20
Therian Saga MMORPG Free Browser Game
-
Bamanna12 #20 Sziasztok
Nem enged be a játék, miért? Beenged jelentkezni, rákattolok h play, elkezd tölteni és kirak teljesen. -
Bamanna12 #19 Hagyom 1-2 napig dolgozni, utána leállítom és akkor megyek olyasmit csinálni, amihez kell bónusz.
Ha valamelyik segítőt elengedem, azt a jövőben fel tudom megint fogadni majd? -
#18 Tudod, csak arra figyelj, hogy amíg dolgozik, addig NEM AD BÓNUSZT ha jól láttam. Igen csúnyán beleszaladtam már, hogy estére otthagytam a karaktert fejlődni, de mivel elküldtem a companiont dolgozni, így nem lett meg a szükséges skill és leves lett az egész. -
Bamanna12 #17 Köszi :)
Ha valamelyik segítőt elengedem, azt a jövőben még egyszer már nem tudom felfogadni? Nehéz döntés :) A vadászt már dolgoztatom folyamatosan, véletlenül jöttem rá h külön tudom dolgoztatni :)
Jó lenne magyarul ez a játék, mert nagyon tetszik :) -
#16 Bocsika, rosszul mondtam a concession-t: Military District/King's Registry :) -
#14 Botany-hez először a "The orchard of a thousand fruits"-ba kell menni (50s) megvenni a FAUNA-t, aztán pedig elküldt Berius Wood-ba megtanulni a Botany-t.
Figyelj arra, hogy lehetőleg ne azt engedd el, ami később még kellhet :D
-
Bamanna12 #13 Ja, igen, benéztem az imperial district-be, de nem láttam a concession-t. Igaz nem tudnám még megvenni, csak meg akartam nézni :)
Akkor viszont elengedem a lovat azt hiszem, vagy a craftswomant. nem találom ugyanis h hol tudnám megtanulni a Flora/botany-kát.
Kerestem a wiki-n h hol találhatóak a trainerek, de a botany-kát nem találom. -
#12 Mind az idomításnál, mind a toborzásnál van egy maximum érték, amit nem léphetsz túl.
- Az embereknek (leradership) a DEFIANCE, ez vonódik le az Authoroty-ből
- Az állatoknak (taming) pedig ott a FEROCITY, ami a CONTROL-ból jön le.
Amikor nő valamelyik releváns skill-ed, akkor ezek az értékek is nőnek, így egyre több/erősebb társaid lehetnek.
Esetedben a megoldás, hogy valamelyik companion-t elengeded/letszed a HOME-ba.
-
Bamanna12 #11 Szia!
Köszi az infókat, sokat segített. Nekem jelen pillanapban van a csapatombam egy ló, egy craftswoman és egy vadász. Amikpr a Page-t szeretném toborozni, akkor ezt írja ki: this companions defiance level is higher than your reaming authority points.
Kicsi a szintem h 4 emberem legyen? Vagy miért nem engedi? -
#10 Még két hasznos link:
TÉRKÉP
THERIAN SAGA WIKI
-
#9 Szinte mindegyik külön-külön vizsgálandó. A leghasznosabb oldal:
GAME GUIDE Ez a játék készítőinek segítsége.
A skillekről pár szóban:
Általában 4+1 komponensből jön ki az érték.
- Karakter képesség
- Companion (követő)
- Tool (segédeszköz, szerszám) //NPC-néál, vagy a MARKET-en lehet venni, illetve lehet craftolni is
- location (hely ahol történik a skill használata)
- +1: potion, jewerly (gyűrű, nyaklánc)
A +1 kivételével a játék úgy számolja, hogy sorrendbe állítja nagyság szerint a bónuszokat (lehet bármelyik a legnagyobb), azoknak a 40-30-20%-át veszi, majd összeadja. Így jön ki az érték.
Ez még annyival van megbonyolítva, hogy a karakter skill beszámítási értéke a FŐ ÁG és a SKILL átlaga. Pl egy 20-as METAL egy 15-ös FORGING-al 17.5-öt jelent a beszámításnál, ha kovácsolni akarok valamit.
A leadership kérdés jó, én is abba ütköztem először :D
AZ első városban (Craneharbor) van egy BIG GUY nevű NPC, 5-ös leadership kell hozzá.
A fent leírtakból következik, hogy valahogy kell növelni a leadership-et, 5-re, hogy elkezdhessem toborozni.
Erre a következő lehetőségek vannak:
- Van lehetőség skilleket tréningezni (limitált alkalommal 1-5x, de nem mindegyiket, de sokat lehet)
- A fenti GUIDE link segítségével megnézhető, hogy van egy PAGE nevű companion, aminek 10-es a leadershipje, ha ez a legmagasabb skill, ez önmagában 4 :) Mintha lenne az elejéről egy gyűrű is ami 0.8-ad ad, így már sima ügy!
Ezt az analógiát kell az összes skillre alkalmazni, persze ahogy fejlődik a karakter, úgy lesz nehezebb és bonyolultabb a játék is.
Pár hasznos tanács:
- A companion veled fejlődik, ha a releváns skill-t használod, ezért érdemes magadnál tartanod amikor kell
- A companion-okat, amíg nincs saját otthonod, csak elengedni lehet. Ha van, akkor ott annyit tárolsz, amennyit akarsz.
- HOME-ot úgy építhetsz, hoyg CITY of HAWKORIA-ban (imperial district) veszel concession-t (1G körül van) egy adott területre, és ott letelepedhetsz. Érdemes az elején mezőre tenni, de nem teljesen mindegy hogy hol van.
- Hogy egy aditt skill mennyit fejlődik (milyen %-os eséllyel), azt kiírja a program ha a használatánál rámész az egérrel a pajzs ikonra, ahol jelzi hogy hányas skill kell hozzá -
Bamanna12 #8 SZiasztok, nekem is a fejlődéssel lenne problémám. Hogyan lehet növelni a leadership-et, v a hunting-ot, ilyeneket? Nem jutok el a én sem a bodyguard-ig sem, nem bírom beszerezni. -
#7 http://theriansaga.wikidot.com/new-player-faq
Itt van az eddigi legnormálisabb FAQ és guide, amit eddig láttam (angolul) -
Lokker #6 Érdekes kis játék. -
#5 Egyébként Ainth néven megtaláltok, remélem az kell a kontakthoz -
#4 nem kenyelmetlen mert szepen kiirtad -
#3 Indulásnál kicsit nehézkes az első bodyguard beszerzése. 5-ös leadership kellene, de csak ~3 van, cuccot nem találok ami növelné. Felfogadtam egy guide-ot, de azzal sem vagyok beljebb. oO Gondolom idővel majd nő valahogy -
#2 Én kb 3-4 hónapja játszom vele, és nekem tetszik. Időközben néha el lehet akadni, pl 14.1-es szintre a 14-es craftok már nem adnak fejlődést, és hasonlók. (ilyenkor új szerszám kell mellesleg)
De egyébként tényleg sokat el lehet vele lenni :) -
#1 Üdv!
Azon kívül hogy a játék silverlight-ot használ engine-ként, más kivetnivalót nem találtam, egész jó időtöltés :) Ha valami kérdés, egyéb van, írd ide, megpróbálok segíteni. Az elején kicsit döcögősebb az indulás, de az alapvető infók beszerzése után már minden rendben.
A játékot ITT tudod elérni (csak akkor kattints erre, ha nem kényelmetlen neked a referring :) ).