10
  • Józsibácsi
    #10
    Remélem kijön ebből még nagyobb és nem csak 34 collos lesz a top, mert az így eléggé gagyi lenne... viszont egy frankó, 120 centi körüli átmérőjű ebből, ami 3d-t is tud és 12s Hz-es, arra vevő lennék.
  • Sir Quno Jedi
    #9
    Kicsit szar két panelen pl. visual studióban fejleszteni, mert a forrást szétpakolni két képernyőre nem bölcs dolog. Egy sor, az egy sor. Minél szélesebb a moncsi annál jobb. Már csak görbítve kéne kiadni, mint az új kijelzők és jól belátod. Persze a két monitonak is vannak előnyei, de jobb egy brutális, mint két kicsike. Én használom így is, úgy is, de jobb.
  • Darth Sith
    #8
    Az IPS valóban szebb, jobb. De ha az ember nem grafikai munkára használja, ahol számít a színhűség, hanem kódol, doksikat szerkeszt, ott az csak feláras extra, mert nem szükséges, max jobb érzés ránézni, de szükség nincs rá. Ott pedig mondjuk 2db 24"-es mozgatható, forgatható 1080p Dell monitort megkapsz 55ezer/db áron, kettő együtt 110. De ha drágább paneleset nézünk, akkor legyen kettő együtt 150. Még mindig majdnem a fele mint ez. Ennek akkor lesz realitása, ha mondjuk 150 körülre lemegy az ára.
  • Mixe3y
    #7
    legtöbb embernél úgyis csak a facebook üzenőfal fog látszani a képernyő középső 1/10-edében :D
  • Sir Quno Jedi
    #6
    Ahhoz képest igen kedvező, hogy duplájába fájnak az UHD-s monitorok (már az IPS-esek, mert a többi csak tűzifának jó).
  • vik3
    #5
    280 bocs
  • vik3
    #4
    Már ha neked 240.000 kedvező ár - de lehet LG trollkodni - jogos
  • Pukkka
    #3
    Mindegyik kapható/előrendelhető már. Igen kedvező árral.
  • Darth Sith
    #2
    Valóban álló, de "A 34-es verzió kétféle felbontásban, 3440x1440 és 2560x1080 pixellel lesz kapható" , tehát szerintem 1440 a doksikhoz azért elég lehet.
    Láttam már egyszer használatban ilyen kialakítású monitort, és állítom, hogy tényleg kényelmesebb mint kettő különállót használni, csak az ára tuti nem két monitor árának az összege lesz, hanem annak is a duplája...
  • SupraMKIII
    #1
    NAGYON okos. csakhogy:

    - gondolom kétszer annyiba kerül, mint két/három normál monitor
    - tudja szimulálni, hogy ő 2 vagy három monitor? Csak mert akkor kiesik a win+left/right kombináció, ami igen jó dolog - lehet toszogatni az ablakokat egérrel
    - Nem tudom, hogy nem tűnt fel nekik, hogy a dokumentumok 90%-a ÁLLÓ kivitelű, vagy is ezen is pont olyan rossz olvasni, mint 1 sima HD monitoron...

    Szóval, nem is biztos, hogy ez olyan jó ötlet...
    Ismét egy eszköz, ami "nekem nagyobb" tök értelmetlen frázisa alapján lett kitalálva. Miért nem lehet - ha már munkára van - nagy méretű 4:3-as vagy hasonló monitorokat csinálni?