1
  • Amergin
    #1
    A klímaváltozás, amelyet korábban a távoli jövő problémájának gondoltak, határozottan bevonult a jelenbe" -a "nemlétező" klímaváltozás, ami rejtélyes, hogy miből adódik...
    Biztos, hogy nem a "globális felmelegedésből", hiszen az "sem létezik". De ha mégis, akkor biztos, hogy nem az emberiség CO2 kibocsátása az oka, hiszen Bush azért nem írta alá anno a kyotoi egyezményt, mert az az Egyesült Államoknak "nem érdeke".

    "sürgős cselekvésre van szükség (...) annak érdekében, hogy fenntartható jövőt teremtsünk a gyerekeink és az unokáink számára" -Nyeee-he-he!! Akkor azonnal szakítsatok a "növekedés"-en alapuló gazdasággal és a kamatszedő pénzrendszerrel!
    E nélkül teljesen komolytalan ez a duma. Eleve fenntarthatatlan módon exponenciálisan növekvő mértékben használuk fel a véges nyersanyagokat a "növekedés" gazdasági kényszere miatt és ezt a garázdálkodó, a bolygó erőforrásain túlnövő gazdasági rendszert szeretnénk úgymond "fenntarthatóvá" tenni.
    Hát van egy rossz hírem: nem fogjuk. Azért mert a Föld szépen beint nekünk.
    Sokkal hamarabb, mint gondolnánk.
    És akkor tényleg szép "zöld" lesz a gazdaság. Már az, amelyik az előzőleg összeomlott romjaiból kinő és lesz még ember, aki működteti...