11
  • Ender Wiggin #11
    azért, mert nem hallod az z-t a végén a zenétől, még nem más a kiejtés. remélem, csak vicceltél.
  • Dewri
    Rock "Herkulíííí"-nek mondja, míg a kamu fickó ejti a végén az s-t is...:)
  • StoneCold7
    Rock neve garantálja, hogy egy igazi gyenge B kategóriás filmet fogunk látni, remélem egyszer majd pozitívan kell csalódni.
  • lammaer
    "hogy látunk-e ismét olyan Asylum-filmet, mely jobban sikerül, mint az eredeti, hollywoodi produkció, melyet megpróbáltak leutánozni"

Vajon itt melyik filmre gondolhatott a szerző?
  • Ender Wiggin #7
    nem igazán értem, mire gondolsz. mindenki ugyanúgy ejti (még a britek is)...
    amúgy meg szánalmas, hogy nincs már valódi színésznő, mert minden szerepre modelleket castingolnak. és ez tendencia.
  • Narxis
    Az Asylum produkciókat már rég be kellett volna tiltani.
  • Dewri
    Mi a fene, még az amcsik is máshogyan ejtik ki ugyanazt a nevet? A 2 Herkules máshogy mondja a Herkulest...:)
  • DontKillMe
    Igazad van. Csak az asylumos kamut néztem, azaz azzal egyeztettem, hogy amit említettem, az nem az, tehát naivan azt hittem, hogy a másik egyértelműen akkor a szikla-féle lehet. Ezek szerint nem, hanem van egy harmadik szar. :D.
  • Dynamic
    Na, ezek szerint te is könnyen bedőltél a kamunak. A slussz poén, hogy az már egy hármas számú Herkules, amit az idén gyártottak. Az sem a Rock-féle, hanem egy harmadik verzió :
    http://www.imdb.com/title/tt1043726/

Ez az "igazi" Dwayne Jhonson Herkules:
    http://www.imdb.com/title/tt1267297/?ref_=nv_sr_1
    Ezt még nem igazán láthattad torrenten.
  • Dynamic
    Kíváncsi vagyok hányan fognak tévedésből az Asylum filmre jegyet váltani. Már csak a címazonosság miatt is. Lesz itt kurvaanyázás. Mindenesetre elég patkány mentalitás így megvezetni az embereket (tudom, majd jön a megszokott megmagyarázós komment brigád, akik majd értetlenkednek egy sort, merthogy ez teljesen rendben van).
    Na, nem mintha a D.Johnsonos alkotás számomra mozijegyet érne, de ahogy látom az Asylum verzió, még tv filmnek is harmatos.
  • DontKillMe
    A Rock-féle Herkules már rég kint van torrenten, és az is van olyan szar, mint a kamu. Ha jól látom, éppen valahol 4 körüli IMDB pontszámon áll, ami lássuk be sokatmondóan ramaty minőséget vetít előre.