3
  • Narxis
    #3
    Hát ez a kínálat hányadék. Fonepad... viccnek is rossz. :D
  • CairoJack
    #2
    Maga az a koncepció szerintem jó, hogy egy tablet egyben laptop is legyen (vagy fordítva), viszont a Win8-at én is minden idők legrosszabb OS-ének tartom, úgy!!! hogy napi szinten használom tableten. Nem csak ronda, de használhatatlan is.
    Egy rohadt vicces példa. Szerintetek mi az egyetlen OS, amin nincs olyan program, amivel WORD dokumentumot lehetnek olvasni??? Hát persze, hogy a Windows. Teljesen logikus, nem?

    Persze, igaz, ott az asztali office, csak az egy táblán tapicskolva teljesen használhatatlan, arról nem is beszélve, hogy ha nem dokumentum szerkesztés a cél, hanem csak olvasás, akkor a helyzet még rosszabb.
    Ott van az MS-nek a Word formátum (doc, docx), ami egy tökéletese e-book alap lenne, de neeeeeeeeeeeem. Ha Windows-os tabletet van (mert voltál olyan hülye, hogy megvetted, mint én), akkor nehogy már kényelmesen tudjál a metro felületeten Word doksikat olvasani. Neeeeem. Konvertáld inkább át Epub-ba, vagy Mobi-ba, mer... ő... mert... őőőőő... mert csak. Mert az MS egy állat!!!
    Az egekig magasztalt Win8-as OS-én, meg a hozzá kapcsolt tableteken a saját fő dokumentum formátumukat nem támogatják.

    http://s20.rimg.info/d4fe0d95dffe96598d4ea7be24e6d587.gif
  • AgentKis
    #1
    Hát ezektől a "csempéktől" röktön hánynom kell. Öreg PC-s windózos vagyok (3.11-el kezdtem), de mára ott tartok, hogy a win8-nál sokkal szívesebben használok androidot. Ha a win9 ezen nem változtat, akkor sajnálom, de "kihalnak" körülöttem az M$ termékek...