15
  • god25
    Nem a te hozzászólásodhoz válaszoltam, hanem a cikkhez. Érthető a szakrkazmus. Én csak folytattam..
  • wraithLord
    Sőt, minden cuccom telefontöltős, ha abba rakom a hordozható töltőt. Látom, nem sikerült elkapnod a szarkazmust.
  • god25
    Fúúú, neked is telefontöltős gatyád van? Dejóóó.
    Ez egy vicc, pfff
  • wraithLord
    Ezek szerint nekem már régóta olyan gatyáim vannak, amivel telefont lehet tölteni. Csak azt ki is lehet mosni (persze, miután kiszedted belőle a hordozható töltőt), annyiba kerül, amennyiért a nadrágot veszed (ami úgy néz ki, amilyet te szeretnél), és bármilyen telefon tölthető.

Egyszerűen elképesztő ez a baromság...
  • Tinman #11
    Feltaláltam az akkus kenyeret.

A kenyeret meg kell sütni, majd beletenni az akksit, mely aztán képes a konyhában tölteni az arra alkalmas telefonokat, pusztán csak bele kell tennünk a kenyérbe a telefont.

Ugyan ennek a 2.0-ás verziója a Dögkút Charger.

Ez azt tudja, hogy ha ledobod a telefonod az oszló állattetem közé, akkor az pár óra alatt felöltődik ott miközben te a wellness jegyében orálisan megszabadulsz egy csomó plusz kalóriától (gy.k. rókázol). A készülék kiemelésére is van lehetőség (lejuttatni ugye könnyű), ez egy +45 dolcsi kiegészítő, melyet Rézdrótnakhívokbazdmeg és kérésre burkolattal látunk el.

Remélem pont olyan sikeres leszek itt a csendes Lipótmezőn, mint a fentebbi cikkben olvasható kollégáim.
  • Cat #10
    A Levi's 2011-ben hozta ki kőmosott farmerját, aminek használati utasításában is felszólítják a vásárlókat, hogy csak ritkán mossák, helyette tegyék inkább a fridzsiderbe. Az amerikai divatguru Tommy Hilfiger elárulta, hogy csak néhanapján mossa a farmernadrágját.

http://hvg.hu/plazs/20131015_Hanyszor_kell_mosni_a_farmernadragot
  • Lollerka
    en azt hittem valami elektrostatikus modon toltik majd:D
    de ezexerint nem:D
  • Sir Quno Jedi
    Atyaúristen?! Ezt tényleg komolyan gondolják, hogy belevarrnak a szaros gatyádba egy aksit és le is van rendezve a nadrágtöltés??!? Ezek készen vannak. Nem tudom mit szívnak, de ÉN is kérek belőle! Ezek nem mérnökök, hanem majmok. Azaz nem is ők a majmok (nyilván parancsra kell szegényeknek ugrálni), hanem a mánágerek és a makecingesek, meg aki megveszi (az agyhalott).

Ebben mégis hol a ráció? Miért nem lehet vinni egy backup aksit (van egy rakat külső aksi a paicon ilyen célra, még napelemes, kézzel tölthető stb. is)!??!?!!?
  • KopaszIsten
    Ja, és eleve baromság az egész. Ennyi erővel inkább adnának egy tartalék aksit a telóhoz (ha szükséges, akkor a megfelelő töltő kittel), és ha lemerül, akkor kicseréled...
  • KopaszIsten
    +1
  • mortep
    Ha elkap egy kiadós zápor kidobtál az ablakon párszáz USDt, továbbá nem lehet túl kellemes azzal tudattal sétálgatni, hogy a lítium-aksik hajlamosak eldurranni. A telefonban lévő aku legalább be van tokozva és telefonostól el lehet dobni ha kezd füstölögni v. forrósodni.
  • MuldR
    tehat egy occso szutyokfonhoz vegyel egy 340+ usds nadragot, amit meg csak ki sem lehet mosni.
    Asszem erre talaltak ki az EPIC FAIL kifejezest :)
  • Omega
    Először azt hittem, hogy ez egy elektrosztatikus elven működő valami, erre csak egy fos divatnadrág. LOL.
  • CairoJack
    SupraMKIII
    +1
  • SupraMKIII
    Ez a két cég külön-külön sem normális, együtt viszont meglepő szintre emelik az ostobaságot...