387
1508059019.png
A Darksiders fejlesztőinek új játéka
 • Daermon
  #387
  “ táv miatt, én inkább az ilyen közeli fullba eltalálom egy erős fegyverrel és túléli dolgokat nem értem.”
  Nekem tegnap quickben volt olyan, hogy a csávó beugrott mellém a bokorba (nem tudta, hogy ott vagyok), és Mossinnal konkrétan testbelöttem, fél méterről és kiszaladt… a kövi lövés ölte meg. Nagy kalibernél ez furi azért.
 • MarkBlade
  #386
  Sokfajta csít van sajnos.. a legnehezebb a wallhacket kiszúrni.. bár az gyanús lehet ha lapusz a házban és lövi ahol vagy úgy hogy nem is láthat. Volt ilyen is már.. én minden gyanusat riportolok.. aztán majd isten vállogat. :)
 • Samurai84
  #385
  Steam forumban láttam egy képet, amin wallhackel látta a gyerek az összes huntert távolsággal, hpval együtt... Nyilván van ilyen is, de én szerintem még nem találkoztam csalóval. Ha nem értem honnan a aszból szedett le vagy mi történt, spectateben nézem kicsit és mindig kiderül hogy egyszerűen vagy jobb poziban volt vagy penetrált és makkja volt.

  A hitreg nekem adja, mármint sokszor találok úgy is hogy rá kell tartanom a táv miatt, én inkább az ilyen közeli fullba eltalálom egy erős fegyverrel és túléli dolgokat nem értem.
 • MarkBlade
  #384
  Igen egyre híresebb a játék és néha nem tudom eldönteni hogy nagyon mákos vagy csíter.. Múltkor tűzharcban ketten voltunk már csak ellenfél hárman az erdőben. Hangtompítós vatterli vel meglövöm egy viszonylag közeli sussnyás rész terelésnek.. erre hallom a locsanást és a sikolyt.. visítva röhögtem :) mondom ez most tuti csíterezik :D
 • Daermon
  #383
  Mióta pár nagyobb streamer is játszott, szerintem bevonzott 1-2 cheatert. De szerencsére a Warzone szintől messze vagyunk.
 • MarkBlade
  #382
  Pontosan.. a végtag találat soha nem ől volt hogy 3× találatom volt. Meg még mindig van furi csít gyanus lövés.. múltkor 2 önket is leszedtek springfieldel. De lehetetlen szögből eppen csak töltés idő alatt.. de szerencsére 10ből 1 játék max az ilyen.
 • Daermon
  #381
  Amúgy, ha igaz a dolog, én guglival azt találtam sebzésre, hogy:
  Fejre +% plusz sebzés, ezért ugye egyből öl.
  Felső testre alapsebzés
  Gyomor már -% sebzés
  Kéz és láb meg mégjobban csökkentett sebzés.
  És a táv is számít, de arra nem találtam adatokat.
 • Daermon
  #380
  Én tegnap soloban nyomtam, de az utolsó 52p-s kör mindent megért. 2 boss volt. Meglepő módon 6-an érkeztünk meg az egyikre, és bent volt egy két fős team. Na ott mindenki lőtt mindenkire… A bountysokból egyet leszedtem, de felszedte a haverja. Helyváltoztatások, lővés ide-oda… Végül a túlfele lehalt és arra kivitték ezek a bountyt. Én meg 1v1-ban maradtam, némi lövöldözés után full kifogytam, meg ő is, úgyhogy meleeben rendeztük le :D Megöltém és láttam, hogy 18 perc maradt és a 2. boss él, úgyhogy gyorsan szereztem jobb fegyvereket, szekérnèl töltés és go 2. boss, ami 50% hp-n volt már csak, bent meg kint pár hunter hulla, szóval ők is buliztak :D Így végül simán kimentem a tokennel.

  Fegyver sebzéseknél vannak furák… Bár a crossbowot elvileg pont buffolták. De Winfieldnél 2 test találat sem öl mostanság, pedig az elvileg bőven 150HP feletti sebzés.
  Néha meg olyan, mintha nem regisztrálná a találatot, pedig látom, hogy rajta volt a célkerszt/lővés és mégsem. Erre hitregistrer néven találtam is problémázást, szóval lehet valami szerver oldali vagy valami gond.
 • Samurai84
  #379
  Köszi.
  Tegnap nagyon jó körök voltak. Valamelyik farmon összejött az egész szerver, ott volt aztán ritkítás... Nem győztük felszedegetni egymást, még jó hogy nálunk volt a bounty.
  Az a vicc amúgy, hogy bármilyen fegyverrel meg lehet ölni bárkit. Ezt nagyon jól eltalálták. Mondjuk van egy két érthetetlen dolog, mint pl. mikor tegnap crossbow-al egyedül maradtam, társamat épp lootolják, tisztán mellbe durrantom kb. 15m-ről és csak hitmarker... Értem, hogy nem fejes volt, de 15mről egy crossbow öljön már könyörgöm.
