3
  • fejo1989
    #3
    Én csak azt nem értem, hogy mindenki tudja mit kell várni ettől a filmtől minek kell fikázni? Nem egy hatalmas mondandóval rendelkező film ugye látványos, amit a különböző robotok dobnak fel ennyi!! Az ilyen filmek csak akkor lehetnek szarok ha szar a CGI. Én nem vagyok a rajongója, megnézem mert kikapcsol. Még se kezdem el, hogy fos mert nincs sztorija, könyörgöm mi legyen a sztorija egy az űrből jövő robotos filmnek? Aki az ilyen filmeket fikázza az a buta, mert akkor nem tudja h ez csak egy látvány és kész!!
  • kalapos01
    #2
    Ha valami rossz, akkor lehet bármilyen látványos, soha nem fogom megnézni, főleg nem adok érte pénzt. Ha valami jó, akkor is megnézem moziban, ha végig egy kameraállása van. Volt már ilyen film, remek filmélmény volt. Moziban is.

    Mit kell nézni a moziban a Transformersen? Látványos. Én is láttam az előzetest. A film annál csak rosszabb lehet, mert beszélnek benne.
  • Dewri
    #1
    Nem meglepő. Ez egy látványfilm, telepakolva effektekkel. Az ilyet kell moziban megnézni, mert a látvány és a hang ott mégiscsak jobb, mint otthon. Tehát nem azon kell csodálkozni, hogy az ilyen filmeket sokan nézik moziban, hanem inkább azon, hogy mondjuk egy Adam Sandler filmet miért néz meg bárki is moziban, mikor az egy 32 centis tévén is ugyanazt adja...