Az első DOOM 4 trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy utálom a teasereket, fõleg amikor még nagy csinnadrattával be is harangozzák.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
nem értem ezt a demo dolgot. majnem minden játékból kikerül egy játszható pálya, és ha mégsem, akkor ott van a milliónyi let's play videó a youtubon, amibõl kiderül, hogy jó-e vagy sem.
egyébként a doom 3 után nem tudom kit hoz lázba ugyanaz a szar. mész a sötétben és kiugrik valami nyomi lény. ja, a hangeffektek a 95-ös játékból vannak, köszi.
egyébként a doom 3 után nem tudom kit hoz lázba ugyanaz a szar. mész a sötétben és kiugrik valami nyomi lény. ja, a hangeffektek a 95-ös játékból vannak, köszi.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ennyi malacröfögést 1 perc alatt.so wow.much grunt
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
😄
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
okés, jogos.
De azért a teaser is lehetne egy picit érdeklõdést felkeltõ valami nem? Mert ez gy.k. semmiféle hatást nem váltott ki nálam.
Régen nem voltak teaser-ek. Volt a kipróbálható demo.
Maradva az id software-nél: a 92-es Wolfeinstent úgy promózták, hogy kiadtak belõle egy demot aminek a teljes elsõ kûldetését végig lehetet játszani. Most meg nézegessek videókat. Ezért értek egyet Duke hozzászólásával.
De azért a teaser is lehetne egy picit érdeklõdést felkeltõ valami nem? Mert ez gy.k. semmiféle hatást nem váltott ki nálam.
Régen nem voltak teaser-ek. Volt a kipróbálható demo.
Maradva az id software-nél: a 92-es Wolfeinstent úgy promózták, hogy kiadtak belõle egy demot aminek a teljes elsõ kûldetését végig lehetet játszani. Most meg nézegessek videókat. Ezért értek egyet Duke hozzászólásával.
Ez egy teaser. Ahhoz képest legalább a patást láthattuk, a legtöbb teaser trailer kimerül annyiban, hogy nézheted a játék (vagy film) címét vagy logóját 5 másodpercig, azt' csá. Soha semmi nem tetszene, ha egy teaser alapján kellene értékelni...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Tetszett, hogy az ajtónyitás hangja egy az egyben ugyanaz volt, mint a DOOM 1-2-ben. 😊
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
hát ettõl a videótól nem jöttem lázba. Ha ez alapján kéne eldöntenem, hogy érdekel-e, akkor most azt mondom, hogy nem.
Ez a videó pont a nullával egyenlõ.
Duke: ott a pont. Nem tudom kipróbálni, de adja ki rá pénzt. Érdekes üzlet politika. Ha meg nem tetszik akkor buktam vagy 16-18ezret (kb. ennyi lesz sztem ps4-re a gém)
Ez a videó pont a nullával egyenlõ.
Duke: ott a pont. Nem tudom kipróbálni, de adja ki rá pénzt. Érdekes üzlet politika. Ha meg nem tetszik akkor buktam vagy 16-18ezret (kb. ennyi lesz sztem ps4-re a gém)
Az a buzisag, hogy ma mar nem adnak ki demot egy jatekbol, aztan csodalkoznak, ha mindenki torrentrol meg dc-rol tolti le.