami "hasznalhato" addigra jon 50 masik steam greenlight -ra... ezt leszamitva nagyon jo -
#14 cím alapján egy rájaszimulátorra vártam... ó, a csalódás. -
#13 Szerintem ezzel most még kár játszani mert ez még semmi nulla pre alphának is kevés. -
Ironman2 #12 Zombik talán éjjel fognak jönni? De akkor asszem befosok.DD -
Ironman2 #11 Igen komorak a szinek.Időjárást még nem tapasztaltam,idáig csak nappal bolyongok,elégett autók vannak az utakon de semmire sem megyünk velük,találtam egy fészert benne egy baseball ütővel,és vannak gombák is! Amúgy random van generálva a táj,azért nincs is térkép!
-
#10 Atmoszférea milyen?
Tényleg mintha világvége után lennénk? (elég komor a színvilága)
Videóban szóesik villámlásról (ami belénk csaphat), madárcsicsergésről, lehet gombászni, ezeket tapasztaltad? -
Ironman2 #9 Én a legkisebb terepméretet választottaam,de az is hatalmas terület.Zombikkal nem nagyon találkoztam,lehet vannak a játékban valahol.Viszont ez a hatalmas üresség még eléggé idegesítő.Megyek a pusztában,erdőben,sehol semmi se,kilómétereket gyaloglok a nagy semmiért.Egy térképet azért berakhattak volna. -
#8 "Egyelõre csak singleplayer van benne" Nem is kell más!!!! -
precise #7 +fav -
Ironman2 #6 Egyébként a játékban nincs védelem,teljesen DRM mentes,és nagyon jól moddolható! Szinte mindent meg lehet benne változtatni xml fájlokban -
Ironman2 #5 Az szép! Végre nem az Unity,hanem saját fejlesztésü motor van alatta:
http://www.lonelybitsgames.com/mainsite/index -
Volfram42 #4 Viszont a tűzrakás nagyon ötletes. Ha lesz multi rálesek tuti. -
Ironman2 #3 Micsoda fakitermelés,belesüllyed a földbe a kivágott fa.Azért a Forestben ez jobban meg van oldva -
Ironman2 #2 Aki kiszeretné próbálni irjon privit,sajna linket nem dobhatok ide! -
Ironman2 #1 Itt egy újabb gyöngyszem a túlélőszimulátorok sokaságában.Ez amolyan Rust,és The Forest keverék,egyelőre csak singleplayer van benne.A STALKER c.játék inspirálta a készítőket hogy belevágjanak eme remekműbe.Kiváncsi leszek mi sül ki belőle,nagyon várományos!
Honlap
Steam oldal