14
  • Papichulo
    #14
    a másik az epizódok sorrendjének csereberéje, így kinyírva a fokozódó hangulatot.

    Ezt en sem ertettem soha. A Firefly-t is tobbek kozott ezzel tettek tonkre.
  • Inquisitor
    #13
    Nem értek egyet. Az Almost Human első szezonjának volt 5-6 jó része is. A sorozatnak két baja volt, az egyik az, hogy minden epizódot más írt (miért?), a másik az epizódok sorrendjének csereberéje, így kinyírva a fokozódó hangulatot. A jobb részek íróját (íróit?) kellett volna megtartani és folytatni velük, de csak velük. A biodíszlet női "főszereplőt" meg szépen kiírni a második szezon elején. Most már mindegy.
    Ha tényleg gyenge eresztést akarunk mellé tenni, akkor ott van az Intelligence, ahol egy rohadt jó ötlethez sikerült olyan forgatókönyvet és karaktereket írni, ami mellett egy alacsony költségvetésű gyerek rajzfilm is sziporkázóan tudományos, ötletes és hihető.
  • Papichulo
    #12
    A Farscape oriasi bukas volt? Akkor miert keszult belole 4 season plusz egy lezaro film??? Szerintem nagyon jo kis sorozat volt, egyedi vilaggal.

    A Sliders elso 2 seasonja remek volt, de aztan tulzottan elment egy nekem nem tetszo iranyba.
  • paby88
    #11
    Hát az a revolution jól indult aztán jól beleszartak azzal az idegesítő kis picsával jaj de tenyérbemászó stílusa volt azért is hagytam abba...
  • Ender Wiggin #10
    @Mardel: dettó. A Sliders nagyon jó volt. És mindent elkövettek, hogy legyen folytatás, hisz annak ellenére, hogy előre tudták, hogy kasza lesz, mégis "cliffhangerrel" ért véget az 5. szezon. És az egészet a Sci-Fi cseszte el. A negyedik szezon a csatorna legnézettebb showja volt, ők mégis kivonták a pénzt, hogy elkezdjék a Farscape-et, a Second Wave-et (ezek voltak magyar tévében is) és a Welcome To Paradox-ot. A Sliderst pedig csak ismételgették. Aztán pár hónap múlva kiderült, hogy mindhárom új műsor óriási bukás amerikában, de addigra a főszereplő (aki egyben rendező, író és producer volt) Jerry O'Donnel már aláírt más csatornákhoz. Mivel amit felajánlottak neki, nem felelt meg, nem tért vissza. Ezért a karakterének lezárására valami kromaggos átalakulást akartak, amit összefabrikáltak volna kivágott jelenetekből. Erre O'Connell hozta az ügyvédeket és lett helyette az hótt baromság az ötödik elején. Meg aztán Rhys-Daviest (Arturo) kirúgták, mert kritizálta az írókat, Kari Wiurer kitúrta Sabrina Lloydot, szóval ez már csak veszett fejsze volt a végén...
  • csulok0000 #9
    Régen is pontosan így volt mint most. Annyi hogy most több olyan sorozatot is tudsz nézni amiről korábban nem is hallottál volna. Régen is volt zsákszámra olyan sorozat mely nem jutott túl az első 2 évadon. Akkoriban is csak néhány volt ami megérte a 7-10 évadot.
    Csupán annyi a különbség hogy 5-10 évvel ezelőttig a tévében csak a azokat a sorozatokat adták le amik már bizonyítottak külföldön.
  • Mardel
    #8
    Nekem anno a sliders jobban tetszett mint a csillagkapu, kar hogy ez csak 5 evadot elt meg.
  • Mardel
    #7
    Draculat sajnalom, nekem bejott. A tomorrow peoplebol a 7. resz korul maradtam le, de akkor mar nem potlom be az elmaradast ha elkaszaltak.
  • Sir Quno Jedi
    #6
    Suburgatory kiváló kis sitcom volt, több évadot is megért. Intelligens poénokkal, parádés színészekkel. A Tomorrow People egész összeszedte magát a vége felé, mint ahogy a Star-Crossed is. Az Almost Human pedig kiváló kis régimódi sf sorozat volt, szépen felépítve.

    Kár értük.

    Wonderland spinoffnak nagyon gyenge lett, épphogy nézhető. Ellenben a Believe egész jól indult, csak aztán szokásos sorozatbetegségbe fulladt. Filler részekkel nem jutsz messzire.

    Ezekért kevésbé kár. Pedig Believe az akár hosszabb távon is érdekes lehetett volna.
  • yamato41
    #5
    Mingygyáááá a kardomba dőlök. Szörnyű. Katasztrófa. Namosmilesz?
    Kaptafaszarok. Mindegyik. Van ember, aki ezekért "rajong"? Ja, persze, a fogyasztói társadalom panem et circensese.
  • ugh
    #4
    A family guy-t szerintem nehez utolerni es siman tulnott a simpsons-on vagy a nehol kicsit gyoker south parkon.
  • ugh
    #3
    No igen. Szinte egyiket sem ismerem kiveve az almost human-t.
    Mar az elso resz elso perce utan latni lehetett hogy egy vergyenge hulladek.
    Mondjuk a rajzfilm sorozatokon kivul szinte mindegyik az csak valahol sikerul errol elvonni a figyelmet jo cselekmennyel meg storyval (sg-azert mondjuk rezeg a lec- , sg atlantis, walking dead, star trek enterprise).
  • SupraMKIII
    #2
    +1
  • Zenszkij
    #1
    Már első olvasatra is látszik, hogy egyik sorozat gyengébb, mint a másik. Látszik, hogy csak a pénzhajhászás megy, szórakoztatás nuku. És van aki még megeszi ezt a sok mínősíthetetlen maszlagot? Hol van már egy jó Star Trek vagy Csillagkapu sorozat, amik 7-10 évadokat megéltek. Gyalázat, ami a sorozatgyártás terén folyik.