7
-
#7 hejj, a 2012-es E3 trailer mennyivel szebb volt, mint ez a konzolra lebutított fos :/ -
#6 Mi a franc ez a nagy hype a játék körül...? -
Fbn Lx #5 nem meglepő, hogy alig van különbség a kettő között, és hogy különösebben nem is szép; ahogy a cikkíró is írta, ez nem az ultra beállítás, hanem "ulta". ez valószínűleg egy új fajta átmeneti opciót takar -
takacshenrik79 #4 Az éjszakai nedves úton kívün én alig láttam valami különbséget.
Az is érdekelne hogy milyen a gépigénye az egyiknek illetve a másiknak...gyanús hogy nem túl nagy a differencia. -
Ender Wiggin #3 Mivel ez végső soron az AC motorja, nem kell tőle nagyon félni. És nem is különösebben szép. Egyedül az éjszakai nedves felület az, ami szebb ultrán. -
Merwenus #2 Sok különbség nincs, mindenki lowon fog játszani, csak bekapcsolja árnyékot ultrára...
Azért kíváncsi leszek, hogy Low 25FPS ultra meg 20FPS-t fog e produkálni....vagy valóban lesz értelme a beállításoknak. -
JessHUN #1 Engem az elsőn összehasonlításon kívül nem győzött meg az "Ultra" beállítás, de lehet rosszul látok / nézek valamit.