Az új előzetes alapján a Godzilla még a vártnál is jobb lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Asylum+komolyabb CGI+ráérõs A-kategóriás karakterszínészek, és kész egy ilyen film.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tehát: Godzilla ellen egy másik szörny fog harcolni a végsõ gyõzelemért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok paraszt rinyál, hogy "jaj, ez képtelenség" meg "lol, radioaktivitás", közben ezek Godzilla alaptulajdonságai. Ilyen dolgokon felakadni olyan, mint Supermant fikázni azért, mert mekkora hülyeség már, hogy valami földönkívüli tök úgy néz ki, mint a földi emberek, csak még szuperereje is van.
A fegyverekkel szembeni ellenállás a karakter alapjegyeinek egyike, és pont emiatt ígérkezik olyan jónak a film, mert az eredetin kívül alig volt olyan Godzilla film, ami realisztikusan közelítette volna meg azt a koncepciót, hogy mi történne, ha az ilyen lehetetlen lények tényleg léteznének.
Az meg, hogy még mindig Emmerich filmjével hozakodnak elõ egyesek, siralmas. Az abszolút rossz oldalról közelítette meg az alapötletet, nincs annak a filmnek itt semmi jelentõsége.
A 98-as film max egy tuningolt terészetfilm volt egy nagyranõtt leguánnal, ami betévedt tojást rakni new-yorkba. Az elsõ adandó alkalommal, amikor nem tudott elbújni rommá lõtték.
Az eredeti Godzilla soha nem "állatként" volt jelen, meg szerintem nem is szörnyként a szó szoros értelmében, inkább természeti erõként, jelenségként, amit max túlélni lehet.
All we ever wanted was an answer...
Ezt a filmet mindenképpen megnézem, a minõségi szörnyfilmek eléggé hiánycikkek a mozikban, a Pacific Rim nem igazán volt az, hisz voltak a mech-ek, mint ellenfeleik, viszont a Cloverfield volt az utolsó talán a témában, ami éreztette az emberek semmit sem érését a természet egyéb erõjével szemben.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
De sokan abban reménykednek, hogy talán ez a film megtöri a jeget és megint divatba hozza a kaiju filmeket. Szerintem elég hiú remény, bár ha tényleg olyan jó a film, mint amilyenre számítanak, meg elnézve a trailer-ek nézettségét, talán még esélyes is lehet a dolog. A szuperhõsös filmek is szinte kihaltak egy idõre, mert azokat is gagyinak találták, aztán kijött pár jól sikerült darab, ma meg már szinte ezek uralják a mozit.
Ami engem illet, én csak amiatt várom, mert a látottakból és hallottakból kiindulva, ha nem is lesz az évtized filmje, akkor is egy jó Godzilla filmnek ígérkezik, és amióta megismerkedtem a franchise-zal, azaz már vagy nyolc éve pont ilyen filmet várok.
Lassan már az lesz az extra, ha valami 2D-s
//90 perc? Ööö...
///Én sem fogok emiatt 90 km-t utazni. Jó lesz fél vagy 1 év múlva, otthon.
Óvakodva várós, de az eddigiek alapján igenis várós.