15
-
god25 #15 Nem a te hozzászólásodhoz válaszoltam, hanem a cikkhez. Érthető a szakrkazmus. Én csak folytattam.. -
#14 Sőt, minden cuccom telefontöltős, ha abba rakom a hordozható töltőt. Látom, nem sikerült elkapnod a szarkazmust. -
god25 #13 Fúúú, neked is telefontöltős gatyád van? Dejóóó.
Ez egy vicc, pfff -
#12 Ezek szerint nekem már régóta olyan gatyáim vannak, amivel telefont lehet tölteni. Csak azt ki is lehet mosni (persze, miután kiszedted belőle a hordozható töltőt), annyiba kerül, amennyiért a nadrágot veszed (ami úgy néz ki, amilyet te szeretnél), és bármilyen telefon tölthető.
Egyszerűen elképesztő ez a baromság... -
#11 Feltaláltam az akkus kenyeret.
A kenyeret meg kell sütni, majd beletenni az akksit, mely aztán képes a konyhában tölteni az arra alkalmas telefonokat, pusztán csak bele kell tennünk a kenyérbe a telefont.
Ugyan ennek a 2.0-ás verziója a Dögkút Charger.
Ez azt tudja, hogy ha ledobod a telefonod az oszló állattetem közé, akkor az pár óra alatt felöltődik ott miközben te a wellness jegyében orálisan megszabadulsz egy csomó plusz kalóriától (gy.k. rókázol). A készülék kiemelésére is van lehetőség (lejuttatni ugye könnyű), ez egy +45 dolcsi kiegészítő, melyet Rézdrótnakhívokbazdmeg és kérésre burkolattal látunk el.
Remélem pont olyan sikeres leszek itt a csendes Lipótmezőn, mint a fentebbi cikkben olvasható kollégáim. -
Cat #10 A Levi's 2011-ben hozta ki kőmosott farmerját, aminek használati utasításában is felszólítják a vásárlókat, hogy csak ritkán mossák, helyette tegyék inkább a fridzsiderbe. Az amerikai divatguru Tommy Hilfiger elárulta, hogy csak néhanapján mossa a farmernadrágját.
http://hvg.hu/plazs/20131015_Hanyszor_kell_mosni_a_farmernadragot -
Lollerka #9 en azt hittem valami elektrostatikus modon toltik majd:D
de ezexerint nem:D -
#8 Atyaúristen?! Ezt tényleg komolyan gondolják, hogy belevarrnak a szaros gatyádba egy aksit és le is van rendezve a nadrágtöltés??!? Ezek készen vannak. Nem tudom mit szívnak, de ÉN is kérek belőle! Ezek nem mérnökök, hanem majmok. Azaz nem is ők a majmok (nyilván parancsra kell szegényeknek ugrálni), hanem a mánágerek és a makecingesek, meg aki megveszi (az agyhalott).
Ebben mégis hol a ráció? Miért nem lehet vinni egy backup aksit (van egy rakat külső aksi a paicon ilyen célra, még napelemes, kézzel tölthető stb. is)!??!?!!? -
KopaszIsten #7 Ja, és eleve baromság az egész. Ennyi erővel inkább adnának egy tartalék aksit a telóhoz (ha szükséges, akkor a megfelelő töltő kittel), és ha lemerül, akkor kicseréled... -
KopaszIsten #6 +1 -
mortep #5 Ha elkap egy kiadós zápor kidobtál az ablakon párszáz USDt, továbbá nem lehet túl kellemes azzal tudattal sétálgatni, hogy a lítium-aksik hajlamosak eldurranni. A telefonban lévő aku legalább be van tokozva és telefonostól el lehet dobni ha kezd füstölögni v. forrósodni. -
MuldR #4 tehat egy occso szutyokfonhoz vegyel egy 340+ usds nadragot, amit meg csak ki sem lehet mosni.
Asszem erre talaltak ki az EPIC FAIL kifejezest :) -
#3 Először azt hittem, hogy ez egy elektrosztatikus elven működő valami, erre csak egy fos divatnadrág. LOL. -
CairoJack #2 SupraMKIII
+1 -
SupraMKIII #1 Ez a két cég külön-külön sem normális, együtt viszont meglepő szintre emelik az ostobaságot...