Az oroszok bekeményítettek a The Sims 4 kapcsán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja. igazad van.
Cogito Ergo Sum
Ha ez a facebook lenne, nyomnék neked egy like-ot, nagyon igazad van 😊
Igazuk van az oroszoknak. Mondjuk én simán betiltanám. A melegeknek meg lóf@sz a seggébe, örüljenek, hogy élnek, ennél több jogot nem adnék nekik...
Egyetértek. Ez az Európa már túl deviáns lett! Itt már szó sincs elfogadásról. Egy olyan úton járunk amitõl a gyomros is felfordul... Mindenki azt csinál amit akar a 4 fal között a maga dolga, de az utcán próbáljon meg embernek kinézni, nem valami cirkuszi mutatványosnak....
Senki sem vágta le hogy a meleg kapcsolatokról van szó? Nemsoká biztos szakállas nõk is lehetünk a szimszben. Hát pfujj. És bárhogy is utálja most mindenki (én is) az oroszokat, de õk is tudják, az ilyen nyíltan parádézó buzikat nem ünnepelni hanem ütni kell. Nem a homoszexualitással van a baj, hanem hogy büszkén mutogatják magukat a gyerekeknek is. Szégyen.
Nyilván nem azt modnom, hogy
counter strike = iskolában fogok lövöldözni, vagy random helyeken robbantgatni
GTA vice city = láncfûrésszel fogok rohangálni az utcán embereken tompítani az élét
... stb
Nekem csak azzal volt a bajom, hogy az összes sims (nem dramatizálom túl, ettõl még jól fogok aludni) összes simjének természetes volt végig döngetni a várost.. nyilván akiben meg van a hajlam, az nem ettõl lesz hûtlen, csak mint játék mechanikára mondtam, hogy gusztustalan.
De ha már itt járunk, próbáljátok ki, hogy mind a 2 fél megcsalja a másikat, 2 külön szobában, azonos ház, majd bontsátok el a falat..😛
counter strike = iskolában fogok lövöldözni, vagy random helyeken robbantgatni
GTA vice city = láncfûrésszel fogok rohangálni az utcán embereken tompítani az élét
... stb
Nekem csak azzal volt a bajom, hogy az összes sims (nem dramatizálom túl, ettõl még jól fogok aludni) összes simjének természetes volt végig döngetni a várost.. nyilván akiben meg van a hajlam, az nem ettõl lesz hûtlen, csak mint játék mechanikára mondtam, hogy gusztustalan.
De ha már itt járunk, próbáljátok ki, hogy mind a 2 fél megcsalja a másikat, 2 külön szobában, azonos ház, majd bontsátok el a falat..😛
Így van, a játékot pedig úgy hívták, hogy Red Alert.
Tudod úgy van ez, hogy azt meg tudom ígérni, hogy nem eszek több csokit, de azt nem, hogy kívánni se fogom 😊
Ironia volt am, csak nehez latni a sok szelsokonzervativ komment kozott. 😊
Vajon a Sims promótálja a szomszéd lerohanását tankokkal és a kertje egy részének magunkhoz csatolását is? Lehet, hogy ez sem létezett korábban, Putyin az EA-tõl vette az ötletet...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
És ezt most tényleg egy Sims 4 hírhez kell?
Gratulálok, a Sims 4 kapcsán sikerült beküldened egy kis szalonnáci kommentként egy csöpp zsidózást. Remélem elégedett vagy a mai nappal, mert megtetted, a haza megkövetelt.
Sajnos, az oroszoknak igazuk van.
A szabadság jó és szép dolog, de AZ a "szabadság", amit a MAI nyugat CSAK SZAVAKBAN hirdet, nos az nem szabadság, hanem ravasz fegyver a tõlük független országok fiatalságának a befolyásolására, és az adott országba behatolásra.
Olyan országok nem merjék kinyitni a pofájukat a "szabadság" szót mantrálva, amelyekben tilos bizonyos történelmi események kutatása, ahol DOGMÁK megkérdõjelezése hosszabb bürtünbüntetéssel járhat, mint egy gyilkosság.
Olyan országon ne pofázzanak a szabadságról amelyek természetsenek veszik EGÉSZ NÉPEK kollektív bûnössé nyilvánítását, és amelyekben a sajtó, mint a politika leghatékonyabb eszköze a pusztító, FORDÍTOTT "érték"-rendet hirdetõ erõk kezében van.
A szabadság jó és szép dolog, de AZ a "szabadság", amit a MAI nyugat CSAK SZAVAKBAN hirdet, nos az nem szabadság, hanem ravasz fegyver a tõlük független országok fiatalságának a befolyásolására, és az adott országba behatolásra.
Olyan országok nem merjék kinyitni a pofájukat a "szabadság" szót mantrálva, amelyekben tilos bizonyos történelmi események kutatása, ahol DOGMÁK megkérdõjelezése hosszabb bürtünbüntetéssel járhat, mint egy gyilkosság.
Olyan országon ne pofázzanak a szabadságról amelyek természetsenek veszik EGÉSZ NÉPEK kollektív bûnössé nyilvánítását, és amelyekben a sajtó, mint a politika leghatékonyabb eszköze a pusztító, FORDÍTOTT "érték"-rendet hirdetõ erõk kezében van.
Hát, jah! A sok tiniterhesség, hûtlenség és egy éjszakás kalandok csak a Sims megjelenése óta léteznek. Úgy, ahogy gyilkosság se létezett az erõszakos videojátékok megjelenéséig.
A megcsalás, mint fogalom, a Sims elõtt nem létezett, így teljesen egyet értek veled! Na jó, mégsem.
A 18-as korhatar keves, cenzurazni kell az osszes megcsalastl. Akkor nem lesz promotalva es kevesebb megcsalas lesz a valo eletben is.
Nagyon helyes!
Az, hogy helytelen vagy nem, az pont nem érdekel. Az viszont mindig is rohadtul idegesített, hogy igencsak promotálva van benne a megcsalás. Fõképp sims 2 és 3ban ahol Woohoo is bejött Y-al aki nem a "feleség" vagy "férj" mint kívánság. Sims1rõl inkább nem beszélek mert ott ugye a 3napos baba simán teljesíthetõ, vagy "megismerkedtünk, táncoltunk, legjobb barátok lettünk, ami házassághoz vezetett...micsoda éjszaka!" 😛