Érkezőben a HTC M8 Prime és M8 Ace

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ne te mondd meg, hogy kinek lehet véleménye egy fórumon, meg kinek nem, fõleg úgy ne, hogy olvashatatlan amit írsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ennel mar csak az nevetsegesebb, amikor valaki tudni velni mire van szuksege a nepnek a sajat privat preferenciaja alapjan. Maganugyed mekkora kepernyo tetszik. Nem leszel tole okosabb, felsobbrendu, stb a tobbieknel.
Szerintem a gyártók sem önmaguk ellenségei, azaz azt gyártják, amire van kereslet, amibõl több kel el. Másrészt szerintem az emberek többsége abból az adott idõbõl, ameddig a kezében van a "telefon", kb. 2-3 százalékot fordít ténylegesen telefonálásra, az összes többit netezéssel, videózással stb. tölti, melyeknél élménynövelõ tényezõ a kijelzõ mérete.

Tinman
5.5"? A One Max meg 5.9" volt.... gyönyörû -.-

Csak azt nem értem miért hívják telefonnak, amikor ez egy tablet, amivel lehet telefonálni is. Egy csomó autóba van gyárilag beépített GSM, mégsem hívjuk õket mobilnak, hanem autónak.

Onnantól nem tekinthetõ telefonnak egy ilyen böszme vacak, amikor már 1 ujjal nem tudod kényelmesen elérni a kijelzõ egyes pontjait, úgy, hogy közben azt csak egy kézzel fogod.

Egy átlagos kézméretû embernél ez 4". Nekem 4.3"-os telóm van, de a fenti metódussal éppen elmarad kb. fél centi amit nem érek el ilyen módon. Mondjuk ez még éppen az a méret ami vállalható és ettõl függetlenül kényelmesen kezelhetõ, hordható.

Vicc ami a mobil piacon megy. Ennél már csak az a nevetségesebb, amikor a 15.6"-os laptop érintõkijelzõvel jön.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.