2016-ban láthatjuk a Prometheus 2-t?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"NEXUS6: Csak már senkit nem érdekel."
Ja, de fogadjunk, hogy azért te is meg fogod nézni.
Jogos, egyre többször töltöm le a hulladék filmeket torrenten csak hogy biztos ne kelljen moziba menni. Így végezte nálam a ST2, meg pl. az új Superman film is, és nem csalódtam, hogy ezt tettem!!!
XD
Ja, de fogadjunk, hogy azért te is meg fogod nézni.
Jogos, egyre többször töltöm le a hulladék filmeket torrenten csak hogy biztos ne kelljen moziba menni. Így végezte nálam a ST2, meg pl. az új Superman film is, és nem csalódtam, hogy ezt tettem!!!
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jöhet. Engem érdekel a folytatás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak RS legyen még addig életben. Azér már nem fiatal...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A film azért lett olyan, amilyen, mert kivégezték a vágóaszatalon. Ha 20 perccel hosszabb lett volna, akkor sokkel koherensebb lett volna az egész. A film két órás volt, ami nem szokatlan egy tartalmas filmnél, még 20 percet elbírt volna.
Én nem láttam a WS Farkasait, de asszem az 3 órás és nem egy ember szeritn tök feleslegesen. Nem értem, hogy miért nem lehetett volna a P 2 óra 20 perc vagy 2 óra 30 perces...
Én nem láttam a WS Farkasait, de asszem az 3 órás és nem egy ember szeritn tök feleslegesen. Nem értem, hogy miért nem lehetett volna a P 2 óra 20 perc vagy 2 óra 30 perces...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jah, szerintem elhamarkodták a szereplõk kinyírását, csak aztán nehogy valami kényszer megoldással hozzák õket vissza.
Amúgy szerintem nem volt rossz mint scifi, meglátjuk, mi sül ki belõle.
Amúgy szerintem nem volt rossz mint scifi, meglátjuk, mi sül ki belõle.
Engem igen. Én nem alien-filmként ültem be rá, így bejött, jóféle sf, csak kár 1-2 szereplõért, akit a forgatókönyvíró kicsinált. Nekem még így is élvezetes volt, hogy a semmirekellõ Lindenoff (nem keresem ki a nevét) írta a scriptet.
Ha még sokat mondogatod, akkor idõvel el fogod hinni, de ez sem változtat a tényeken.