Gkilo - okostelefonnal összeköthető vágódeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz dolgok az okostelefonok, de mégis mi a halálra jó, hogy szinkronizálom a telefonnal azt, hány deka fokhagymát vágtam össze???
Fõleg, hogy sokan azt hiszik, ha nincs érintõképernyõje, akkor nem is okos a telefon.
Pl unokatesómnak Samsung E2550-es készüléke van, nekem Samsung Champom. Váltig állítja, hogy nem okosteló, amire azt mondtam, hogy akkor az enyém se az! (Hardver szintjén szinte csak a kijelzõ tér el. Mondjuk, most nézem, neki Bada OS van, nekem meg TouchWiz.)
Pl unokatesómnak Samsung E2550-es készüléke van, nekem Samsung Champom. Váltig állítja, hogy nem okosteló, amire azt mondtam, hogy akkor az enyém se az! (Hardver szintjén szinte csak a kijelzõ tér el. Mondjuk, most nézem, neki Bada OS van, nekem meg TouchWiz.)
Szeletelj acél vágódeszkán... aztán veheted meg a ledes késélezõ készletet is. -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ne mondd már., akkkor miért opció egyáltalán? miért nem jó egy konyai mérleg, amin mellesleg vágni is lehet? miért merül fel egyáltalán? manapság szinte már a vécédeszkában is van okostelefon csatlakoztathatóság. ahogy az is, hogy rági formátumú telókat egyre nehezebb találni, szinte senki sem gyártja már. mert már a kisgyerekektõl kexdve mindenki okostelefont akar. ez is paranoia?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Zseniális. 😊 Csak aztán strapabíró legyen...
Ender, az okostelefonos csatlakoztathatóság opció, és igazából semmi értelme, csak a platform nyújtja. Úgyhogy nem gyõzköd senki semmirõl, le lehet tenni a paranoiát.
Ender, az okostelefonos csatlakoztathatóság opció, és igazából semmi értelme, csak a platform nyújtja. Úgyhogy nem gyõzköd senki semmirõl, le lehet tenni a paranoiát.
kjhun: a fa is bírja. a mérleg és az elektronika a gyenge pont, az meg mindegy, hogy acélban vagy fában van, biztos nem bírja, ha ütlegelik. ez is csak egy baromság, aminek inkább csak az a célja, hogy az okostelefon nékülözhetetlenségérõl gyõzködjön...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ez megint ilyen "felvágós" cucc 😛
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Ejj, de kibaszottul ráérnek ezek az olaszok...
Nyekk. <#eplus2>#eplus2>
Acél, nem lett volna jobb fa helyett? Az bírja az ütést/csapást/vágást is.
Acél, nem lett volna jobb fa helyett? Az bírja az ütést/csapást/vágást is.