Az elsõ Call of Duty: Advanced Warfare infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS szerinted mindenki úgy csinálja mint Te? Éveket ül egy mára már csak 4-5óra játékidõvel rendelkezõ gamen? Komolyan mondom minek van olyannak netje, pláne még regel és ír is ide, mikor 10ig nem tud elszámolni...
..ki ez a szörny a tükörben..
Mi a francnak ez?!?! Évrõl évre kiadnak egy újjat, még a 2 évvel ezelõtti is csak addíg jutott el nálam idõ hiányában, hogy 3 pályát vittem rajta végig, azt jó napot, a tavalyit akartam most feltenni, erre már itt a követezõ...felesleges
az elmúlt évek egyetlen pozitívuma játékfronton, hogy végre egyre több fejlesztõ a szinkron színész fizimiskájára alakítja a karaktert. ennek lehet jelentõsége a megfilmesítésnél. amikor az arc egy modellé vagy csak egy generikus fantázia szülötte alaké, akkor a könyebben választanak katasztrofálisan színészt az élõszereplõs filmhez (Max Payne - Marky Mark, Altair - fasskalap, - Lara - Jolie, hogy csak a legszarabb választásokat említsem). Ha viszont egy színész adja az arcot, akkor kissé kínosabb másra osztani a szerepet, amennyiben filmre kerül a sor...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nekem úgy tûnik, szarabb lesz az idei CoD, mint valaha, pedig elég jól versenyeznek nálam a 6 óta, hogy melyik szarabb a másiknál, mert mindegyik annyira fos.
Hát, elég szomorú, ha nem veszed / vetted észre azonnal, hogy a kép, amit látsz, az mesterséges... elsõre azonnal látszik.
Kontraszt:

Kontraszt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A videojátékok kimásztak az "uncanny valley"-bõl. Az elsõ gondolatom nem "jé, ez a karakter olyan, mint Kevin Spacey" volt, hanem "Miért vágták be Kevin Spacey fényképét egy Call of Dutys cikkhez?"