6762
  • bon
    Nagyon kicsi
  • Bal0924
    A laptopomban nincs ssd.
    A másik partíciót nem mentettem le. :S
    Mennyi az esélye hogy minden elveszett?
  • bon
    Asztali gépen nem, laptop-on igen, de ott is csak azért, mert ssd-re cserétem a winyót.
  • bon
    KB, igen, régebben Kartonba csomagolt dvd lemez és matrica. Utoljára Windows 7-ből vettem OEM-et, akkor még így volt. Windows 8-ból online vásárolt kulcsom van. Azóta nem tudom. Felhasználási feltételekben is van különbség oem és dobozos között, pontos feltételeket nem tudom.
  • Bal0924
    Ugye upgrade-nél csak a C meghajtóhoz nyúl, a többihez nem?
  • grebber
    És mi az hogy OEM (nem értek hozzá ),adnak a papíron egy serialt azt kész?
  • Bal0924
    Bond, te utána csináltál tiszta telepítést, a win10 upgrade-je után?
  • bon
    Jó netes iso-hoz, de dobozost nem látok az oldalon, azok OEM-ek. a dobozos sokkal drágább szokott lennie.
  • bon
    Kell hozzá játék és kiforrott driver is. Frissítés minősége teljesen gépfüggő, nem jósolgatnék.
  • grebber
    Tehát az ott vett dobozos cd kulcsa akkor jó a netről leszedett isohoz is?
  • nfrequency
    A Microsoft elég hangosan hirdette, hogy a DX12 látványosan megdobja majd a jelenlegi játékok teljesítményét (gy.k.: több fps). Ez lenne az egyetlen oka, hogy frissítsek. Csináltam egy próba telepítést egy hete (a 10240-es build) de semmi növekedést nem tapasztaltam, bár a dxdiag dx11-et mutatott.
    Kérdésem, hogy ez már egy újabb verzió? Illetve tényleg van valami javulás DX12 alatt? Nem csinálnék tiszta telepítést csak frissítenék (nincs kedvem backupolni a cuccaimat), van ennek valami hátránya, teljesítményben, stabilitásban?
    Köszi előre is :)
  • bon
    De, mától forgalmazzák, ipon-on már láttam. Online értékesítésről még nem tudok.
  • grebber
    És azt még nem árulnak vagy mi?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.29. 15:17:28
  • bon
    Én se túl gyakran frissítek, tiszta telepítés híve vagyok. Amúgy ez a ba**mság az ingyenes Windows 10 hozadéka (sajnos)
  • bon
    Kapásból tiszta telepítéshez érvényes Windows 10 kulcs kell.
  • Bal0924
    Köszi, ezt nem tudtam.
    Még sose csináltam upgrade-t
    Mindig csak tiszta telepítést.
  • bon
    Windows 7-et frissíted Windows 10-re. Ekkor legenerálódik a Microsoft szerver felé a géped egyedi azonosító kulcsa. Majd ha szeretnéd (nem szükséges) csinálsz egy tiszta telepítést USD-ről vagy dvd-ről ahol már nem kell kulcs az aktiváláshoz.
  • grebber
    Most ha én nem frissiteni akarom a rendszerem hanem üers HDD/SSD-re win 10-et rakni akkor mi kell?
    Full nem értem mi ez a gyökérség.
  • Bal0924
    Mármint először a windows7en belül kell frissítenem és csak utána lehet a UBS-s Windows telepítés?
  • bon
    "Akik nem eredeti Windowst használnak, és frissítenek Windows 10-re, a képernyő jobb alsó sarkában megjelenik majd egy mindenen átütő vízjel, mely figyelmezteti a felhasználót, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált, emellett az ilyen gépeken nem lehet majd személyre szabni a kinézetet, illetve időről időre érkeznek majd értesítések és ajánlatok a legalizálással kapcsolatban. Ezt egyébként az alkalmazásbolton keresztül, újratelepítés nélkül is meg lehet majd tenni. Elsötétítés, bizonyos időközönként történő automatikus leállítás nem lesz."
  • bon
    Frissíteni kell a gépet, utána lehet csak tiszta telepítést csinálni.
  • Bal0924
    Elkezdtem telepíteni a win10et, de nem fogadja el a win7es termékkulcsot
    Mit kell csinálnom?
  • potyoro potyka
    Ha én ezt teszem fel pendrive ra, és arról formázott ssd re teszem mire számíthatok? Milyen korlátozásokkal. Nincs serialom.
    http://ipon.hu/utils/Windows_10_Setup_64bit
  • bon
    Rufus: link
  • bon
    Windows 10-hez állítólag nem jó.
  • kjhun
    Day One Win10 Patch-ek
  • nfrequency
    Szia én ezt használom, az MS is ezt ajánlja:
    https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool
  • grebber
    Valaki tudna linkelni nekem egy USB pendrive bootolható windows os progit? Nem találom a gépemen amit a 7-hez használtam :(
  • akyyy
    elég szar ez a leirás, rámentem ahogy a gép mutatja és nem az jön be hogy pendrivrea teszi hanem csak frissíteni akart. most szerintem meg tölthetem le az egészet ujból.
  • bon
    tuti, hogy a végleges jön le a Microsoft-tól. Idézőjelbe végleges RTM, mert most már nincs olyan, hogy RTM folyamatosan fejlsztik és jönnek az új funkciók.
  • kjhun
    Állítólag a 16405-ös az aktuális verzió és egyesek szerint a végleges RTM.
  • bon
    Lehet csinálni. A letöltés meg a szerverek terheltségétől függ.
  • Bal0924
    Hogy lehetséges ez?
    A Laptopomon elkezdtem letölteni a 32bites változatot. Pendrive-ra és még mindig 5%on van.
    De az Asztali gépemen már végzett, ott a 64bitest töltöm. Szintúgy pendrive-ra. és lassan végez a pendrive felírásával.

Legközelebb tiszta telepítést ezekkel a Pendrive-okkal lehet csinálni?
  • Bal0924
    Köszi.
  • bon
    N változatok az EU utasítására ki vannak herélve. Hiányzik belőlük a media lejátszó komponens. Nem érdemes letölteni Az N-est!
    Utoljára szerkesztette: bon, 2015.07.29. 13:36:06
  • Bal0924
    Mi a különbség a
    Home és a Home N
    Pro és a Pro N
    között?

Ha most ezzel amit letölt upgrade.
    Hogyan tudom legközelebb tisztán telepíteni a win10et? (a win7-es kódommal)
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.07.29. 13:35:38
  • bon
    Ami pont jónka tűnik, mert egy ideje már kész volt az "RTM"
  • kjhun
    Belenézve az ISO-ba, nem mai, hanem Júl. 10.-iek a telepítőfájlok. A verzió szám meg: 10.0.10240.16384 (th1.150709-1700)
  • bon
    Én ma már telepítettem pendrive-ról, simán ment. rufus-al készítettem el.
  • Szabi #592