22
Segítségeteket kérem:)
  • PrasCo
    'mkay.
  • PrasCo
    Jól értelmezem, hogy a 17. kérdésben szereplő összeg per filmre vonatkozik?
  • pedobear
    voltam zárás előtt
  • hugopareiros
    ez érthető, de nem ennél a két intézménynél :)
    semmivel sem magasabb az ELTE-n a színvonal
    azt megértem, hogy nyíregyházáról és a többi noname fősuliról nem vesznek át embereket a nagyobb egyetemek, de egymás között?!
  • flashpointer2
    Nem ratyi csak sok helyen olyan a színvonal hogy szerencsére nem automatikus az átvétel.
  • hugopareiros
    Elméletileg ha megfelelő szakon szerezted a fősulis diplomád, akkor nincs akadálya Msc-t végezni. Ehhez azért hozzá teszem ezt is:

Ha pl Debrecenben szereztél Villamosmérnöki Bsc diplomát és pesten akarod az Msc-t végezni, akkor van rá esély, hogy különbözeti vizsgát kell tenned.

Illetve ami még mókás, hogy ha Debrecenben végzel mondjuk Programtervező informatikus szakot és te idő közben át akarsz menni az ELTE-re ugyanúgy PTI-re, akkor ismét csak reménykedhetsz, hogy a teljesített kreditjeidet elfogadják ott is és ne kelljen újra csinálni mindent.

Tehát elég ratyi a rendszer.
  • Shiwo
    jó, tudom, hogy melyik kábé minek felel meg, nem vagyok hülye, de technikailag akkor sem Bachelor végzettségem van, és gyanítom, ha bemennék egy egyetemre, hogy itt a főiskolai diplomám, jelentkeznék Master képzésre, akkor nem úsznám meg mindenféle különbözeti, szintfelmérő és egyéb hülyeség nélkül

Egyéb alá meg elég sok minden belefér..
  • hugopareiros
    főiskola -> Bachelor
    egyetem -> Master
  • Shiwo
    a végzettséghez az öregek számára mehetett volna egy főiskola / egyetem lehetőség (:
  • Lacee86
    Mindenkit érint. Sztem pont az lenne a lényeg, h az is egy adat a sokaságból, aki nem használ ilyeneket. Igaz, ami igaz, kitölteni így nem vmi nagy élvezet. :)
  • Alexease
    Elkezdtem kitolteni, de rajottem, ez engem nem erint;) Nincs telefonom, tablatem se TV-m. TV-t 20 eve nem nezek, nem is erdekel:D
  • Bachstein
    Én is kitöltöttem.
  • Lacee86
    Majd törlik a topikot, ha akarják. Én kitöltöttem, remélem segítettem. Amúgy nem volt rossz kérdőív abszolút.
  • oscilaltor
    Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítséget minden eddigi kitöltőnek :) Remélem, nem rossz témakörbe tettem a topikot, úgy véltem, a tv-s dvd-s, filmnézős emberek lesznek a leginkább fogékonyak, hogy kitöltsék.

Még továbbra is nyugodtan ki lehet tölteni!:) És ezer köszönet még egyszer.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/
  • Noodlee
    Kitöltve.
  • vegicsek
    Én nem éreztem hogy ugyanazt kérdeznék, inkább azt mondanám hogy jó alaposan, minden oldalról rákérdezett a dolgokra.

És való igaz rengeteg ótvar szar kérdőív van, ahol sokszor alapvető nyelvtani vagy logikai hibáktól hemzseg az egész, de ez igényesebb típusú.

Ja és persze ejnye, csak ezért nem nyitunk topicot
  • Dzsini
    Azzal ellenőrzi, hogy nem csak nyomkodtad-e a válaszokat, hanem legalább egy kicsit oda is figyeltél, tehát megbízható(bb) adatforrás vagy. Ezen a kérdőíven legalább látszik, hogy valamicskét tanult arról, hogy egyáltalán hogy kell egy ilyet összeállítani.
  • passatgt
    elég sok kérdés ismételve volt, legalábbis ugyanarra kérdezett rá, csak más volt a megfogalmazás
  • RAZOR27
    voltam zárás előtt
  • akyyy
    link
  • Bokafix2
    Biztos idevaló ez?
  • oscilaltor
    Sziasztok! Nagy segítség lenne, ha kitöltenétek ezt a kérdőívet, kb. 10-15 perc:) A lekérhető médiaszolgáltatásokról (VoD és hasonlók), tévézésről szól. http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/739996650/