 • MarkBlade
  #378
  csökkentett handling.. azaz jobban mozog a célkereszt ha megcélzol valakit. Jóval pontatlanabbak mint hosszúcsövű társaik. De a sebzésből nem vesz le. Viszont elég kicsi lesz a találatod 50+méteren.
 • Samurai84
  #377
  Mi a hátránya az Obreznek meg a Compact springfieldnek a nagyobb társaival szemben?
 • MarkBlade
  #376
  Én sem, de nagyobb vérzés és nagyobb tár lesz + a méreg immun drágább lesz nem lesz mindenkinek. Így azért ütős lesz.
 • Daermon
  #375
  Annyira azt nem csipom. Főleg a kis kézit… De buff után azért adok neki egy próbát majd quick playben, mert ott mindig benyalom szinte :D
 • MarkBlade
  #374
  Azaz.. nagyon jó lesz és pénzben sem fog elszállni.. A nyílpuskák is erősek lesznek.. érdemes lesz visszatérni rá.
 • Daermon
  #373
  Vetterli silencer, meg Marksman verzió nyam nyam…
 • MarkBlade
  #372
  1.6.2 nemsokára érkezik. Új fegyverek, új regenszúri.. változó fegyver árak. Úgyhogy megint foglalkoztak vele. YouTube leírás
 • Daermon
  #371
  Egy videót még összevágtam, egy darabig most nem figok :D
 • MarkBlade
  #370
  1152 óra van a játékban de még mindig középszerű vagyok :)))
 • MarkBlade
  #369
  Ha valaki szeretne néha játszani MarkBlade ként megtalál a steamen.. discen meg tudunk dumálni is. :)
 • Daermon
  #368
  Igen a dumdum nem rossz a vérzés miatt PvP-re, és bossokra is hasznos tud lenni.
 • MarkBlade
  #367
  Én scope nélkül nem tudok jól lőni pont :) legalább egy deadeye kell rá mert szeretek látni is. A sima scope nélküli 50+ lövéseket nem is értem hogy hozzák össze headshotra mert a céltüske kitakarja ott már az egész embert.. amúgy igen folyamatosan figyelni kell és tölteni. Elején volt nekem is ilyen de mostmár inkább rátöltök. De mostanság nagyon sok shotis lett.. meg két pisztoly dumdummal.. :)
 • Samurai84
  #366
  Nem szoktam amúgy sniperrel menni, semmilyen scope-ot nem bírok, mert szarul célzok. Csak úgy vagyok vele, ha látom hogy jön két shotgun, akkor inkább kiülök és kintről lesem a behatolókat.
  Mosin nekem nem jön be, a töltikézés miatt. Pont tegnap meghaltam, mert rámrohant a srác, vártam shottyval, a gond az hogy üres volt és szépen kattogott :) nálam lebel vagy vetterli a nyerő
 • Daermon
  #365
  Plusz soloban kapcsold ki a 3 fősöket, szerintem az csak önszopatás olyankor :D
 • MarkBlade
  #364
  Springfield a leggyengébb sniper. Amit tudnod kell CSAK fejlövés végez az emberrel ha nincs sérülve persze. 3 szempontot kell figyelembe venni 1 a távolság: milyen messze akarsz lőni mert ha nagy távolság akkor a nagy távcsöves kell mosin, sparks llr, és még az új winfield, 2 tűzgyorsaság pl winfield marksman ami kis kaliber viszont ha fejlövésekre játszol ideális, mosin, label, szintén. 3 átütőerő. Már lehet játszani a lőszerekkel is de alapvetően a falakon átmegy a spark, mosin, lebel, martini h,. A komolyabb játékosok folyamatosan mozognak nehéz eltalálni őket. Ha jó a géped fpssed és jó a ping van esély de célsszerű kicsit elé lőni ha mozog. Segít pár képesség is az egyik a stabilitásban a másik a célkövetésben pl a mosin nem veszi le a célkeresztet a köv golyónál. Így folyamatosan látod a célt ez pl a winfieldnél ahol nagyobb a tűzgyorsaság elég laza. Ja és mozogjál te is elő lövés után poziciót kell váltani. Illetve jó rálátást mert ez a kulcsa. Ha feléd mozog meghal ha jobbra balra kuva nehéz kiszedni. Ideális olcsó megoldás amúgy a spark llr. Nagy távolság átütőerő kis tűzgyorsaság. De ha valakit csak sebzel annak sem marad több egy vonalnál.
