10
 • immovable
  #10
 • Ferrer
  #9
  Jóember, 1918-ban még "semmi" nem volt, a penicillint se találták még fel!
 • Vol Jin
  #8
  A 7-es kommentben leírtam a magyarázatot.
  És most mondok néhány tényt.

  A DNS-t évtizedekkel később fedezték fel, így génmanipulálni sem tudtak akkor. A másik hiányosság az ismereteidben, hogy nem tudod mi egy vírus, nem ismered a működési mechanizmusukat.

  Még egy tényt közölnék. Az ismerethiány katalizátora a konteóknak. A hiányos ismeretek bizonyos emberekben az összefüggést ismerni akarás miatt abból építkeznek, ami az ismerethiányos ember rendelkezésére áll. Nálad a valaki biztosan csinálta ezt az egészet volt az egyetlen lehetséges magyarázat.

  Pedig, ha lenne ismereted, akkor ezt elsőre kizártad volna, ugyanis évtizedekkel később nobel-díjat kapott a DNS felfedezéséért valaki. Tehát csak jóval később lett volna lehetásége bárkinek is génmanipulálni.

  Persze ettől még lehetséges volna, hogy az ellenséget megfertőzték egy-egy vírussal, és két vírus egy betegben kereszteződött, de erre semmi szükség nem volt. A lövészárkokban rossz higiéniás körülmnények uralkodtak, a katonák szervezete meg legyengült, és a terjedő betegségek természetesen is kereszteződhettek. Tervszerűen és tudatosan nem állíthattak elő ilyen betegségeket, mert se kellő ismerete, se technológiája nem volt ehhez senkinek.
 • Vol Jin
  #7
  "Na persze ,csak úgy spontán összeolvadt !
  Gyanítom hogy nem véletlen történt ez az összeolvadás,csak aztán kezelhetetlenné vált az eredmény,és utána már nem merte vállalni az elkövető a következményeket ."

  A géncsere két círus között úgy történhet, hogy a két círus egy sejtet fertőz meg.

  Egy vírus képtelen a szaporodásra. Ha egy gazdasejtet megferzőznek, akkor a DNS-e rákapcsolódik a gazdasejtre, és arra kényszeríti a sejtet, hogy másolatokat készítsen a vírusról addig, míg a sejt felszakad a sok vírustól. Ha két különböző, de rokon vírus kapcsolódik a sejt DNS-ére, a legyártott vírusok lehetnek hibridek. Amik, ha működőképesek, egy új törzset eredményeznek. Ezek teljesen természetes folyamatok.
 • Molnibalage
  #6
  A konteó topik odébb van...
 • Krumplipuskaa
  #5
  Ha ennyit tudtál kiböfögni,akkor nagyon szuper vagy zéró,gratula
 • KopaszIsten
  #4
  NEXUS: :-)
 • Nulla7
  #3
  Igen, mert a 20. század előtt nem léteztek kórokozók, addig a természet állt és várt.

  Hogy lehetsz ekkora idióta?
 • Krumplipuskaa
  #2
  "Eredményeik arra mutatnak, hogy a spanyolnáthaként emlegetett járvány vírusa röviddel 1918 előtt jelent meg, és benne egy madárinfluenza-vírus olvadt össze egy emberi H1-vírussal, amely már 10-15 évvel korábban fertőzött. "Apróságnak tűnik, de ez lehet a kirakós hiányzó darabja" - mondta Michael Worobey."

  Na persze ,csak úgy spontán összeolvadt !
  Gyanítom hogy nem véletlen történt ez az összeolvadás,csak aztán kezelhetetlenné vált az eredmény,és utána már nem merte vállalni az elkövető a következményeket .
 • NEXUS6
  #1
  Ergo: a XXI. szd-ban hála a turizmusnak, az interkontinentális légijáratoknak bármilyen ótvar kis mutálódott vírus pillanatokon belül átkerül egyik országból a másikba és így még az előtt immunizálja a lakosságot, hogy a szupergeci vírus felbukkanhatna és komoly gondot okozhatna.

  xD