32
Transformers Universe - Online MMO
  • liberty2
    Skacok: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az 1986-os Transformers: The Movie létező két szinkronja nem igazán bejövős. A régi minőségben jó, de sok az időzítési és fordítási hiba. Az új meg olyan mintha csak emberek beszélgetnének. Felvettem a kapcsolatot ezért a NovaVoice non-profit szervezettel akik fandub-ok gyártására szakosodtak. Remélhetőleg, ha elegen jövünk össze és az anyagiakat is tudjuk fedezni akkor elkészíthetjük (akár mi magunk) a rajzfilm legjobb szinkronját. Kit érdekel a dolog?

Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.
  • malystryx3
    Igen, én is most olvasom.. Ha mondjuk egy EA alatt vagy egy Ubisoft alatt készülő játék lenne, biztosan nem ebbe az irányba sodródna. Kevés játék éli túl az elnéptelenedést sajna, és nem is biztos hogy azt adják mint amit szeretnénk (lásd WoT). Én azért sajnálom mint TF fan, azért remélem valamelyik csapat megpróbálkozik még a feltámasztással. A grafika tényleg nem létszükséglet nekem sem.
  • JethroHUN
    Ennyi volt. Leállítják ennek a játéknak a fejlesztését. forrás Mondjuk én nem csodálkozok rajta.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.12.16. 20:52:45
  • Dewri
    Csináltam Álca felhasználót is, ha oda bemegyek, akkor meg Autobot nincs PvP-re... Rögtön átmentem az Autobotokhoz, ott meg vagy hatan voltak a bázison, Álca nem volt PvP-re. Szóval érdekes a dolog. Bezzeg a szimpla botok elleni küldetéseket tolják vagy nyolcan egyszerre...
  • Dewri
    Üdv! Ma bukkantam rá a játékra, megnéztem milyen. Ahogy látom nem sokat változott. Itt a hozzászólások júniusiak, most december van, és ugyanúgy kevesen játszanak Álca oldalon, emiatt nehéz PvP-re menni. A grafika nem zavar, nekem a játékélmény fontosabb mint a "gigaultra4khd"... Viszont kicsit kaotikus a csata, sokszor azt se látom mire kell lőni, mert a sok csillogó effekt, felszálló számok, mindenféle jelzés miatt nem egyértelmű a cél. Egy célkeresztet is el tudnék viselni, mert az sincs...

A karakterek mozgása csata közben elég zavaró, mert a robot csak lassan lépeget oldalra, futni nem is tud. Ha megnézzük mondjuk a Hawken nevű robotos lődözős játékot (szintén online ingyenes, nagyon jó, de nem igazán fejlesztik sajnos, kevés ott is a játékos...), ott azért elég mozgékonyak a gépek, ahogy az illik egy pörgős FPS-hez...

Egy csatát mentem Autobottal, 20-15-re vesztettünk. Persze nulla kezdő vagyok, azt se tudom mit hogyan kell csinálni... Bementem egy másik csatába, a "Meteor storm" módban, ott meg jött egy házméretű Álca ellenfél szembe, amit nem különösebben zavart, hogy lövöm akármivel... Itt nincs valami MM, mi alapján rak össze félistenekkel?

