8
  • Ender Wiggin #8
    A video elején is látszik hogy ha tényleg a tankönyvraktár ablakából lőttek volna (mindegy, hogy oswald vagy sem, de biztos nem ő), akkor ebből szögből lőttek volna, mint a játékos. Szemből, könnyedén, még ezzel az ergya puskával is. De az állítólagos magányos lövész ezzel szemben megvárta míg befordul a konvoj és oldalról, kedvezőtlenebb szögből, a fák takarásából kellett (volna) lőnie. A kanyar után meg a DalTex volt jó szögben. Szóval szimulációnak nem rossz. Játéknak morbid.
  • Zero 7th
    #7
    Eheh, de, most nézem, hogy próbálták. Elnézést. Én akkor ezek szerint rögtön a warezzel találkoztam.
  • Zero 7th
    #6
    Nem is árulták pénzért...
  • Zombee
    #5
    Valójában politikai propaganda, ezzel is igyekeznek terelni a gyanút a CIA-ről és az amerikai politikai elitről, meg azokról, akik a kirakatpolitikusokat mozgatják.

    Na jó, ne komolytalankodjunk. Ebben egyedül a kivitelezés botrányos, ilyen minőségű, tartalmú játékot 2004-ben is ciki volt pénzért árulni.
  • NEXUS6
    #4
    Jó kis játék. Jó pár menetet végig nyomtam vele.
    ;)
  • Angelus1991ster
    #3
    Irritáló a politikai korrektség. Bűn pártolásával egyenlő. Undorító dolog a médiában elhallgatni , hogy az elkövető milyen nép tagja.

    GTA is TÚL politikai korrekt. Általában a pc játék a valóságot igyekszik játékra vinni.

    Ezeken a játékokon , mint az oláh action csak szánakozok. Szar a játékmenete. már azt hittem román játék:D az úgynevezett rasszista játékokkal az a baj hogy komolytalanok.

    Gondolok itt az Ethnic Cleansing-re. rossz pc játékok epizód egyik alanya lehetne, de FreddyD is túl pol.korrekt.
  • Lunki88
    #2
    Erről most az oláh action nevezetű játék jutott eszembe, asszem még a tv-ben is volt róla szó mert olyan népszerű volt. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=iUUWpNnjuAY
  • Zero 7th
    #1
    "Éppen ezért megalapította a skót Traffic Games csapatot, amely azonban kicsinek bizonyult egy ekkora volumenű alkotás elkészítésére."

    Ekkora volumenű alkotásokat magányos programozók szoktak összekalapálni...

    Egyébként meg aki azt hazudja, hogy neki fájdalmas egy politikus ötven évvel ezelőtti halála, azt nekifutásból pofán kéne csapni egy strandpapuccsal, hogy egy kicsit észbe kapjon...