128
The Stomping Land
-
Stief #88 Forest jelenleg single only, amúgy online coop lesz! -
#87 Rustot szeretném majd bezsebelni következő hónapban most egész jó áron fut G2A, ezt a Stomping Landet megvárom mennyire fognak dolgozni kedves barátaink nem akarok abba a hibába esni mint dayz esetében ,hogy egyből rácsaptam, és tizen órák után értelmét veszti majd az új frissítések alkalmával felmegy az ember elbóklászik megint egy két órát ,mire megtalálja az újdonságokat és annyi. -
fantomvampire #86 Nem tudm most nagy divat lettt ez a korai kiadasos dolog -.-
csak az a baj amiylen nagy lekesedessel varja az ember ugy tudja le is lombozni :( pl ez a dinos is hu na akkor majd kiadjak fasza erre kijott a patch meg stb es ugyan az. Most komolyan nem azert de egy olyat nehez megcsinalni hogy mentse a szerver a jatekos adatait pl mit epit milye van ... ugyan mar. -
#85 Hát Rust-ba most várjuk a nagy patchet :D 7dtd szerintem gagyi :S Forest meg single only. H1Z1-et várom, hogy mi lesz belőle :) -
#84 Fantasztikus, na akkor be is izzítom a twitchet, úgyis bent vagyok melóhelyen aztán legalább a háttérben elzörög valami. Kiváncsi leszek mennyire fognak haladni ezzel az alkotással, társaihoz képest rust, 7days to die,dayz, forest jah és majd jön a hab a tortára h1z1 , leírni is hosszú ezt a sok még félkész játéknak se nevezhető halmazt :D -
#83 Én azonnal megvettem, egyelőre rohadtul kezdetleges. Szerverek 10-24 slotig terjedőek, elég sok lagol (érdemes a BB jelzésűre menni, mert az rendben van).
Inventory nincs még, fegyvereket tudsz kraftolni, meg a lakhelyedet tudod kialakítani, onnantól a vadászatról szól, ami nem olyan izgalmas mint amilyennek elsőre gondolná az ember, de egyáltalán nem rossz.
Ha valakit érdekel én ma is fogom streamelni ahogy játszom, nem reklámként írom: http://twitch.tv/b05co_
Gondolkodom azon is hogy csinálok pár tutorial videót magyarul, meglátjuk mennyit fogok cs-zni, annak a függvénye :) -
#82 Na igen, én se azt akartam ezzel mondani ,hogy a dayz reális árat kért el a semmire, de ugye ott szerepel valami név legalább a fejlesztő gárda mögött, de teljesen mind egy, hanyagolom az OFFot, inkább valami élmény beszámolót kérnénk aki be mert rá ruházni steamen ,hogy mit is kapott a jó nép. :) -
#81 1. pontosítok, bérelni lehet itt -
#80 1. lehet
2. menti (legalábbis ha nem állítod le a szervert, akkor biztosan)
3. ez még nagyon nagyon kezdetleges (early access), jelenleg annyit se tud, mint ami az előzetes videókban látszott... a legnagyobb szerver amit találtam 24-es, a menü még csak nem is hasonlít a korábban látottakra, inventory még nincs, szerintem jelenleg amolyan stabilitás teszt fut, aztán majd pakolják bele a cuccost -
#79 A Bohemiának csak egy nagyon kis része dolgozik a DayZ-n... Nem a The Stomping Landet akartam fényezni, mert a fejlesztő (egy kölyök és pár haverja) nyilván össze sem hasonlítható a BI-vel. Arra próbáltam utalni, hogy a Bohemia akkora amatőr, hogy a teljes forráskódot hagyta lelopni a saját szerveréről. Ehhez tudod mekkora baleknak kell lenni a mai világban? Elmondanám, hogy nagyon nagynak... Innentől a csalókat megfogni esélytelen! A másik, hogy a DayZ még mindig egy értelmetlen játék, se eleje se vége, ráadásul egy bughalmaz. Ennek fényében a Bohemia nem csilloghatna nagyon (a modot meg ugye rohadtul nem ők csinálták). A Bohemia nagy büszkesége az Arma sorozat, ami közel sem olyan népszerű, mint a többi lövölde, de amúgy ez is csak a látszat, mert ők rohadtul nem ebből élnek. Kormánymegrendelésre készítenek nem publikus katonai szimulátorokat valós térképpel... Na ez az amit mi soha nem fogunk látni :) A DayZ viszont egy túlhájpolt nulla, aminek egyszerűen semmi célja és értelme... -
fantomvampire #78 Na nekem par kerdesem lenne :) ha valaki tud valaszt akkor elore is koszonom.