  Van egy kapcsoló a rdy felett ami kizárja ha egyedül vagy ketten játszatok a három fős csapatokat. Így a max 12 jatékost 2 vagy 1 fős lebontásba dobja be. Amúgy Daermon ahogy írja egyfősre az talán ideálisabb. A tiéd az sunyulós. Én mostanában a legtöbbet a nagan deadeye piszolypuska illetve caldvel mini shotgun részesítem. A pisztoly jó középtávra meg gugoló leselkedő emberekre. Mert fejlövés mindig ől! A caldvel meg 8 m hatótávval ha közel jön valaki. És kettőt lehet lőni..
 • Daermon
  #363
  Szerintem is is. Én úgy vettem észre, hogy a scope és a találat között van eltérés sokszor, nem 100% pontos.
  Személy szerint én ezt használom:
  Mossin (Iron Sharpshooter)Cadwell Pax vagy Cadwell Pax Uppercut combo (Fanning).
  A másik vagy a Winfield (Iron Reapeter, Levering + High Velocity Ammo) vagy Vetterli (sima vagy Deadeye) /Cadwell Pax vagy Cadwell Pax Uppercut (Fanning).
  Shotgun mikor olyanom van, ahogy a Marksman vagy Sniprer is, csak ha olyanom van (esetleg, ha ehez való traitel van a hunter).
 • Samurai84
  #362
  Pár gondolat. Ti hagyományos puskákkal vagy sniperrel mennyire tudtok érvényesülni? Tegnap is bokorból fedeztem két társam távcsővel. Kitört a fight, rálőttem 2x springfielddel az enemyre(kb. 100m) volt 2x hitmarker, de nem halt meg... Mindezt úgy, hogy még a társam is puhította szerintem. Aztán persze közelve kellett mennem mert őket leszedték. Elő az handcannon, rá is lövök közelről, persze nem hal, megfordul és nagant officerrel fejbelő...
  Kb. 6-7 kört mentem tegnap és amikor shotgunnal mentem, sokkal jobb esélyeim voltak a tűzharcokban, sokszor iszonyat bullshit távolságokból leszedtem menekülő ellenfeleket. Szóval mi értelme a snipernak ha nem elég erős ahhoz hogy a távolból öljön? Értem én hogy headshot, meg minden, de mindig nem adhatja a fejest sem.

  Solo playről mi a véleményetek? Mire érdemes rámenni? Hogy álljak hozzá? A crossbow+uppercut tetszik nagyon, csak egy trio ellen nem valami jó. Érdemes a solot nyomni vagy inkább a random trio?
 • MarkBlade
  #361
  Na gratu. Jó ez az event. Meg a játék is. Foglalkoznak vele fejlesztik folyamatosan.
 • Daermon
  #360
  Nekem is kész lett. Bár már hanyagoltam az íjat a végére. De így is meglett Chingasgook :)
  Utoljára szerkesztette: Daermon, 2021.09.04. 17:55:26
 • Daermon
  #359
  Az szép! GG :D
 • MarkBlade
  #358
  Na megvan mind a két ösvény! Mostmár csak pénz jön..
 • Daermon
  #357
  Szép! :D Én elsőnél 960/1000, majd ma meglesz.
 • MarkBlade
  #356
  közben meglett a második ösvénynek is a fele :)
 • MarkBlade
  #355
  mostmég.. de a jó hunter mindennel jól ől :D tessék mindent használni :D
 • Daermon
  #354
  Meg van a Death's Breath (Winfield Talon) legendary, meg a Vanguard (Cadwell Pax). Többi csak móka :D
  Majd a Mountain Airt akarom beszerezni (Vetterli), de az fizetős, ugyhogy majd, ha 2€ lesz a DLC hozzá.
  Ezek meg majd meglesznek szépen. :)
 • MarkBlade
  #353
  :( egyedül az éri meg.. én 5 szintig elcsesztem és én is azt választottam.. mostmár tudom butaság volt.. így is úgy is megjön az xp. A legendary viszont free..
 • Daermon
  #352
  +10XP-t nyomtam, a legendarykat majd ezutàn akarom. Annyira nem fontosak :D
 • MarkBlade
  #351
  Jó döntés! Az even pontok jól jönnek főleg ha tudsz hullákat fosztogatni. A Vulture perk most alap. És kaptál valami jó legendaryt?
 • Daermon
  #350
  Az azért kemény :D
  Én olyan 700/1000nél vagyok, az elsőben.
  Meg végül nyomtam egy Prestige resetet is, mert az event miatt az íj az fix, ígysemmit nem zavart a prestige.
 • MarkBlade
  #349
  Megvan az első ösvény.. kimaradt most egy kevés így csak most sikerült. De rekord volt egy körben 243 pont +25% jött össze. :)
 • Daermon
  #348
  Hétvégén megdöntötte saját Steam csúcsát a játék.
  Ezekszerint azért jövögetnek a friss húsok is. :D
  Plusz: akinek megvan a Hunt, az majd kap valami külön akciót a Crysis Remasterre.