Lakást vezérlő távirányító lehet az iPhone-ból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mezei telefonnal irányítható már most is egy csomó minden a fûtéstõl az elektromos redõnyig. kissé késõn ébredt alma.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Elképzellek (nem nehéz), ahogyan otthon ülve te is tapsoltál a tömeggel, mikor évek óta létezõ dolgokat üdvözölhettetek végre ti is...

Megkérlek, mesélj azokról, amik Android-on nincsenek megvalósítva, aztán egy korrekt összehasonlításra a két platform képességeirõl!

Kíváncsi leszek, a több éve tõled tapasztalt aljas és hazug ostobaságon kívül láthatunk-e valamit...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Mókás látni, hogy mennyire képtelen vagy normálisan elismerni olyan dolgokat, amiket nem üdvözöl a kis lelked...

:o)

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Jajj, vigyázz!

Már egy hangyányit értelmesebben írtál...

Nem szabaaaaaaad!

;o)

No, nem is, most is hülyeséget írtál és a szokásos sablon mentén...

Jo, akkor nem temetted. Vegig arrol probaltal meggyozni, hogy most ugyan lemegy egy kicsit az arfolyam, de az Apple annyira innovativ ceg, hogy 1 even belul megint fellenduloben lesznek... most mar tisztan emlekszem 😊

Ha meg lattad volna a tegnapi keynote-ot, akkor most nem ezeket a buta androidos feature osszehasonlitasokat linkelgetned, mivel tudnad, hogy jopar olyan dolog van ami androidon nem vagy csak sokkal gyengebben van megvalositva - persze forditva is van par ilyen

https://www.youtube.com/watch?v=iHzIEDXQ2l8

Szédítõ újdonságok.... Saját ötletek, sosem látott nagyszerû újítások...

haha

https://lh5.googleusercontent.com/-Q42U9HVdig0/U41Hyo5BcYI/AAAAAAAAiHc/u3A3zBLz3tg/w557-h687/The%2BRock%2BDriving%2Bios8%2Bandroid.jpg

http://www.geek.com/apple/third-party-keyboards-widgets-and-touchid-support-is-coming-to-ios-1595559/

Az, hogy az Android által kijelölt útra lépnek, örvendetes és várhatóan pozitív hatása lesz. ;o)

Long lehet a jó irány... ;o)

Csak azt nem értem, miért kanyarodsz el mindenáron a cikk témájától? Ennyire rám vagy akadva? Mindenáron velem kell küzdened? Attól a kis kiesés nem válik meg nem történtté.

:o)

Látod, megint hazudsz, vagy keversz valakivel.
Sosem temettem, ez a ti hülye dumátok, ha valaki merészel kritikát megfogalmazni, vagy olyat írni, hogy nem fog töretlenül emelkedni.
A visszaeséseket jósoltuk, mert törvényszerûek és mint láttad jól te is, be is következtek.
De trollkodj csak nyugodtan, ha neked jólesik az állandó beégés.

Bar mondjuk a mai keynote utan nem csodalkoznek ha megint esne az arfolyam... 😊

Hihetetlen, hogy milyen vehemenciaval probalod gyozkodni, hogy te tavaly nem temetted az Apple... sooot te mar akkor tudtad is, hogy mostanra kb. vissza fog kapaszkodni 😊

Segítségként:

http://finance.yahoo.com/echarts?s=AAPL+Interactive#symbol=AAPL;range=2y

http://finance.yahoo.com/echarts?s=GOOGL+Interactive#symbol=GOOGL;range=2y

Oly egyszerû, vajon, neked is? Fog menni két görbe összehasonlítása?

Kétlem persze... :o)

Ami még vicces, hogy az a nagy esés, ami GOOG-nál látható, egy hozzád hasonló troll elõre kiteregetésnek köszönhetõ a zárásról...

Vicces, hogy split után vannak egy szinten nagyjából...

Nem nagyon értelek.
Nem esett egy igen nagyot a részvény ára? Nem figyelsz? Azóta lassan vissza is ér arra a szintre, csak hát kimaradt egy év majdnem a töretlen lendületbõl, mások meg magukénak mondhatnak olyan fejlõdést, ami elõtte csak AAPL-re volt jellemzõ, de szépen meg is elõzték.

Kár téged értelmesként kezelni, ezt megint bizonyítod...

Felébredni tehát neked kellene... De az agyhalálból az nem szokott megtörténni...

;o)

Amit mondtam, az úgy is volt és meg is történt.

Csak sajnos kozben felebredtel 😊

ps: A tenyek persze akkor mar nem olyan nagy barataid, amikor valamit bizonyitanod kellene... akkor csunya, gonosz tenyek! 😊

Ajjaj, te nem javulsz, troll barátom...

Amit mondtam, az úgy is volt és meg is történt.
Ha nem érted, hát nem érted.
Pedig csak sima logika, semmi hókusz-pókusz.
Arra viszont ismét megkérlek, ne hazudj!
Mert én sosem jövendöltem a bukást, csak visszaeséseket, amik be is következtek szükségszerûen, ahogyan bizony még Samsung esetében is bekövetkezett és a közeljövõben ott is várható, ellenére az õ esetükben is szárnyaló pillanatnyi adatoknak.

