4
  • Tinman #4
    Ne te mondd meg, hogy kinek lehet véleménye egy fórumon, meg kinek nem, főleg úgy ne, hogy olvashatatlan amit írsz.
  • Zsoltee_a_bator
    Ennel mar csak az nevetsegesebb, amikor valaki tudni velni mire van szuksege a nepnek a sajat privat preferenciaja alapjan. Maganugyed mekkora kepernyo tetszik. Nem leszel tole okosabb, felsobbrendu, stb a tobbieknel.
  • Cat #2
    Szerintem a gyártók sem önmaguk ellenségei, azaz azt gyártják, amire van kereslet, amiből több kel el. Másrészt szerintem az emberek többsége abból az adott időből, ameddig a kezében van a "telefon", kb. 2-3 százalékot fordít ténylegesen telefonálásra, az összes többit netezéssel, videózással stb. tölti, melyeknél élménynövelő tényező a kijelző mérete.
  • Tinman #1
    5.5"? A One Max meg 5.9" volt.... gyönyörű -.-

Csak azt nem értem miért hívják telefonnak, amikor ez egy tablet, amivel lehet telefonálni is. Egy csomó autóba van gyárilag beépített GSM, mégsem hívjuk őket mobilnak, hanem autónak.

Onnantól nem tekinthető telefonnak egy ilyen böszme vacak, amikor már 1 ujjal nem tudod kényelmesen elérni a kijelző egyes pontjait, úgy, hogy közben azt csak egy kézzel fogod.

Egy átlagos kézméretű embernél ez 4". Nekem 4.3"-os telóm van, de a fenti metódussal éppen elmarad kb. fél centi amit nem érek el ilyen módon. Mondjuk ez még éppen az a méret ami vállalható és ettől függetlenül kényelmesen kezelhető, hordható.

Vicc ami a mobil piacon megy. Ennél már csak az a nevetségesebb, amikor a 15.6"-os laptop érintőkijelzővel jön.