11
  • Cickány90
    Csak egyfajta igazság létezik, amit a győztesek írnak.
  • Tetsuo
    A mai kor sem mondja ki az igazat, ráadásul a karrierjét megtörik, kiközösítik azt a szakembert/tudóst, aki ezt megteszi.
    Én pont azért játszanék olyan játékkal, ahol a szövetségesek ellen lehetne harcolni, pl. levadászni a vezetőiket, mert a nácik vagyis a "leggonoszabbak" ellen harcolni nem csak uncsi, hanem gájl, hazug angolszász-liberó propaganda.
  • JaSoN HuNTeR #9
    magukat kellet volna Elítélni?
  • JaSoN HuNTeR #8
    Magukat kellet volna elintézniük, kinek bíráskodott volna felettük, ők voltak akkor a minden6ó-k? x)
  • Tetsuo
    Én pont a lázítás, uszítás és hazugság ellen vagyok!
    Hitler nem volt szent, véleményem szerint is bűnös volt nomeg őrült, és az ideológiája sem tetszik, természetesen!
    Csak a győztesek által hamisított "történelem" hazugságai nem tetszenek és az, hogy pl. amíg Hitlert és a nácikat démonizálták, Churchillt, Rooseveltet és Sztálint nem ítélték el háborús bűnök elkövetése miatt!!!
    Az igazság pártján állok, mégha az oly kényes is egyeseknek.
  • Ender Wiggin #6
    jajj istenem, tetsuo hagyd már a faszságaiddal. vagy mondjam, hogy hitler szent volt, igaságos háborót vívott és miért nem írtott ki még több embert, akkor lenyugszol és többet nem nyomod a lázító dumádat?
  • Etinger
    Arról film is van :) Nem is rossz.
  • Tetsuo
    Egyetértek, de azokról már nem írhatnék véleményt, mert felbújtásnak minősülne. ;-)
  • Tetsuo
    Én Churchillt is lelőném szívesen.
  • KRTuning
    Minek akármennyit is visszamenni az időben? Van elég célpont manapság is. Tele van velük a híradó.
  • Angelus1991ster
    Nem akarok szemétkedni, de mikor lesz olyan játék ahol Sztálint kell lelőni? ugyanígy lőném le rákosit/gomez adams-t és csókosszájut/kádárt.