22
Segítségeteket kérem:)
-
#22 'mkay. -
#21 Jól értelmezem, hogy a 17. kérdésben szereplő összeg per filmre vonatkozik? -
#20 voltam zárás előtt -
hugopareiros #19 ez érthető, de nem ennél a két intézménynél :)
semmivel sem magasabb az ELTE-n a színvonal
azt megértem, hogy nyíregyházáról és a többi noname fősuliról nem vesznek át embereket a nagyobb egyetemek, de egymás között?! -
flashpointer2 #18 Nem ratyi csak sok helyen olyan a színvonal hogy szerencsére nem automatikus az átvétel. -
hugopareiros #17 Elméletileg ha megfelelő szakon szerezted a fősulis diplomád, akkor nincs akadálya Msc-t végezni. Ehhez azért hozzá teszem ezt is:
Ha pl Debrecenben szereztél Villamosmérnöki Bsc diplomát és pesten akarod az Msc-t végezni, akkor van rá esély, hogy különbözeti vizsgát kell tenned.
Illetve ami még mókás, hogy ha Debrecenben végzel mondjuk Programtervező informatikus szakot és te idő közben át akarsz menni az ELTE-re ugyanúgy PTI-re, akkor ismét csak reménykedhetsz, hogy a teljesített kreditjeidet elfogadják ott is és ne kelljen újra csinálni mindent.
Tehát elég ratyi a rendszer.
-
#16 jó, tudom, hogy melyik kábé minek felel meg, nem vagyok hülye, de technikailag akkor sem Bachelor végzettségem van, és gyanítom, ha bemennék egy egyetemre, hogy itt a főiskolai diplomám, jelentkeznék Master képzésre, akkor nem úsznám meg mindenféle különbözeti, szintfelmérő és egyéb hülyeség nélkül
Egyéb alá meg elég sok minden belefér.. -
hugopareiros #15 főiskola -> Bachelor
egyetem -> Master -
#14 a végzettséghez az öregek számára mehetett volna egy főiskola / egyetem lehetőség (: -
#13 Mindenkit érint. Sztem pont az lenne a lényeg, h az is egy adat a sokaságból, aki nem használ ilyeneket. Igaz, ami igaz, kitölteni így nem vmi nagy élvezet. :) -
#12 Elkezdtem kitolteni, de rajottem, ez engem nem erint;) Nincs telefonom, tablatem se TV-m. TV-t 20 eve nem nezek, nem is erdekel:D -
#11 Én is kitöltöttem. -
#10 Majd törlik a topikot, ha akarják. Én kitöltöttem, remélem segítettem. Amúgy nem volt rossz kérdőív abszolút. -
oscilaltor #9 Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítséget minden eddigi kitöltőnek :) Remélem, nem rossz témakörbe tettem a topikot, úgy véltem, a tv-s dvd-s, filmnézős emberek lesznek a leginkább fogékonyak, hogy kitöltsék.
Még továbbra is nyugodtan ki lehet tölteni!:) És ezer köszönet még egyszer.
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/ -
Noodlee #8 Kitöltve. -
#7 Én nem éreztem hogy ugyanazt kérdeznék, inkább azt mondanám hogy jó alaposan, minden oldalról rákérdezett a dolgokra.
És való igaz rengeteg ótvar szar kérdőív van, ahol sokszor alapvető nyelvtani vagy logikai hibáktól hemzseg az egész, de ez igényesebb típusú.
Ja és persze ejnye, csak ezért nem nyitunk topicot -
#6 Azzal ellenőrzi, hogy nem csak nyomkodtad-e a válaszokat, hanem legalább egy kicsit oda is figyeltél, tehát megbízható(bb) adatforrás vagy. Ezen a kérdőíven legalább látszik, hogy valamicskét tanult arról, hogy egyáltalán hogy kell egy ilyet összeállítani. -
#5 elég sok kérdés ismételve volt, legalábbis ugyanarra kérdezett rá, csak más volt a megfogalmazás -
#4 voltam zárás előtt -
#3 link -
#2 Biztos idevaló ez? -
oscilaltor #1 Sziasztok! Nagy segítség lenne, ha kitöltenétek ezt a kérdőívet, kb. 10-15 perc:) A lekérhető médiaszolgáltatásokról (VoD és hasonlók), tévézésről szól. http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/