9
Tippek, segítség, hogy a nagy klasszikusokat mindenki láthassa!
-
zitababa5 #9 Háát ma elbeszélgettem egy nava-s csajszival.
Elmondta, hogy ők könytári szolgáltatásokat végeznek ( nava pont) nem ők döntik el milyen tartalmat korlátoznak, hanem a szerzői jog birtokosa.
De hogy milyen oktatási célokat szolgál egy Főzőcske de okosan tv műsor - az rejtély.
Ez is ilyen magyar van de mégsincs tipikus kategória....
A MI adónkból.
Rohadtak. -
#8 Köszönhető azoknak, akik sorozatosan visszaéltek vele, és kihasználták azokat, akik esetleg nem ismerik az ingyenes lehetőségeket. -
zitababa5 #7 Ezt mind tudtam...teljesen egyértelmű amit leírtál, de nem ezért hoztam létre ezt a témát, hanem azért hátha vki tud vmi trükköt.
Régen volt pár trükk, de profi informatikusokat fizet a nava az tény, mert sok trükköt kivédtek -
#6 Csinálj nekünk proxy szervert munkahelyeden :p -
#5 Magyarok ezt is elbasztak, ki gondolta volna. Majd biztos elmegyek egy konyvtarba, hogy valami random regi sorozatot megnezzek 2014ben. Remelem jo sok milliardba kerult. -
#4 kollégiumokban is müködik -
#3 ... mellesleg ezzel nagyjából biztosítják, hogy lehetőleg senki ne töltse le, és kezdje el mondjuk egy fizetős oldalon árusítani, mint sajátját. -
#2 Nem lehet megoldani, mert az engedélyezett pontokat IP cím alapján azonosítják, azt pedig házilag nem tudod hamisítani.
És hogy ki megy be nava pontra azért, hogy régi filmet-sorozatot megnézzen? Aki meg akarja nézni, és nem zavarja, hogy bemegy mondjuk egy könyvtárba művelődni :) Miben különbözik ez attól, hogy könyvet olvasni mész be? -
zitababa5 #1 Segítséget kérnék!
A nava.hu-ról tudok letölteni, de rengeteg a korlátozott hozzáférésű anyag, amit csak kijelölt nava-pontokon ( könyvtár, egyetem, iskola) lehet megtekinteni.
De őszintén ki megy be egy nava-pontra, hogy egy régi filmet, sorozatot vagy kabarét megnézzen?
Értem én a szerzői jogok miatt van ez, de ki fekete piacozna egy-egy régi műsorral?
Jogilag érthető a védelem de gyakorlatban értelmetlen.
Nem tud valaki valamilyen módszert, hogy megtekinthető legyen a korlátozott tartalom is?