9
-
#9 Nézz képeket a játékból más oldalakon... -
#8 nyehehe.
majd ha a rühes csaló tetveket kiszűrik, újra fogok multit venni!
addig NEM! -
Ender Wiggin #7 @dontkill: a fenti képek elég beszédesek. -
DontKillMe #6 @Ender Wiggin: Ezt honnan sikerült kielemezned?
@Krinyo:
"Mi abban a leszarás, ha nincs benne single player kampány. Senki nem is ígérte, hogy lesz benne, ezért felesleges is keresni benne."
-Általánosságban beszéltem róla. Mégpedig azt írtam, hogy ha van, akkor egy rakás szar és inkább ne lenne. -
Ender Wiggin #5 Furcsa fikázni a grafikát, mikor 1280x800-as felbontásban lebutítva játssza valaki. -
#4 Mi abban a leszarás, ha nincs benne single player kampány. Senki nem is ígérte, hogy lesz benne, ezért felesleges is keresni benne. -
#3 Engem meg speciel pont a multi nem érdekel, meg nem is érdekelt soha túlzottan.
Ez innentől meg ízlés dolga. -
flashpointer2 #2 Kb 5 éve nem játszottam single playert semmivel, felőlem aztán ki is hagyhatják az összes játékból, csak jelentősen drágítja -
DontKillMe #1 Egy 6870-el ma már nem mész messzire, ilyen VGA-t ajánlani még csak nem is minimum, hanem ajánlott szintre eléggé vicc. A magam részéről nem igazán tetszik, hogy mostanában egy FPS gammának a single részét így elintézik, le sem szarják a usert, csak a multis részre koncentrálnak. Alapvetően nem mondom, hogy ez akkora hiba, mindazonáltal egyszerűbb akkor már, ha single részt bele sem raknak, mert minek?