58
Tippek egy világ végére
  • Dzsini
    Zombis mókára egy egész topic van a fórumon, csak szólok, hátha valaki nem ismeri.
  • Narxis
    Én folyamatosan a világ végére készülök, sztem egy zombiapokalipszist már túl tudnék élni.
  • COD Black Ops
    Zombitámadás esetén (fontossági sorrendben) :

1.Fegyverboltot kirabolni (lehet vadászbolt de akár rendőrség is)
    2.Tesco (bármilyen más bolt)kaja+pia (akár testépítő shop pár doboz
    fehérje + vitamin nem fog rosszul jönni.) Gyógyszertárat se felejtsük el
    meglátogatni.
    3.Lopni egy Terepjárót + lakókocsit vagy kamiont:) + (extra menekülő jármű bári ami benzin nélkül megy pl:bringa)
    4.Benzinkút (elvinni annyi benzint amennyit tudunk.
    5.Keresni egy nőt vagy egy sexshop-ot műpi""ért
    6.Beiratkozni hegesztő tanfolyamra (ha erre nincs lehetőségünk
    akkor is sufni tuningoljunk:D)

Hirtelen ennyi:)
  • vegicsek
    Még nem sikerült eldöntenem, hogy ez a topic trollkodás, vagy valakinek tényleg agyára mentek a számítógépes játékok.
  • hugopareiros
    A bárányok egyszer úgy gondolják majd, hogy megeszik az embereket. Egy lehetőségünk van, megenni őket mielőtt kigondolják ezt.
  • Alexease
  • Caliph
    meg is van

natgeo
  • Caliph
    mst épp meg nem mondom melyik ismeretterjesztő csatornán volt(discovery stb) de van egy hasonló műsor ami világvége szituációkkal foglalkozik,mi lenne ha alapon.
    Volt benne "zombi" támadás is amit egy veszettség vírusra alapoztak,hogy bizony mutálódhat úgy a vírus hogy zombikhoz hasonló tüneteket produkáljanak agresszivitással harapással terjedésre stb...
    Érdekes volt
  • ISSUxChaos
    Csak ha a ma látható filmeket veszem alapul, Úgy bármely az általam említett lehetőségek fennállhatnak. Persze ezek csak feltételezések, de miért is ne gondolkozhatnánk el az eshetőségen.
  • ISSUxChaos
    3)Mutánsok.
    Nah ők a legrosszabbak az utolsó három közül. Igaz hogy nem zombi, de a "Legenda vagyok" című film után már a mutációt is apokalipszis filmnek számít.
  • ISSUxChaos
    2.)Élő élőholtak: Viszonylag őket sem nehéz likvidálni (fejlövés, fej elválasztás). Nehézségük abból fakad, hogy az eredendően élő test felett átveszi az irányítást. Így még nagyobb demoralizálást tud létre hozni.
  • ISSUxChaos
    Persze. Elképzelhető hogy bármi is történik, az hirtelen/felkészületlenül ér. Nah pont ezért van ez a topic. Bármilyen, akár elképzelhetetlen helyzetről is, de ha van ötletetek ide várjuk (én legalábbis)
  • ISSUxChaos
    Igaz, de ha nem két percet akarsz eltölteni az után hogy beütött az elkerülhetetlen, ahhoz fel kell készülnöd, vagy azt mondani hogy "rohadtul de meglesem, mert az életemben többször már nem lesz lehetőségem"
  • ISSUxChaos
    1.)Halott élőholt: Mondhatni a leggyengébb szintű ellenfél (ha nem családtag vagy közeli ismerős)
    Meghatározás(későbbiekben : MGH)
    A Halott élőholtak egy minimális létfenntartó agyi kapacitással rendelkeznek.
    Ez azt jelenti hogy: Pusztán csak az állatias ösztönökre koncentrálva hajtanak előre hogy a lehető legfrissebb élelemhez juthassanak hozzá.
  • joebacsi
    Töltsd a fegyvert és hűtsd a sört!
  • ISSUxChaos
    Zombi támadás esetén, nagyon fontos legelőször azt megállapítani hogy milyen teremtményekkel állunk szemben. Az én megítélésem szerint három fő fajtájuk van.
  • ISSUxChaos
    A filmek alapján, a "zombi" támadás az amit szerintem legelőször górcső alá kéne vennünk. Természetesen bármilyen más világvége szituációt szívesen látok itt. Feltétel hogy nem csak a katasztrófa leírás tétetik közzé, hanem a jó tanácsok is arra az eshetőségre. Szal, legyen zombis, földrengéses, napkitöréses, vagy bármi más. Úgy gondoltam hogy a topic lényege legyen az, hogy: Bárki hozzáférhessen a kellő tudáshoz, gyakorlatban meg majd úgy is kiderül hogy ki az aki még él....vagy nem!
  • ISSUxChaos
    Sziasztok!

A TV-ben láttam hogy van olyan üzletág ahol felkészítenek téged (és családod) egy esetleges konkrét világvégére. Én úgy gondolom, hogy ez az esetleges tudás, mindenkit megillet.