14
  • sempronius18
    Az 1789-es forradalom zászlaja a mai francia zászló volt ami a kék és piros párizsi zászló és a fehér Bourbon zászló kombinációja volt.

A vörös a párizsi kommün zászlaja volt akik már bőven kommunisták voltak, ha annyira szóba hoztad a törit.
  • Zero 7th
    Meg hülye vagyok, mert az francia zászló, nem vörös. :D :P
  • Zero 7th
    Világhírű festmény a témában:

Ez sem kommunista, egy picit sem.
  • Zero 7th
    Igen, a vörös a forradalom színe, amire aztán rátelepedtek a kommunisták a proletárforradalmukkal. Úgy százötven évvel később.

Nem ártott volna figyelni töriórán, ugye...
  • sempronius18
    Akkor csak nekem tűnt fel a vörös zászló a lázadóknál.
  • Etinger
    Igazából elég negatívan álltam ehhez az egészhez.. de egyelőre jól állnak nálam.
  • browing
    ja hát abban igazad van, hogy reklámnak nagyon jó
    de nem csak youtube vitézkedett eddig sem

Kíváncsi vagyok majd arra, hogy mekkora lesz a párizsi játszótér,
    remélem azért lesz benne egy kis zöld is, mező, erdő vagy valami mert azért pár óra játék után megunom a városi bezártságot
  • Ender Wiggin #7
    a trailer után meg lesz neki 5 milliós nézettsége. és lehet, hogy nem csak a youtubon-on vitézkedik ezentúl...vitatkozhatunk ezen, bár nem feltétlenül ez a lényeg.
  • Rony94
    Lorde-nak milliós nézettsége volt már a Digic Pictures előtt is, tehát nem ők teszik híressé.

Ez csak a Revelations előzetesnél volt. Ott volt az hogy híressé tették Woodkid-et.
  • Józsibácsi
    Elég fura is lett volna ha megmarad kalózosnak. Akkor Akár Risen's Creed is lehetett volna az új neve...
  • Cyborg00
    Igen, a magyar srácok tehetségesek. Tisztelet nekik.
  • browing
    Arra az énekesre gondolsz aki a Everybody wants to rule the wolrd-ot énekli?
    Lorde csak itt nem annyira ismert, nem ők fogják híressé tenni..
    De amúgy Ezio meg Altair személyiségének a vegyítése lesz a főszereplő? Úgy néz ki, hogy meg se próbálnak egy új, érdekes karaktert csinálni, hanem inkább a régiekből gyúrják össze
  • Ender Wiggin #2
    gratulálok a digicnek, megint egy nagyon durva trailert csináltak és ismét egy abszolút ismeretlen énekesből lesz sztár nekik köszönhetően. de ezzel azt is elmondtam, hogy az új AC legizgalmasabb része a beharangozó film. a többi...ááááh.
  • sempronius18
    Éljenek a kommunisták! :)