10
-
lammaer #10 Na ja, mert a 85 millió dolláros akciófilm bevétel a legtöbb manapság igaz? -
#9 Se Sho Kosugi se Bolo se Jackie Chan :( -
#8 Szerintem az a szégyen, hogy már nincsenek igazi akció "hős" színészek.
A nagy régi neveket kell elővenni, hogy valamit domborítsanak.
Nem mondom, hogy Diesel vagy más új színészek nem jól csinálják, de messze nem ugyanaz mint a Rambo vagy egy Terminátor, Drágán Add az Életed, Szállító, Bérgyilkosok.
Mind olyan karakterekkel és személyekkel van tele, ami nagy tömeget mozgat meg.
A mostani filmek sajnos ahogy említik a bevételre mennek, és nem a minőségre.
Egyedül a mostani kemény legények közül a Man of Steel tetszett mind látvány mind történet és alakítás szempontjai miatt. Persze Russel Crowe sokat dob rajta mint Superman apja. -
culas25hc #7 Sosem szerettem az agyatlan akciófilmeket, de ez már annyira buta a trailer alapján, hogy muszáj lesz moziban megnéznem :D:D -
tomboy013 #6 A 2. rész valami iszonyat jól sikerült. Remélem hozza a szintet a 3 is. Mozibanézős lesz az tuti. -
bmw #5 Jooo lesz ez!!!:)
Ez az igazi nem a nyalas vampiros buzifesztival..... -
StoneCold7 #4 Szerintem a 2. része igazi trágya szar lett, az első még elment, ez meg már most jobbnak néz ki 10 szer, mint a 2. része. -
#3 +1 ... pont a sajtónak/kritikusoknak nem bevétel alapján kéne osztályozni :) -
johnsilver #2 Egyetértek. Nekem a második rész jobban tetszett mint az első, szakadtam a röhögéstől a sok korábbi filmre utaló megjegyzésen. -
Dewri #1 Szerintem nem kizárólag a bevételek alapján kéne megítélni egy filmet, sőt. Akármelyik alkonyat film hiába szerzett akárhányszáz milliót, akkor is csak egy gigantikus trágyadomb valamennyi... Mint ahogy a nagy öregek új filmjei (Erőnek erejével, Szupercella) bevétel alapján nem túl jók ugye, de igenis élvezetesek, simán többször nézhetők.