1. Lehet szervert csinalni ?
2. Ha igen szerver menti a jatekosok cuccait szoval ha kilepek megmarad mindenem vagy meg mindig elorol kell kezdeni?
3. Olvastam a javitasokat egesz baratiak :) De meg mindig furcsa nekem hogy csak 500Mb a jatek. Vagy ez meg mindig hianyos ?
-
#77 Az meg már megint más tészta, hogy forráskódot megszerezték meg a csalók, mondj egy olyan játékot amiben nincsenek csalók, mindig voltak - vannak - lesznek csalók, megszüntetni nem is , legfeljebb kordában tudják tartani. Félre ne érts nem a játék ellen vagyok, nagyon tetszik ez a dínos nyíltvilágú túlélős dolog, csupán az árral nem értek egyet. -
#76 aha, tehát a Bohemia I. semmi... értem. Speciel arra gondoltam , hogy a cég aki fejleszti a játékot, jó pár játék kapcsolható a nevéhez ami alapján nagyjából tudjuk mire számítsunk, de a stomping land cégéhez semmi játékot nem tudok kapcsolni, hogy mi is fog kisülni a játékbol. -
#75 DayZ mögött se volt semmi... megvettek egy modot.. ráadásul eddig is tele volt csalóval, na de most hogy a teljes forráskódot lenyúlták... amatőrök
on: http://store.steampowered.com/app/263440 -
#74 Na látszik a steames ár, véleményem szerint ismét túláraztak egy korai hozzá férésű "játékot". Dayzt valahol megértettem mert volt mögötte valami amit már letettek az asztalra. -
#73 New update
- Updated environment lighting
- Added dino killzones in places dinosaurs shouldn't be traveling to
- Increased Styracosaurus damage towards other dinosaurs
- Fixed a case that would allow the spear to strike through the shield
- Fixed a visual bug when drawing the bow
- Added an occasional breathing sound while sprinting
- Improved charge detection for the Stygimoloch
- Added remaining input keys
- Added the markings of the king
Még linket nem találtam hozzá -
fantomvampire #72 nemszoltam :D vakon voltam mar latom -
fantomvampire #71 na majd valami linket hogy ha fent van a jatek ;) -
Baxo #70 szerver van? :) -
Ironman2 #69 ez már a teljes játék updatelve!!! -
Ironman2 #68 Az új update:
http://www.firedrive.com/file/BAA534B9D9AE082F
elég szépre sikerült!
- Added prone
- Added craftable item: Tribal Shield*
- Roped and prone hunters now start drowning when submerged
- Sprint is now a toggle
- Increased sprinting speed + updated animations
- Hunters can no longer sprint while in critical condition
- Optimized some bandwidth-intensive content
- Daytime is now 50% longer than nighttime
- Increased arrow speed and hit radius
- Increased arrow count to 10 (Previously 6)
- Reduced arrow crafting time to 10 seconds (Previously 16)
- Reduced max bolas to 3 (Previously 6)
- Increased bolas hit radius
- Reduced bolas un-tie to 7 seconds (Previously 10)
- Fixed a case that enabled building structures under water
- Reduced Expertise requirement for all dinosaurs by half
- Roped or incapped players who disconnect will have their character erased before leaving the server
- Increased the number of concurrent dinosaurs
- Fixed bolas being heard from across the map
- Fixed a bug that prevented small dinosaurs from spawning in solo mode
- A single hit from a Carnotaurus or Ankylosaurus is now lethal against hunters
- Updated cage model so prisoners can move around
- Updated teepee collision to have a bigger opening
- Added LODs to campsite items
- Fixed prisoners being able to deconstruct their own cage
- Added a HUD element for arrow/bolas reserve
- Added resolution options in the display menu
- Fixed dinosaurs not dying when they fall into lava
- Improved foliage on Capa Island -
Ironman2 #67 Steam szerint csak május 31-én jön,a trailer szerint május 30,de van aki már irta hogy ma fogják feloldani. -
fantomvampire #66 Na van valami hir ? :D Nagyon nagy a csend :)
Olvasgattam a forumot. Bar eleg karcsu az angolom.
