A telefonok helyett a szoftverre fókuszálna a BlackBerry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt a remek interjút mondom a buborékfújás iskolapéldájának. Itt most nem lufifújásra gondolok, hanem a hozzáadott információt nélkülözõ hantázásra. Aki volt már céges meetingen, az tudja, hogy mit jelent, ha valaki megállás nélkül pofázik, de nem mond semmit.
Aszongya, hogy:
"A cégvezetés szerint errõl nincs szó, de a jövõben a sikerek elmaradása esetén mindenképpen a szoftverre fókuszálnak majd. "
Ki a faszomnak adják el a szoftverüket, ha nem lesz telefon, amin futnak majd?
Elmondom mi a baja a blackberrynak. Külön internetes díjcsomagjuk van, mert valamit nagyon másként csinálnak, mint egy másik telefon. Én tudok olyan cégrõl, ahol ezért cserélték le az összes blackberryt.
Aszongya, hogy:
"A cégvezetés szerint errõl nincs szó, de a jövõben a sikerek elmaradása esetén mindenképpen a szoftverre fókuszálnak majd. "
Ki a faszomnak adják el a szoftverüket, ha nem lesz telefon, amin futnak majd?
Elmondom mi a baja a blackberrynak. Külön internetes díjcsomagjuk van, mert valamit nagyon másként csinálnak, mint egy másik telefon. Én tudok olyan cégrõl, ahol ezért cserélték le az összes blackberryt.
mondjuk ott amúgy is rabszolgág dolgoznak! Van ismerõs aki ott dolgozott.
Én speciel belelõném a vezetõ gárdát a Tiszába. Amikor a multi ellen kampoányolnak, a JAbil egy élõ példa a dolgora... :|
Én speciel belelõném a vezetõ gárdát a Tiszába. Amikor a multi ellen kampoányolnak, a JAbil egy élõ példa a dolgora... :|
Mess with the best, die like the rest Linux4ever