14
-
sempronius18 #14 Az 1789-es forradalom zászlaja a mai francia zászló volt ami a kék és piros párizsi zászló és a fehér Bourbon zászló kombinációja volt.
A vörös a párizsi kommün zászlaja volt akik már bőven kommunisták voltak, ha annyira szóba hoztad a törit. -
Zero 7th #13 Meg hülye vagyok, mert az francia zászló, nem vörös. :D :P -
Zero 7th #12 Világhírű festmény a témában:
Ez sem kommunista, egy picit sem. -
Zero 7th #11 Igen, a vörös a forradalom színe, amire aztán rátelepedtek a kommunisták a proletárforradalmukkal. Úgy százötven évvel később.
Nem ártott volna figyelni töriórán, ugye... -
sempronius18 #10 Akkor csak nekem tűnt fel a vörös zászló a lázadóknál. -
Etinger #9 Igazából elég negatívan álltam ehhez az egészhez.. de egyelőre jól állnak nálam. -
browing #8 ja hát abban igazad van, hogy reklámnak nagyon jó
de nem csak youtube vitézkedett eddig sem
Kíváncsi vagyok majd arra, hogy mekkora lesz a párizsi játszótér,
remélem azért lesz benne egy kis zöld is, mező, erdő vagy valami mert azért pár óra játék után megunom a városi bezártságot -
Ender Wiggin #7 a trailer után meg lesz neki 5 milliós nézettsége. és lehet, hogy nem csak a youtubon-on vitézkedik ezentúl...vitatkozhatunk ezen, bár nem feltétlenül ez a lényeg. -
Rony94 #6 Lorde-nak milliós nézettsége volt már a Digic Pictures előtt is, tehát nem ők teszik híressé.
Ez csak a Revelations előzetesnél volt. Ott volt az hogy híressé tették Woodkid-et. -
Józsibácsi #5 Elég fura is lett volna ha megmarad kalózosnak. Akkor Akár Risen's Creed is lehetett volna az új neve... -
Cyborg00 #4 Igen, a magyar srácok tehetségesek. Tisztelet nekik. -
browing #3 Arra az énekesre gondolsz aki a Everybody wants to rule the wolrd-ot énekli?
Lorde csak itt nem annyira ismert, nem ők fogják híressé tenni..
De amúgy Ezio meg Altair személyiségének a vegyítése lesz a főszereplő? Úgy néz ki, hogy meg se próbálnak egy új, érdekes karaktert csinálni, hanem inkább a régiekből gyúrják össze -
Ender Wiggin #2 gratulálok a digicnek, megint egy nagyon durva trailert csináltak és ismét egy abszolút ismeretlen énekesből lesz sztár nekik köszönhetően. de ezzel azt is elmondtam, hogy az új AC legizgalmasabb része a beharangozó film. a többi...ááááh. -
sempronius18 #1 Éljenek a kommunisták! :)