6762
  • bajgunar
    Rendszergazdaként futtasd. Parancsikon, jobb egér/tulajdonságok/kompatibilitás --> pipa a rendszergazda... -ba. Ez nem oldja meg? Firefox-ban is ugyanígy.... Így maradnak meg a beállítások? Vagy írásvédett az a file vagy mappa amibe, ahol menti a beállításokat. (akár game, akár firefox)
  • Bal0924
    Tipp kellene.
    Hogyan lehet rávenni a 10-et hogy a beállításokat megjegyezze?
    -egy játék mindig teljes képernyőben indul, pedig úgy volt beállítva hogy ablakos legyen.
    -A firefoxban állandóan a bing van alapértelmezett keresőben.. Minden újra indításnál visszateszi. töröltem a binget és egyéb keresőket benne, de vissza áll alapra.

Egy laptop, még az előző build van fent.
  • Krisztiam #3473
    oké köszi :)
  • MerlinW
    Innen pl
  • Krisztiam #3471
    Mindegy majd megoldom :)
  • bon
    igen a google-ben keresel egy forgalmazót és megvásárlod. Élni kellett volna az ingyen frissítési lehetőséggel amíg volt.
  • bon
    Türelem, ma két gépen is ugyanez volt. Tegnap meg a táblagépemen.
  • Krisztiam #3468
    honnan tudok szerezni win10pro kulcsot? :) google? :D
  • bon
    Nem hiszem.
  • MerlinW
    Vagy hagyd úgy és marad egy Win kulcsod..:)
  • Krisztiam #3465
    jaa oké köszi :)
  • bajgunar
    Aktiváld újra, s akkor válaszd ki, hogy Win 10 Pro-t akarsz aktiválni. Meg adj hozzá win10pro-s kulcsot!
  • Krisztiam #3463
    és azt hogy lehet kiszedni onnan? :D
    sehogy? :)
  • MerlinW
    Gondolom törted/aktiváltad korábban a 7-8-10-et, oszt ottmaradt a CMOS-ban.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.14. 20:43:44
  • Krisztiam #3461
    nekem is megáll ott :D
    amúgy érdekes felraktam egy Windows 10 Pro-t 1607-est tiszta telepítéssel és amikor megnézem a sajátgép tulajdonságokat akkor windows 10 Enterprise hehe :D mik vannak :D
  • bajgunar
    Nah így az életbe nem szedi le. Nekem is áll(t) egyhelyben.
    """ Néhány frissítés telepítése meghiúsult, mert nem volt bekapcsolva a gép.... """
    Te is töltsd le a Microsoft Update Katalógus -ból és telepítsd manuálisan.
    Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 Version 1607 rendszerekhez (KB3189866) 431.1 Mb
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.09.14. 19:42:35
  • bajgunar
    Az a vicc, hogy eseménynaplóban sincs bejegyezve semmi időpont, vagy hogy ment volna a gép. Csak az "utolsó"-t látom, ami éjjel ~1 kor volt, amikoris kikapcsoltam. De hogy reggel (~9 körül) meg délbe (~2 körül) bekapcsolt volna.... Nincs semmi bejegyzés. Nah ez mi?
    Ja és a frissítés nekem is felszaladt 95%-ra és ott rostokol ~1 órája...
    Érdekes.... ez is!
  • kishellboy
    Sziasztok,az e havi frissites nem akar lejonni,mar orak ota 0 szazalekon van,nem ertem hogy miert! Mar parszor ujra meg ujra probaltam a frissites keresest,be is jon hogy osszegzo frissites de nem jon le,se hiba uzenet,sem semmi,egyszeruen csak ugy all mind teve a sivatag kozepen :) ! Ha valaki tud ra megoldast,kerem segitsen,elore is koszonom szepen! :)
  • wollnerd #3457
    Kapcsold ki a Wake timers beállításokat az Energiatakarékosság beállításainál. leírás És kapcsold ki teljesen a hibernálást a parancssorral: powercfg –h off Ezzel kapcsolatos leírás
  • bajgunar
    Persze Wake on Lan be van bios-ba kapcsolva. Majd kinyomom. Meg asszem figyelem a mac címeket, ki "okoskodik"... Furcsa.
  • bajgunar
    Frissítés miatt indul be a gép totál kikapcsolt állapotból?
  • bajgunar
    Na akkor erre mondjatok okosságot: Gyerek otthon van mert beteg.. Előbb hívott, h bekapcsolt a gép! Tutira emlékszek, hogy NEM alvóba se nem hibernálásba raktam. Totál leállítottam! Akkor most mitől??? Ennyit az egér hanyatfordításáról... Nincs semmi extra, háttérben futó, induló, ütemezett program. TeamV. se indul, se nem fut háttérben. Áram ingadozás, táp szar? 750es chieftec, 27k volt... Nem hinném. Ötlet?
  • bon
    Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!
  • r4pt0r
    Letöltés mappán jobb gomb, tulajdonságok és ott a hely. Arra figyelj hogy mindig letöltések néven fog szerepelni, át fogja nevezni a mappát.
  • simonl #3451
    Sziasztok, meg lehet változtatni, hogy a klasszikus letöltések mappa ne az alapértelmezett helyre mentsen, hanem egy másik meghajtóra?
    (de az ikonja maradjon ugyanaz, ott ahol a fájlkezelőben megszoktam) ?
    Remélem érthetően írtam le.
    Köszönöm a türelmes és segítőkész válaszokat.
  • bon
    1607-es a legfrissebb nem beta build.
  • MerlinW
    Ez nem a legfrissebb buildet tölti? Nem tudom, kérdezem.
  • Hecker007
    1607 a legutolsó image, legalábbis én még nem láttam frissebbet :)