Higgadj le, ne ellenem firkálj, szeresd meg a tényeket és a te életed is szebb lehet... ;o)

Persze, persze... igazabol te pont az AAPL megerosodeset jovendolted mindig is 😊

Kérlek!
Ne beszélj ostobaságot és fõleg, ne ferdíts és hazudj!

Bár, az kb. olyan, mintha arra kérnélek, ne vegyél levegõt...

;o)

Ha ismernéd a témát, tudnád, mennyire bele se kóstolt még Apple...

Ki allitotta, hogy az Apple belekostolt a "temaba"? Trolling much? 😊

Az egeszben a legviccesebb, hogy te tavaly dagado buszkeseggel es elgedettseggel prediktaltad, hogy az AAPL-nek befellegzett es innen mar csak lefele visz a "nasdaq", emiatt kerdeztem... szoval "Hogy érzed magad?" 😊

Talán azért nem tudod, mert még náluk is kevesebbet értesz az egészhez...
Ha ismernéd a témát, tudnád, mennyire bele se kóstolt még Apple...

Nem tudom, érdemes-e neked magyarázni bármit, de íme:
trendkövetõként shortolni esõ trendben szokás. Ha emelkedik, akkor longra vált a trader.

Na mármost, mivel ezt azért kérdezed, kis ... provokatõrként, mert magadból kiindulva másról is azt hiszed, érzelmeitõl vezérelve mûködik, annyit javaslok, ne tõzsdézz! ;o)

Hogy pedig vissza is szúrjak: nagyon nem tart ott AAPL, ahova a hozzád hasonlók fantáziálták, még akkor sem, ha szépen emelkedik végre megint.
Messze nem tart ott, ahol a GOOG/GOOGL, ami túl van a split-en, pedig messze magasabban járt AAPL valamikor...

Hogy érzed magad? ;o)

Amúgy, azt azért tudod, hogy amikor én AAPL short-olásának lehetõségérõl beszéltem, szép pénzeket lehetett avval valóban keresni?
Mert a szép kis 700-as szintrõl 390-ig elég hamar eljutott...
Neked bejött a tippem?
Most természetesen ne shortolj, csak rövid idõtávon, ha engem kérdezel, de te ezt úgyse tennéd... :o)
Viszont, célárnak se tutira javaslom a 700-at, bár a fajtád karira úgyis feltornázza oda nagy valószínûséggel...
Csak egyet kérek: ha buksz, ne fogd majd rám, mert én esélyekrõl beszélek a tõzsde kapcsán, nem jövendölök.
Amikor jövendöltem, az az Apple, mint cég fejlõdésének megtorpanásáról szólt, és az bizony bejött, ezt talán még te sem vitatod... De ez nem tõzsdei jövendölés volt, akkor sem, ha törvényszerûen ott is volt egy drámai visszaesés.
Kérlek, ne az ócska dumával gyere, hogy temettem, mert az messze nem igaz, csakis azt vázoltam, teljen egyszerû (már, akinek..) logika mentén, hogy az a felívelés nem tartható fenn, mert a többiek észbe kapván a saját megoldásaival nyomják majd le.

Szóval, AAPL-t nem shortolom jó ideje, te meg remélem, hogy dagadó keblekkel hordod az almás pólót, mert tavaly május elejei szintre ért újra fel a céged... ;o)

Kis butus...

Hogy all az AAPL shortolasod??? 😊

Eddig is voltak mar ilyen rendszerek iOS-en... nem tudom az Apple milyen extrat tudna meg adni.

"az õ megoldásuk nem lesz geek szinten is élvezhetõ"

Ez teljesen biztos. Nulla IT tudással lesz használható és mint ilyen, egy geek számára teljesen 'buta' lesz.

"ne akarják saját ötletként eladni"

Hát pedig az lesz, ez a marketingjük része.
Bizony, ez évek óta létezõ dolog más rendszeren.

Épp az iOS hiányosságainak egyike az, hogy a Tasker, AutomateIt!, Llama, MacroDroid, stb. jellegû alkalmazások nem voltak elérhetõek rajta (, amik ezeket akár hangvezérléssel is lehetõvé tették).
Ezekkel pedig olyan lehetõségektõl esett el a felhasználó, amikrõl enciklopédiát lehetne írni.

Félõ, hogy Apple megoldása nagyon kifinomult, na meg letisztult :o) lesz, de szokás szerint korlátozott és csak árnyéka a már régen meglévõ dolgoknak.
Persze, lesz majd elég birka, akinek a 'reinvented' automatizálás lesz a jelszava, ahogyan ezt megszokhattuk már tõlük...

https://www.youtube.com/watch?v=hYMpMt0lwUY

http://getvera.com/

Mindazonáltal én üdvözlöm Apple-t ezen a téren, akkor is, ha szerintem az õ megoldásuk nem lesz geek szinten is élvezhetõ (ne legyen igazam!), csak arra kérem õket, ne akarják saját ötletként eladni még az iSheep tábornak se!

Ezek a rendszerek iPad-el, iPhone-val és bármilyen Androiddal már mûködnek és nem mai a dolog!!!