14
  • Macropus Rufus
    ilyen nekem is van :)
    1920x1080p és ráadásúl 3D. A film a Titanic 3D (from youtube)és a teljes mp4 file mérete 6.8Gb.
    A minősége első ránézésre jó, de ne akard nagyon közelről nézni. Ha beteszem a BL Titanic 3D-t, hát ég és föld a két kép minbősége a BL javára. Azért minőség romlás nélkűl nem lehet akármilyen picikére összenyomni a filmet, az viszont tény, hogy egy ilyen 6-8Gb fullhd állomány képminősége közel sem olyan szar mint ami a méretéből következne (vö: a 15Gb mkv filet a 8Gb mp4-el, onnan ahonnét néznéd a filmed nem lesz komoly látható különbség, de ez nem vonatkozik a BL lemezeken található filmre, mert ott tényleg érezhető a különbség.
  • Molnibalage
    Az 5.1 hangzás nem kerül GB terjedelembe...
  • Józsibácsi
    Nem fogott meg... játszottam vele vagy 8-10 órát... és már a Watch Dogs-ot tolom, ami már megint nem fogott.. meg szóval a Skyrimezek inkább megint... :D
  • Vádá
    Ez így igaz csak ekkora nagysághoz nem kapsz digitális 5.1 hangzást ezért ilyen "picike" az általad említett verzió...
  • barret
    Ajánlom figyelmedbe az mkv kiterjesztésű filmeket!
    Nem ritka a 25-30 gigás film.
    Persze össze lehet tömöríteni 5 gigába is,akinek nem kell a jó minőség.
  • Molnibalage
    Egy 1.5 órás 1920x1080-as film mp4 formátumban nincs 8 GB sem nemhogy 20...
  • Lack
    Árgép a barátod.

https://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=77334&referer=argep.hu

http://a4team.eu/hattertarolo/sata_merevlemezek-c376627/seagate/1tb_7200rpm_64mb_barracuda_-_st1000dm003-p442080

http://compker.hu/index.php?controller=product&id_product=7379

stb, stb.....

De mondhattam volna 14-15 ezret is, az is jó ár.

Jónéhány üzletben 2TB-t kapsz 20e Ft-körül, picivel 20 alatt is, úgyhogy nem kéne 50 GB-on picsogni.

Szerintem szép a játék, meg nagyon jó is. Nekem bejött.
  • kanduhr
    Emiatt kihagyni az év eddigi legjobb sztoriközpontú FPS-ét, hát te tudod.
  • smith09 #6
    Az 50 gb méretet igazából nem sajnánám, de az én laptopomon sajnos nem indul el, pedig nagy rajongó vagyok. :( :)
  • Broafka
    boltot!!! címet!!
    egyébként csak szerintem nem érdemel a grafika 5 csillagot? bár írja, hogy nem olyan szép, szerintem meg kifejezetten ronda egy ekkora mérethez és mai játékhoz képest
  • Lack
    Először kicsit én is sokalltam a helyfoglalást, de amikor manapság 12-13e Ft-ért utánadhajítják az 1TB-os merevlemezt, ezen már nem szabad fennakadni.
  • Ender Wiggin #3
    én csak azt nem értem, hogy hogy érti a cikk szerző azt, hogy blazkowicz-család, meg újra egy blazkowicz-fiú. lemaradtam valamiről? szerintem minden epizódban ugyanaz a b.j. blazkowicz volt a főszereplő, nem testvérek, meg hasonlók...Tibi, ezt te álmodtad valahol?
  • Vádá
    Ez valami tréfa? A mai HDD méretek mellett ha nincs 50 GB helyed akkor ne játsz ilyen játékokkal. A 1.5 órás HD film kb : 20 GB normális haggal gondolkodj már.....
  • Dewri
    50 giga egy 10 órás fps-nek. Köszönöm, nem kérem... Gondolom ezek után majd ez lesz a tendencia: egy vinyó/játék. Régen is ez volt, csak akkor 1 floppy/játék, az barátibb árfekvés volt...