Adok majd még esélyt a játéknak, de félek ez is a Hawken sorsára jut, kevesen játszanak és nem fejlesztik, amiatt nem növi ki a bétát. Egy jó ötlet, ami nem fog sehova eljutni...:(
  • malystryx3
    Aki szeretne a PvP játékon kívül mást is játszani, csak ki kell sétálni a hangárból, és mini küldetéseket megoldva, energont, relic-et lehet szerezni, ill. kiegészítő felszereléseket. Itt viszont nincs szintlépés ha jól sejtem. Ezt eddig nem is tudtam, így érdekesebb egy kicsit, de azért jöhetne még pár ötlet.
  • malystryx3
    Igen, ez tönkreteheti a játékot, én biztos nem fizetek. Azért jobbak az álcák, mert ők összetartanak, még olyan meccset nem láttam, ahol nem csapatként lettek volna. Az autobotokkal nyertem talán 1 meccset. Fejetlenség, külön utakat járnak stb... Beleuntam, csináltam egy álca acc-ot is..
  • bazsi0811
    Én álcákkal nyomulok, nem azért mert jobbak hanem azért mert hamarabb bekerülök meccsbe. Amúgy álcákkal rosszabb, mivel ott mindig emberhiány van, ha teszem fel valaki kilép az álcáktól meccsközben nem tud találni a helyére a matchmaking új embert és így kialakulhat olyan meccs, hogy 2v4, 3v4 persze az autobotok javára, mert náluk nincs ez a probléma, ha valaki kilép a meccsből. Amúgy jó game sok nyertes csatám van, de sok olyan is, amit nem tudtam befejezni, mivel kidobott a szerver. Kb az esetek 80%-ában kidob a szerver és ez élvezhetetlenné teszi magát a játékot. Nem kapom meg a relicet, sem az energont. Az meg a mások hogy a legtöbb meccs amiből kidob az nyertes meccs lett volna. Meg az sem tetszik hogy most befog jönni egy csomó olyan karakter a játékban amik nagyon OP-k lesznek, de csak pénzért lehet őket majd megvenni. Ezt nem tudom mire vélni a fejlesztőktől.....
  • malystryx3
    Nekem az elején nehézkesen tölt, aztán semmi lagg. Nekem jó. Bár még bétában van, biztos lesz ez jobb is. Bízom benne.
  • JethroHUN
    Teljesen érthetetlen, hogy kaphattak erre liszenszet ill. pénzt, megbízást. A teljes Transformers franchise megcsúfolása. Még a bemutató videóikban is látszik a szaggatás. Röhej.
    Ha valami telefonos, tabletes játék lenne akkor még elmenne. De PC-re?!
  • TomStorm
    Nem tudom miböl tartott tartott volna pár GB-os játékot készíteni.Tudod mi volt a mai Patch?150KB lol:)Ennyi volt az update..
    A böngészős valamivel jobban megy nálam na de egy Transformers játékot böngészőben?Szakadok komolyan ezen az egészen:DD
  • JethroHUN
    Mekkora szar ez a játék... Unity motoros hulladék, bármit el kellene futnija, de laggol össze vissza még LOW-on is. De úgy látszik nem csak nekem van ilyen gondom mert játszhatatlan az egész. Teleportálnak a játékos ide-oda. Majd még kirpóbálom a böngészős verziót is mert a 160 MBs kilens egy fail. Grafika Ultrán rohadt béna, minecraft szint. Ez a játék így tuti bukás lesz.
  • TomStorm
    Kaptam igen.Közben már beengedett játékba is ha a klienst indítottam.Viszont ez a 200MB-os játékkal mégis mi a tervük?Viccelnek?:))
    Lejátszottam 1-2 meccset de ez a látványvilág förtelmes.Egy full 3D játékot így megcsinálni:-)
    Nem is értem.Tényleg Browser game ez..
  • malystryx3
    Ja, még egy kérdés, kaptál egy e-mailt, hogy mehetsz a bétára?
  • malystryx3
    Nem vettem észre, hogy böngészőből menne, én ugye online játék előtt kilövöm az összes böngészőt, hogy ne lassítsák a játékot. Telepítés után kirakta az ikon az asztalra, azzal indítom. Már fekete háttérben kijön egy ablak, ahol beírom az e-mail címet és a jelszót, utána beenged.
    Ez az amire nem tudok rájönni, hogy iszonyat kevés a feltelepített adat, mégis egész jól megy a játék...
  • TomStorm
    Most ezt csak böngészőből lehet játszani?Mert felrakott valami klienst de azt nem indítja el
  • malystryx3
    Csak 2 hónap? Én már lassan 1 éve vártam rá. Első benyomásként a telepítésnél cirka 160 megát rakott fel ami nagyon jó, ellenben más játékoknál. Ugye azok először letöltik a launchert, majd felnyomnak 1-2 óra alatt 6-7 gigát. A játék jól megy (meglepően), csak ésszel kell játszani, egyáltalán nem mindegy, hogy mikor melyik fegyót használjuk, mit csináljunk, és hogyan. Jó kis játék lesz, én autobotokkal vagyok, de akikkel eddig játszottam, nem voltak csapatjátékosok, simán ledaráltak minket az álcák, nem véletlen, hogy óriási fölényben vannak. Nekem nagyon tetszik, csak a sok munka miatt alig van rá időm. Aki játszik vele, és már jól megy neki, csinálhatnánk közösen valami tutorial-félét, hogy az újonnan csatlakozóknak könnyebb legyen. Ne unjanak rá azonnal ha valami nem jól sül el.
  • TomStorm
    Megvan most betöltötte
  • TomStorm
    Kaptam béta meghívót de sz.tem ez a holnapi open bétára vonatkozik.
    Írja letölthetem a klienst viszont hivatalos oldalon nincs ilyen
  • bazsi0811
    Nekem két hónapot kellett várnom a játékra. Nektek mennyire stabil a játék? Engem elég sűrűn kidobál, becrashel a game.
  • malystryx3
    Egyébként már 2012 óta figyelgetem a játékot, és tavaly jegyeztettem elő magam rá. Ez az első játék, ahol zárt bétára bejutottam.
    Igazából tegnap este beléptem, a tutorial-t megcsináltam. Bejutottam a bázisra. Be tudtam menni egy meccsbe, de folyamatosan ki-be lépkednek az emberek, és nem tudtam egy meccset elindítani sem. Meg hát álcák nem voltak ellenfélként. Még kevesen vannak, de bízom abban, hogy nyár végére, mikor is megnyitják, már többen leszünk. Csak tartsatok ki.

