6
  • ProGuru
    #6
    Basszák meg az okostelefonok.Nekem is van egy xperia sp-m de a faszom kivan az állandó töltögetéssel.Meg a credit alapu játékok amitől majdnem földhöz is basztam párszor.Pl. röhej hogy a gt racing 2.t 2 hete tolom de még mindig a legelső kategóriában a legszarabb kocsival.Az állandóan a háttérben futó sok faszság...ááá...nem is használom a facebookot(arrol is megvan a véleményem)de megy a háttérben le sem tudom törölni,google+ot sem, a térkép folyamatosan megy a háttérben,rendesen gyüjti egy server ki merre szokott mozogni.Mi ez ha nem megfigyelés a nagytestvér részéről?Basszák meg a pénzéhes kurva...
  • duke
    #5
    " Okostelefon internyetkapcs nélkül meg tudtommal baromság."

    Van okostelefonom, de meg sim kartya sincs benne, mert csak hordozhato szamitogepnek hasznalom. Telefonalasra meg, van egy 6-8 eves nokiam, ami nem merul naponta ketszer.
  • hamsterville
    #4
    "Többek közt", azt írtam. Jelen pill a fizetés is gátat szab, havi 500-1000 forint körül költök telefonszámlára (másik teló esetén viszont jóval többet kellene kiadnom/hó). Okostelefon internyetkapcs nélkül meg tudtommal baromság. No de mindegy, ezek már az én problémáim. Ettől függetlenül az első kommentem él, és valós. :) Ja és nekem van nem egy olyan ismerősöm, akinél előfordul, hogy már délutánra lemerül a telója, nem, hogy 2, vagy 3 napot kibír.
  • T O M
    #3
    Kár ezért megfosztani magad az okostelefonoktól, 1 napot mindegyik kibír, ha meg annyira aggódsz a lemerülés miatt beraksz a táska mélyére, vagy a kocsiba egy 5 ezres butaphone-t és probléma megoldva.
  • McLarenpowa
    #2
    az okoska LG G2-őm lazán elmegy 2 napot és nem csak telefon/sms-t tud... szerintem ha csak az akksi miatt nem vettél okostelefont, akkor ez már nem indok
  • hamsterville
    #1
    Többek közt az állandó akkumerülés miatt nem vettem eddig okostelefont. Idegbajt kapnék, ha minden nap, akár többször is, fel kellene dugnom töltőre az újonnan vett telefonom, sőt, esetlegesen sürgős helyzetben napközben nem tudnám használni, mert már le is merült. A mostani, immáron 7 éves telefonom máig simán kibír 4-5 napot legalább, néha még többet is. Bízom benne, hogy ez a grafén-technológia mihamarabb megoldja ezt a problémát is, és ha így lesz, na majd akkor hajlandó leszek beruházni valami okoskára.