9
  • Tarathiel2
    #9
    Hát persze hogy zsidó pénzügyi körök, mi más :) Konteósok semmi mást nem tudnak skandálni.
  • thegodhimself
    #8
    az első világháború vajon miért is tört ki? nézz utána kicsit... vicces amikor valaki lehülyéz valakit, közben mindenki látja milyen kevés információval rendelkezik a témárol és az is agymosásból származik. mindkét világháború az angolszász (de gyakorlatilag zsidó) pénzügyi körök érdeke volt. Ahogy az is, hogy minden termelést elvittek kínába, európa, usa pedig csúszik le a picsába munka nélkül, közben a technológiát ellopták a kinaiak.
    ha valaki azt mondja a 90-es évek végén, hogy az usa nem fog tudni feljutni az űbe, 2014-ben kinának meg holdpogamja lesz körberöhögik. És most mi van? Egy majom az elnök az usában második alaklommal, az eu "elnöke" meg egy éretségi nélküli bibsi, aki endszeresen birálja "magát" mert ő is "német" és milyen csúnya dolgokat csináltak a vh2-ben. HELLO 2014 van a kiskutya faszát nem érdekli mit csináltak a németek. Ja és ennyit a német precizitásól...
  • Gadgetfan
    #7
    Ja, a Mein Kampfot is az "atlantista szennxborzalom" írta 1925-ben? Abban szerepel már a Szovjetúnió elfoglalása te félkegyelmű idóta!
  • fonak
    #6
    Akkor még nem az volt a neve, hanem Cseka. Volt még pár névváltozás, a II. vh-ban a belügyminisztériummal (belügyi népbiztossággal) egy szervezetet alkotott NKVD néven. Szóval a KGB elnevezés pontatlan valóban ebben a cikkben.
  • tacky
    #5
    hgaben90 a KGB 1917ben alakult ...
  • halgatyó
    #4
    A 2. világháború rettenetes vérveszteség volt a Szovjetúnió népeinek, köztük az oroszoknak. Azok a fiatal emberek ma hiányoznak.

    Az atlantista szennyborzalom legnagyobb sikere volt a németek és az oroszok összeugrasztása. Az emberiség történelme sajnos megindult a pusztulás felé, ez ma már egyre jobban látszik.
  • halgatyó
    #3
    Milyen "Ukrajnát megszálló hadsereg"? Talán a Greystone meg a Blackwater gyilkosai és zsoldosai, akik a háztetőkről lövöldöztek a civilekre, meg a rendőrökre? Vagy az eddig Szíriában gyilkolászó, embert evő mocsoksöpredékre, akiket mostanában dobálnak át Ukrajnába, hogy növeljék a Rócsildok birodalmát?
    Hányok.
  • hgaben90
    #2
    KGB-ről beszélni a második világháborúban? Ezt a cikket se történész írta...
  • figyu
    #1
    "a hazájuk védelmében elesettek emlékének megőrzése, nyughelyük felkutatása, a háborúban eltűntek sorsának felderítése valamennyi orosz állami szervezet, főként a védelmi tárca elsődleges feladata."

    Tehát leáll minden állami szervezet, főként az Ukrajnát megszálló hadsereg(!), mert az "elsődleges feladat" a 70 éve elesettek emlékének megőrzése??