Íme a Far Cry 4 sztorija
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz a bókot! Bár jobban örültem volna, ha cefrelapárlással hozol kapcsolatba minket...:-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kõolajlepárlók vagytok mind!
..ki ez a szörny a tükörben..
jaj, ezen besz..rtam...:-D Tényleg. Ekkora egy idióta játékot még nem csináltak. Ja, de, ennek a klónját, a Tomb Radiert...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én azt remélem, hogy csak disznóbõrbõl lehet +1 tár nálam, vagy cápa hogy nagyobb pénztárcám lehessen...legjobb.
remélem olyan is lesz megint, hogy csak bûvös tetkóval tudjuk felkapni és elvonszolni a leütött embert, különben nem. az UBI sem az intellektust szolgálja ki ezekkel a szarokkal.