Addig is jöjjön egy kis twitch a közelmúltból, itt bepillantást lehet nyerni egy kicsit. Jobb oldalon van több videó, lehet válogatni. :)
    Íme egy kis csemege :)
  • TomStorm
    Akinek van esetleg hozzáférése és megosztaná az PM írjon rám,köszi:-)
  • TomStorm
    Akkor ezért volt fura ez a csönd:)
    Köszi
  • Monoton
    Zárt béta van, várni kell.
  • TomStorm
    Most akkor mi van?Várjak a Béta inv.-re?Egyáltalán ez most opev v.closed béta?
  • bazsi0811
    Sziasztok! Engem nem enged beloginolni, és nem ír hibaüzenetet sem. Miért van? Lehet hogy down a server? Tegnap semmi probléma nem volt a game-el pár crash-t leszámítva, amik ugye megszokottak bétában. StarsscreenX az ingame nevem, aki akar group-ban játszani az vegyen fel.
  • TomStorm
    Nagyon hírtelen jött most nekem ez a játék.Képbe szoktam lenni pedig MMO téren de ez most elkerülte a figyelmemet pedig nagy rajongója vagyok.

Akinek van kedve írhatna róla
  • TomStorm
    Én csak Mail.com címet használok böngészőbe beépülő mail check-errel.Nem árt reklámmentesíteni kis összegért de meg lehet szokni én már észre se veszem meg a zavaró reklámokat ki lehet lőni.
    Gmailt biztos nem használok és nem is fogok:)
  • TomStorm
    Na most engedi!Tegnap akkor rossz volt az oldal.

Autobot-ot nézem azzal leszek és remélem lehet majd felvenni különféle hadsereg által használt járművekre ill.repülőre!is.Jó lenne:)
    De lehet csak Deceptikonoknak lesz elérhető.
  • malystryx3
    Szia. Nincs más tudtommal. Katt erre a linkre, kiválasztod felül a frakciót: autobot/álca és beírod a szükséges további adatokat. Ha mindhez zöld pipát ír, katt az "Enlist"-re. Nekem engedte most reggel, küldenek egy ellenőrző e-mailt amit ha visszaigazolsz, már lesz hivatalos accountod.
    Célszerű gmail fiókot választani, de a spam mappába kapod az ellenőrző mail-t, erre figyelj. Mennie kell, én most csináltam egy acc-ot az álcákkal is. :) Remélem tudtam segíteni.
  • TomStorm
    Nem enged regisztrálni.Semmilyen nevet nem fogad el és pár percen belül errort kapok.
    Mondjuk US oldalon próbálkozok.EU nincs?
  • malystryx3
    Sziasztok!

Mivel nincs még ilyen topik, gondoltam nyitok egyet. 28-án végre megkaptam a beta játékra az engedélyt, régebbról regisztráltam már. Aki kipróbálná szívesen a játékot, és transformers rajongó, ne habozzon, jöjjön! Remélem sok magyar játékos fog csatlakozni, és létrejöhet egy kisebb-nagyobb közösség.

Roll out!