11
-
Cickány90 #11 Csak egyfajta igazság létezik, amit a győztesek írnak. -
#10 A mai kor sem mondja ki az igazat, ráadásul a karrierjét megtörik, kiközösítik azt a szakembert/tudóst, aki ezt megteszi.
Én pont azért játszanék olyan játékkal, ahol a szövetségesek ellen lehetne harcolni, pl. levadászni a vezetőiket, mert a nácik vagyis a "leggonoszabbak" ellen harcolni nem csak uncsi, hanem gájl, hazug angolszász-liberó propaganda. -
#9 magukat kellet volna Elítélni? -
#8 Magukat kellet volna elintézniük, kinek bíráskodott volna felettük, ők voltak akkor a minden6ó-k? x) -
#7 Én pont a lázítás, uszítás és hazugság ellen vagyok!
Hitler nem volt szent, véleményem szerint is bűnös volt nomeg őrült, és az ideológiája sem tetszik, természetesen!
Csak a győztesek által hamisított "történelem" hazugságai nem tetszenek és az, hogy pl. amíg Hitlert és a nácikat démonizálták, Churchillt, Rooseveltet és Sztálint nem ítélték el háborús bűnök elkövetése miatt!!!
Az igazság pártján állok, mégha az oly kényes is egyeseknek.
-
Ender Wiggin #6 jajj istenem, tetsuo hagyd már a faszságaiddal. vagy mondjam, hogy hitler szent volt, igaságos háborót vívott és miért nem írtott ki még több embert, akkor lenyugszol és többet nem nyomod a lázító dumádat? -
Etinger #5 Arról film is van :) Nem is rossz. -
#4 Egyetértek, de azokról már nem írhatnék véleményt, mert felbújtásnak minősülne. ;-) -
#3 Én Churchillt is lelőném szívesen. -
KRTuning #2 Minek akármennyit is visszamenni az időben? Van elég célpont manapság is. Tele van velük a híradó. -
Angelus1991ster #1 Nem akarok szemétkedni, de mikor lesz olyan játék ahol Sztálint kell lelőni? ugyanígy lőném le rákosit/gomez adams-t és csókosszájut/kádárt.