Sok szepet es jot igernek de most nemt tudom hogy most amit kiadnak abba benne is lesz ? Vagy csak marad ez meg pl a mentes ami jo lenne :D
De jelenleg igen sovanyka. Ha valaki tud valami biztato infot a jatekrol ami most jon ki penteken akkor megoszthana :) -
Ironman2 #65
PVE REVOLT Server:
revolt.servegame.com:7777
PVP REVOLT Server:
revolt.servegame.com:6969 -
fantomvampire #64 halat fogni turelem jatek :D es szerencse
lemesz a viz ala es egyhelybe allsz majd ha kozel uszik akkor dardaval leszurod nagyon nehez :)
A kis dinot meg lehet olni de nagyokat mar nem igaza ha csak nem vagytok tobben ra :) -
Krusade #63 na már rájöttem. de nagyon unalmas játék. remélem early jobb teljesitményt fog nyújtani. -
Krusade #62 hogy az istenbe lehet megölni a dinókat? illetve hogy lehet halat fogni úgy hogy nem tud el menekülni?:D -
#61 Köszönöm. Ezekkel már próbálkoztam. :) Ha sikerült javítanoma hibát szólok. Még1x köszi. -
Ironman2 #60 http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-1931360/0xc00007b-error-fix.html -
#59 Az allábbi hibával küszködöm. Van valakinek ötlete?
Köszi a segítséget.
-
Krusade #58 hát ez engem felbaszott..nem elég hogy halat nem tudok fogni, de még a dinók is megölnek._.
amugy kis szalma kunyhót érdemes csinálni, mert ha meghaltok oda spawnol a házba.:) -
fantomvampire #57 en nekem luncher nelkul is megy a jatek :)
de kivancsi leszek ha kijon mennyivel lesz tobb minden benne :)
-
Ironman2 #56 igen,meg a fánál is igy van.DD -
Ironman2 #55 van újabb launcher!
http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=17236 -
#54 Várd meg a steam kiadást. Valószinűleg az már tartalmasabb lesz. -
Krusade #53 hát én soloban probáltam ki, és ott nem engedett sütni,pedig 3 halacska is logott a fözön.
a parittya , meg az íj lövés nálam a levegőbe buggolt.
de megnéztem szerveren, és ott meg az íj el ment a dinóig.:D
-
fantomvampire #52 nekem enged sutni, enni az ij elmegy ameddig kell olni is lehet dinot. ahoz hogy elfogj egy kis dinot minimum 100xp-t kell ossze szedned ha jol tudom.
-
Krusade #51 hát be kaphatják a fejlesztők, úgy mond semmit nem csináltak a játékkal, a videóhoz képest semmi köze nincs a játéknak.
tapasztalatok:
1.a parittya dobálás nem megy el messzire,hanem elötted a levegőben bebuggol.
2.az íj lövés ugyanugy bebuggol a levegőben.
3.a halat nem lehet megsütni,sőt meg enni se lehet.:D
4.dinókat nem lehet megölni,se elfogni se semmi.D úgy mond 1 papir a dinó ami egy helybe áll.:D -
#50 15perc után találtam 2 olyan négy lábon járó buzogányfarkú teknőst.
Ahogy futottam közöttük egyik lecsapta a másikat(ez elég pozitív h erre figyeltek) , aztán másik lecsapott engem -
#49 Ahhoz képest hogy már több mint 1 éve csinálják nagyon kezdetleges, ennyi erővel a prototípust is kiadhatták volna amit 1 éve mutattak, egyáltalán nem látszik rajta hogy foglalkoztak volna vele=/