Új dizájnt kap az Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Nova-t használok oszt jónapot.
Tetsuo, akkor minden okod megvan arra, hogy szifonra válts 😊))))))))))))
Hát, én a mostani Androidok után gondolkodok az iPhone-on. Mert ahogy frissítettem, be is lassult az egész és alapvetõen ócska a legtöbb alkalmazás rá. A beépített reklámok meg szánalmasak és fejleszteni sem érdemes rá, ha jól tudom, szóval maga a koncepció gagyi.
Sajnos az Apple is lefele megy... nem feature és grafika terén, hanem igazi felhasználhatóság és ergonómia terén.
Sajnos az Apple is lefele megy... nem feature és grafika terén, hanem igazi felhasználhatóság és ergonómia terén.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
a mostani androidé a jó.Az ikonokat hagyják már, az a rajzos flat lóf#sz nem jön be.Inkább a memória kezelésen, multitaskon és egyéb mindennapi használatos dolgon agyaljanak ezek az okostojások.Mert olyan lassú meg laggol, mint egy 90 éves anyóka.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Slickboy,
de az lenne a jó, ha ez visszafelé is mûködne. Vagyis ha nem tetszik az új android, akkor egy gombnyomással törölhetnéd, és telepíthetnéd az elõzõ verziót. Mert például barátnõm SP-jét totál belassította a 4.3, mikor a gyári 4.1-el hasított
de az lenne a jó, ha ez visszafelé is mûködne. Vagyis ha nem tetszik az új android, akkor egy gombnyomással törölhetnéd, és telepíthetnéd az elõzõ verziót. Mert például barátnõm SP-jét totál belassította a 4.3, mikor a gyári 4.1-el hasított
Most sem kell megvárni a gyártó, olyan androidot teszel fel amilyet csak akarsz. Csak a gari vész el maximum.
Hatalmas haladás, hogy most már sikerül ott tartaniuk, mint a nokia 10+ éve ezekkel a rácsba szervezett ikonokkal. Rendkívüli fejlõdés/egyediség.
"Valahol röhejes, hogy másfél évig jönnek frissítések (ha olyan a gyártó) aztán slussz"
Látogass el egy Windows XP topicba, a szemét Microsoft csak 13 éven át biztosított terméktámogatást hozzá. 😊
Látogass el egy Windows XP topicba, a szemét Microsoft csak 13 éven át biztosított terméktámogatást hozzá. 😊
Nem szorosan ontopic, de én annak örülnék ha az Android olyan módon lenne telepíthetõ, mint egy Windows, tehát ne a gyártótól függjön, hanem ahogy kijön egy új verzió és elbírja a telefon, akkor telepíthessem. Tehát váljon el jobban a szoftver és a hardver. Valahol röhejes, hogy másfél évig jönnek frissítések (ha olyan a gyártó) aztán slussz. Mekkora hörgés lenne ha ugyanez lenne a helyzet laptopon vagy PC-n, és a gyártó kegyein múlna a frissíthetõség. Most az, hogy milyen dizájnt kap az UI, hát szerintem sokadlagos probléma.