17
Guns of Icarus
  • twinr
    #17
    Üdvözlet!

    Van magyar játékos manapság? Egészen jól fejlődik a program.
  • Kherubis
    #16
    Hali!
    Másfél éve nem írtak ide, de talán olvassák néhányan. Ha valaki tudja, hogy kell, lértehozhatna egy magyar Steam Guns of Icarus csoportot. Az sokkal rugalmasabb megoldás ennél:
    Lehet látni hányan vagyunk a csoportban, kik azok akik benne vannak, ki van online, és ki játszik esetleg jelenleg is a Guns of Icarus-szal. Ráadásul onnan közvetlenül lehet a friendlist-be felvenni a tagokat, sőt a csoport fórumként is használható.
    A lényeg, hogy ott talán létre lehetne hozni egy aktív közösséget.
    Utoljára szerkesztette: Kherubis, 2016.01.25. 10:52:54
  • twinr
    #15
    :)
    oksa. rád írok majd steamen ha ráérek.
  • 7th Zero
    #14
    Ha napközben van időd meg kedved vele tökölni, próbálkozhatsz hajókat összerakni.
    Az is teljesen működőképes dolog egyébként, hogy kinézel egy olyan hajót, amibe még nem ülhetsz bele, én összepakolom neked, behozom, de engineer-kapitányként, te meg jössz pilótával crewmanként, aztán te ülsz be a kormány mögé.

    Csak hogy ne mindig én vigyem halálba az egész bandát... :P
  • 7th Zero
    #13
    Játszottunk pár meccset, kellemes két óra mélytorok volt. :P Nem tudom, volt-e egyáltalán meccs, amit megnyertünk...
    Nem megy ez még, van mit gyakorolni, értelmes hajó buildeket kitalálni, stb.

    Plusz az a nulla együttműködés, amit a csapattárs hajóktól láttam, az nem volt valami felemelő élmény. Elindulunk az ellenség felé együtt, aztán a csatában azt veszem észre, hogy egyedül vagyunk MÁR MEGINT. Hogy hová a tökömbe tűnnek folyton, és miért nem harcolnak, az számomra rejtély. Az ellenség persze tudott együtt mozogni, harcolni.

    Na mindegy, minden játék eleje ilyen. Lesz ez jobb is.
  • twinr
    #12
    felvettelek. nekem jó az a ts amit használtok.
  • 7th Zero
    #11
    Azt egyébként nem tudom, hogy írja-e, hogy játszom vele. Kb tavasszal léptem be utoljára, azóta cseréltem rendszert, stb...

    Ja, és teamspeak kéne. Van nektek, vagy jöttök hozzánk?
  • 7th Zero
    #10
    Így esetleg?
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197995060229/
  • twinr
    #9
    melyik a sok közül? akiket adott a kereső egyiküknél sem találtam GoI-t mint játszott játékot.
  • 7th Zero
    #8
    Tényleg lehetne valami. Nem hiszem el, hogy nem vagyunk négyen. :P

    Vegyetek fel Steamen, zero_hu néven vagyok fenn.
  • twinr
    #7
    játszol még vele? jó lenne tényleg egy jó magyar csapatot összehozni!
  • precise
    #6
    így +fav. meglatjuk milesz
  • twinr
    #5
    Bocsánat, de talán ez is több a semminél, tényleg csodálkoztam hogy nem találtam ezt a játékot a fórum listában, azért csináltam ezt kapkodva gyorsan. Tegnap még kevesebb mint 4 euroért meg lehetett venni...
  • Zero 7th
    #4
    Akartam neki topikot nyitni, úgy tűnik nekem kellett volna.

    Guns of Icarus Online
    Ez egy steampunk posztapokaliptikus léghajó teamdeathmatch zúzda. Hajónként négy játékos, egy meccs 2v2-től 4v4 hajóig megy (tehát 16-32 pléjer a játékban). Hat különböző léghajó, kb húszféle fegyver különböző ballisztikai és sebzéskarakterisztikával.
    Három kaszt, pilóta, gépész és tüzér. A fejlődés achievment alapú, nem xp-t kell gyűjtögetni a szintlépéshez, hanem folyamatosan változó feladatokat megoldani. Határozottan nem pay2win, az 1. szintű karaktereknek is nyitva minden lehetőség, csak kozmetikai cuclit lehet venni pénzért (ebből kifolyólag a szintlépésnek effektíve semmi értelme).
    Játékmenet viszonylag változatos attól függően, hogy pilóta vagy legénység az ember, a pilóta vezeti a hajót, és utasítja a legénységet, a gépész és a tüzér meg rohangál fel-alá, javítgatja a szétlőtt cuccokat és használja a fegyverzetet. A karakterek sérthetetlenek, az egész hajó legénységestől egyszerre megy le. Közelharc, másik hajóra átszállás nincs, és nem is lesz.
    Ez a teamdeathmatch játékmód egyelőre az egész, de már hegesztenek mögé egy világot, ami MMO jelleget fog adni az egésznek, és keretbe foglalja a csatákat.
    Perpill nem tudom, mennyibe kerül, karácsonyi akcióban asszem 6 euróért vettem meg egy 4-packot, szal nem volt túl drága.
    Nagyon aranyos kis játék, ajánlom bátran.

    Ami azt illeti, hónapok óta nem néztem rá. Szétosztogattam a 4packot, erre haverok basznak vele játszani. Egyedül meg nem túl hatékony, pub nép erősen zsákbamacska.
  • Narxis
    #3
    hát jah
  • precise
    #2
    ez most komoly? egy kép, link, videó elfért volna....
  • twinr
    #1
    Üdvözlet mindenkinek!
    Remekbe szabott online játék, igazi csapat munkát igényel. Ha valaki játszik már vele, vagy ezután kap kedvet, itt a helye!