A Felgolos által feldobott MTP probléma engem is érdekelne, könyvolvasót nem ismeri fel a gép :/
  • Krisztiam #3447
    sziasztok
    melyik verziójú windows 10-et kell felrakni tiszta telepítésnél, amikbe az új frissítések vannak? a 1607-est? köszönöm a választ
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.09.12. 12:39:14
  • Felgolos
    Hello!
    MTP Device hibát hogyan tudom ki javítani ? Frissités óta nem tudom csatlakoztatni a telefonokat a géphez.
    Köszönöm a választ!
  • gergely1991
    Telepítsd újra a klienst.
  • Gladiator
    Koszi.
  • xxx007

Utoljára szerkesztette: xxx007, 2016.09.09. 23:10:22
  • MerlinW
    Nem kell már telepíteni, Settings / Recovery menüben Reset this PC. A Windows visszaáll gyári állapotára.

Nem kell fizetned semmiért, amíg nem cserélsz alaplapot, annyiszor telepítesz ahányszor akarod.

Böngészők felhőben mentik a beállításokat, jelszavakat. Elvileg a Windows beállításokat is a OneDrive, mondjuk azt 5 perc visszakattintgatni.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.09. 20:33:44
  • Gladiator
    Hello

Windows 10-em van es szeretnem "ujrarakni" a gepem, mert mar tele van minden hulyeseggel. Par kerdes:

1. Ennek hogy allok neki?:) Windows 8-cal jott a gep, onnan magatol frissitett 10-re, tehat semmi CD-m, vagy gepen talalhato fajlom nincs a Windowsrol.

2. Most mar ugye fizetos a Windows 10. Kell majd fizetnem, ha ujrarakom a gepet?

3. Valahogy megoldhato, hogy a beallitasok, elmentett jelszavak, stb. megmaradjanak?

Koszi
  • kishellboy
    Sziasztok,en nem azert kapcsoltam ki a szolgaltatasokat mert zavar hogy kemkednek,hanem azert hogy jobban fussanak az online jatekok ,pl pes 16 onlinebe,stb,s ha a hatterbe mennek ezek a szolgaltatasok akkor rossz az fps-em,de miota kikapcsoltam oket,azota siman es szepen mennek az online jatekok,nem a kemkedessel van a baj,hanem hogy a hatterbe bezavar az internetnek! En nem vedek senkit,de igy utolag is,tenyleg hasznos volt Bajgunar segitsege,anelkul a game full lag lenne,es mielott kikapcsoltam volna a szolgaltatasokat,megfigyeltem a feladatkezelobe hogy a netet igen csak hasznalja a rendszer,de rendesen,pl ha valaki mobil netet hasznal az foghatja a fejet,hogy huuu,hova lett a sok mb.Maga a rendszer jo,biztos hogy jobb mint a win7,nem is panaszkodom ra,de a szolgaltatasok a hatterben,az picit szivas! :) szep napot mindenkinek!v
    Utoljára szerkesztette: kishellboy, 2016.09.09. 11:55:45
  • bon
    Ez így van, csak én nem akartam leírni :)
  • bon
    Fent vagyok, van gmail-em is, használok több féle keresőt és nem izgat, hogy mit tudnak meg rólam. De van jó pár OneDrive otthoni és üzleti fiókom is. Így nem is tiltogatom le a Microsoft szolgáltatásait sem. Nem kiáltom ki kémkedőnek sem, mert pont annyira kémkedik mint a többi nagy cég.
  • bajgunar
    Olvass vissza! Ne csak pár oldalt... kb az egész topicot. Vki pirosat mond, ők kéket kiabálnak, de ha vki kéket mond, akkor pirossal kontráznak. Saját magukat megcáfolják. Ugyanígy engem is. Mondtam tippet, ötletet, tanácsot. Totál áthúzták, lehurrogtak, kineveztek. PFf. Érdekes.... valakinek működik, tetszik ÉS megköszönte a segítségem! Ennyit erről.
    ui: nincs üldözési mániám és félnivalóm se. ;)
  • Panzeradler #3436
    Mert ez már nem tanács hanem üldözési mánia.