Adam Sandler ismét borzalmasat bukott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vissza kéne térnie a romantikus komédiához, az alpári helyett. ennek ellenére még mindig jóval több a jó filmje, mint a rossz.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Pénzt nem adok ilyen szintért.. megvárom a tv premiert általában...😉
A Távkapcs meglepõen jó lett, Sandler idegesítõ jelleme se tudta elnyomni.. ellenben a másik kettõ szerintem gyenge. Anno az 50 elsõ randi tetszett... de úgy.. más jobb Sandler film nem ugrik be.
Molnibalage
Reign Over Me

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Talán végre egyszer nem egy bugyuta, béna történetû filmet kéne készítenie...
Javaslom a Ki nevel a végén?-t, a Csontdarálót és a Távkapcsot, ezek nagyon jó filmek. Amúgy jelen pillanatban egy petákot nem fizetnék már Sandlerért.

boyscout
na és drew berrymore-ról nem ír senki semmit? megint egy ilyen selejt filmbe szerepel. köpdösi ki a kaját. normális ez? *sóhajt*

nincsojanom

Narxis
Lehet torrentezte.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"az utóbbi tíz évben kb minden második filmje pocsék, erõltetett bugyutaság."

De tudod, miért? Azért, mert mint a példa is mutatja, a hozzád hasonló megnézik ezeket. A Kótyagos szerelem óta nem mertem Sandler-filmet nézni- De amíg eltartjátok, csinálja.
Zombee
http://sg.hu/cikkek/98852/mar-csak-ket-szinesz-sikeresebb-adam-sandlernel

Ilyen az amikor minõség helyett mennyiségre megy valaki. Nem egy sztár megy bele ebbe a zsákutcába sajnos. Amúgy nem 2011-ben kezdõdött, hanem sokkal korábban, az utóbbi tíz évben kb minden második filmje pocsék, erõltetett bugyutaság... nem minõségre megy hanem mennyiségre. Hajszolják egymást a top sztárok, megy teljesítmény kényszer. A mûvészet háttérbe szorul, csak a számok, csak a matek, hány film, hány millió dollár stb stb... nagykár...