8
Android: Heroes of Dragon Age
 • JonasSandor
  #8
  Ez nincs pc-re?
 • Agamemnon
  #7
  Characters (Heroes of Dragon Age)
 • Agamemnon
  #6
  Ha valaki farmolni szeretne:
  http://quickgamer.net/games/heroes-of-dragon-age/challenges/
 • Agamemnon
  #5
  Lehet benne valami, mert én is csak a vége felé szoktam olyan ellenfelet találni, aki ellen van esélyem...
 • j0nNyKa
  #4
  én anno úgy vettem észre, hogy ugye van a ~30(?) másodperces számláló, amíg válogathatsz a PVP ellenfelek közül, és a vége felé, amikor már csak 5-6 mp van hátra, akkor adja be a veled egyszintűeket, addig össze vissza ilyen baromi erőseket, ja
  furán hangzik, de totál így tapasztaltam :)
 • Agamemnon
  #3
  Igen, ugyanaz :)
  Persze, nem mondom, hogy ugyanannyi esélyed van fizetés nélkül is előrébb jutni, de ha már 1-2 hétig elvan vele az ember, az is jó ebben a felgyorsult világban.
  Engem is zavar, amikor van valami pvp event és lvl 8-ammal szemben bedobálja a lvl 75-ösöket??? Olyankor nem egészen értem a matchmaking működését - ami gondolom nincs is, de ezen túl tudok lépni :) Lehet hogy két hét múlva én is dobom a fenébe, de addig elszórakozom vele.
 • j0nNyKa
  #2
  ha feltételezem, hogy ugyanaz, mint az ios verzió: jó-jó, el lehet nyomkodni 1-2 hétig faszán, de ha nem fizetsz, frusztrálóan nehéz lesz
  nem is lenne igazán más baj vele, csak hogy nem érzed a progresst, mert sokszor sokáig egy helyben toporogsz, mire mondjuk egy questtel tovább tudsz haladni
  fasza egyébként várni, hogy hátha beadja a kedvenc DAs hőseinket, aztán kevésbé fasza rájönni, hogy legjobb esetben is az aktuális "fizessparaszt" bundle-ben van rá csak esély :)
 • Agamemnon
  #1
  SUMMON YOUR FORCES
  Collect hundreds of characters from across the Dragon Age universe, including rare dragons, giant golems, and other devastating creatures – each with unique abilities, stats, and factions. Consume and combine heroes – and deploy powerful runes – to increase your squad’s power. Devise deep strategies with the Gallery: a compendium of hero groups, factions, rarities, and specialties.

  BATTLE ON
  Build up to four squads and watch your strategy unfold on the battlefield. The more heroes you have, the more possibilities you have at your fingertips. Clash against other players to earn banners and one-of-a-kind rewards in timed events. Deploy your winning formations to earn trophies and dominate the global leaderboard!
  EXPERIENCE THEDAS
  Play through epic quests and boss battles as you immerse yourself in Dragon Age lore. Earn achievement rewards by reliving places, times, and storylines straight from the beloved franchise!
  BE MESMERIZED
  Immerse yourself in stunning graphics as you watch your heroes rock the battlefield with amazing special effects.

  Are you ready to master the heroes of Dragon Age? Join us now for FREE.
  Connect with other fans on Facebook: https://www.facebook.com/HeroesOfDragonAge

  NOTE:
  Everything in Heroes of Dragon Age is attainable for free; however, some game items can also be purchased for real money. If you don’t want to use this feature, please disable in-app purchases in your device's settings.
  Important Consumer Information. This app:
  - Requires a persistent Internet connection (network fees may apply);
  - Requires acceptance of EA’s Privacy & Cookie Policy, TOS and EULA;
  - EA may retire online features and services after 30 days’ notice posted on www.ea.com/1/service-updates;
  - EA may retire online features and services after 30-days notice per e-mail (if available) and posted on www.ea.com/de/1/service-updates;
  - Collects data though third party ad serving and analytics technology (See Privacy & Cookie Policy for details);
  - Includes in-game advertising.

  GooglePlay