4
  • wraithLord
    #4
    És az miért baj, hogy "nehéz"? Nem kézben tartva, hanem asztalon kell használni. Laptoptáskában cipelve meg már tényleg tökéletesen mindegy, hogy 2,2 kg vagy mondjuk 1,8. Legalább normálisan megcsinálták, és nem deformálódik/vetemedik össze-vissza a ház pár hónap használat után + valószínűleg a hűtése sem olyan, mint pl. egyik-másik Acernek...
  • Tinman #3
    Sajna az érintőképernyőnek így ebben a formában viszont semmi értelme.

    De, ha elmondja nekem valaki, hogy leválaszthatóság (Transformer/hibrid jelleg) és átfordíthatóság (kvázi tablet) nélkül mi értelme van annak megköszönném.
  • MsUser
    #2
    Tinman teljesen igazad van, a cikk író technikai tudása "finoman szólva sem kiemelkedő" a Toshiba igényeset alkotott a csúcskategóriában.

    Viszont az ára is a csúcskategóriában 450000.-Ft felett várható!
  • Tinman #1
    Aranyos ez a "4k-zás" miközben a 4k-t csak alulról ;-)

    "Az akkumulátor üzemideje gyári adat szerint mindkét modellnél 5 óra, ami finoman szólva sem kiemelkedő"

    Félig üres a pohár? Ez a jelenlegi mezőnyben egy ilyen csúcs laptoptól, ahol Ci7-el, meg 2 GB-os GPU-val szerelt gépről beszélünk abs. jó.

    " a 2,2 kilós saját tömeg pedig végképp nem mondható könnyűnek."

    De miért nem? Ebben a kategóriában ez is jó értéknek számít.
    "A készülékház burkolata alumínium, króm díszítéssel", a Ci7 az AMD vga normális hűtést igényel, ráadásul optikai meghajtó is akad. Több, mint jó a készülék súlya. Nyilván optika nélkül, műanyag házzal, meg egy vacak Celeron CPU-val bőven 2kg alatt lenne...