A csodálatos pókember 2 rosszabb lett az előző résznél?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg Nicholas Hammond volt az igazi Pókember. Mint ahogy az igazi Superman meg Cristopher Reeve. Tarzan - Johnny Weismüller.
Nagyon sokan vannak az ellenkezõ véleményen is, sõt többen. A régi elsõ két rész jobban áll IMDb-n, Metacriticen és Rottenen mint az új széria kezdõ része. A régi harmadik mondjuk már nem, arra én is azt mondom, hogy nem véletlen.
kalapos01
Ettõl még egy kalapszar volt az elsõ trilógia, több szempontból is. Lehet ezt magyarázni sokféleképpen, de attól még nagyon sokan vannak ezen a véleményen - nem véletlen.
Ettõl még egy kalapszar volt az elsõ trilógia, több szempontból is. Lehet ezt magyarázni sokféleképpen, de attól még nagyon sokan vannak ezen a véleményen - nem véletlen.
Az új pókember film, bár nem hibátlan, mégis milliószor jobb, mint az elõzõ trilógia. Már csak ha a fõszereplõ vesszük. Ez a Andrew Garfield, már mint karakter is milliárdszor jobb, mint az a szerencsétlen, szenvedõs, nyûglõdõs, buktaképû Tobey Maguire. Mint ahogy Emma Stone is ezerszer jobb választás Gwen szerepére, mint Kirsten Dunst volt M.J. szerepére.
Maquire és Dunst annyira nem illettek a karakterekhez, hogy ennyi erõvel, Eddie Murphy és Queen Latifah is játszhatta volna a két fõeszereplõt.
Aztán persze jobb a szory is az új filmben, és szinte minden más is. Egyedül a látvány az, ahol már nem tudtak újat hozni. Nem is csoda, hisz a CGI az CGI mindenhol.
A lényeg, hogy nagyon várom az új részt.
Maquire és Dunst annyira nem illettek a karakterekhez, hogy ennyi erõvel, Eddie Murphy és Queen Latifah is játszhatta volna a két fõeszereplõt.
Aztán persze jobb a szory is az új filmben, és szinte minden más is. Egyedül a látvány az, ahol már nem tudtak újat hozni. Nem is csoda, hisz a CGI az CGI mindenhol.
A lényeg, hogy nagyon várom az új részt.
egyebkent a kepregenyek is a folyama tos megujulasrol szolnak. az ujitasoknak orulni kene. 62 ota eltelt 50 ev.
te komolyan azt hiszed, hogy stan lee nem imadta az elso pokembert?
Egy képregényfilm attól képregényfilm, hogy a képregény az alapja. Ha csak a nevek stimmelnek, de még alapvetõ karakterjellemzõk sem, illetve a történetnek szintén semmi köze semmihez, akkor ne hívjuk képregényfilmnek... Nem is értem Stan Lee hogyan engedhette meg, hogy egy akkora szemetet csináljanak a képregényébõl, mit amit csinált az elsõ trilógia...
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Az egyik legjobb újítása volt a filmnek, hogy nem a patronból jön a háló. Komolyan ez volt a legnagyobb problémád vele?
én már azt sem értettem, hogy miért egy nyeszlett gyerekfejû idióta lett a filmek parkere. az eredeti képregényekben (még mielõtt gimis vagy néger lett a pókember) egy felnõtt férfi volt parker.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Már az elsõre se emlékszem, gondolom ez is olyan csodálatos lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dewri
+1
+1
Az a tény, hogy itt nem a csuklójából lövi a hálót, amire nem képes ha depis, mint a hû de sikeres korábbi trilógiában, nos, ettõl már önmagában 10/10 a film...
A szarrágás sosem sikeres.
...nagyon.
...nagyon.