Szakdolgozat kérdõív HELP!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
voltam zárás elõtt
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ez érthetõ, de nem ennél a két intézménynél 😊
semmivel sem magasabb az ELTE-n a színvonal
azt megértem, hogy nyíregyházáról és a többi noname fõsuliról nem vesznek át embereket a nagyobb egyetemek, de egymás között?!
semmivel sem magasabb az ELTE-n a színvonal
azt megértem, hogy nyíregyházáról és a többi noname fõsuliról nem vesznek át embereket a nagyobb egyetemek, de egymás között?!
Nem ratyi csak sok helyen olyan a színvonal hogy szerencsére nem automatikus az átvétel.
Elméletileg ha megfelelõ szakon szerezted a fõsulis diplomád, akkor nincs akadálya Msc-t végezni. Ehhez azért hozzá teszem ezt is:
Ha pl Debrecenben szereztél Villamosmérnöki Bsc diplomát és pesten akarod az Msc-t végezni, akkor van rá esély, hogy különbözeti vizsgát kell tenned.
Illetve ami még mókás, hogy ha Debrecenben végzel mondjuk Programtervezõ informatikus szakot és te idõ közben át akarsz menni az ELTE-re ugyanúgy PTI-re, akkor ismét csak reménykedhetsz, hogy a teljesített kreditjeidet elfogadják ott is és ne kelljen újra csinálni mindent.
Tehát elég ratyi a rendszer.
Ha pl Debrecenben szereztél Villamosmérnöki Bsc diplomát és pesten akarod az Msc-t végezni, akkor van rá esély, hogy különbözeti vizsgát kell tenned.
Illetve ami még mókás, hogy ha Debrecenben végzel mondjuk Programtervezõ informatikus szakot és te idõ közben át akarsz menni az ELTE-re ugyanúgy PTI-re, akkor ismét csak reménykedhetsz, hogy a teljesített kreditjeidet elfogadják ott is és ne kelljen újra csinálni mindent.
Tehát elég ratyi a rendszer.
jó, tudom, hogy melyik kábé minek felel meg, nem vagyok hülye, de technikailag akkor sem Bachelor végzettségem van, és gyanítom, ha bemennék egy egyetemre, hogy itt a fõiskolai diplomám, jelentkeznék Master képzésre, akkor nem úsznám meg mindenféle különbözeti, szintfelmérõ és egyéb hülyeség nélkül
Egyéb alá meg elég sok minden belefér..
Egyéb alá meg elég sok minden belefér..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
fõiskola -> Bachelor
egyetem -> Master
egyetem -> Master
a végzettséghez az öregek számára mehetett volna egy fõiskola / egyetem lehetõség (:
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mindenkit érint. Sztem pont az lenne a lényeg, h az is egy adat a sokaságból, aki nem használ ilyeneket. Igaz, ami igaz, kitölteni így nem vmi nagy élvezet. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elkezdtem kitolteni, de rajottem, ez engem nem erint😉 Nincs telefonom, tablatem se TV-m. TV-t 20 eve nem nezek, nem is erdekel😄
Majd törlik a topikot, ha akarják. Én kitöltöttem, remélem segítettem. Amúgy nem volt rossz kérdõív abszolút.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítséget minden eddigi kitöltõnek 😊 Remélem, nem rossz témakörbe tettem a topikot, úgy véltem, a tv-s dvd-s, filmnézõs emberek lesznek a leginkább fogékonyak, hogy kitöltsék.
Még továbbra is nyugodtan ki lehet tölteni!😊 És ezer köszönet még egyszer.
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/
Még továbbra is nyugodtan ki lehet tölteni!😊 És ezer köszönet még egyszer.
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/
Kitöltve.
Én nem éreztem hogy ugyanazt kérdeznék, inkább azt mondanám hogy jó alaposan, minden oldalról rákérdezett a dolgokra.
És való igaz rengeteg ótvar szar kérdõív van, ahol sokszor alapvetõ nyelvtani vagy logikai hibáktól hemzseg az egész, de ez igényesebb típusú.
Ja és persze ejnye, csak ezért nem nyitunk topicot
És való igaz rengeteg ótvar szar kérdõív van, ahol sokszor alapvetõ nyelvtani vagy logikai hibáktól hemzseg az egész, de ez igényesebb típusú.
Ja és persze ejnye, csak ezért nem nyitunk topicot
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Azzal ellenõrzi, hogy nem csak nyomkodtad-e a válaszokat, hanem legalább egy kicsit oda is figyeltél, tehát megbízható(bb) adatforrás vagy. Ezen a kérdõíven legalább látszik, hogy valamicskét tanult arról, hogy egyáltalán hogy kell egy ilyet összeállítani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok! Nagy segítség lenne, ha kitöltenétek ezt a kérdõívet, kb. 10-15 perc😊 A lekérhetõ médiaszolgáltatásokról (VoD és hasonlók), tévézésrõl szól. http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/