10
-
#10 "NEXUS6: Csak már senkit nem érdekel."
Ja, de fogadjunk, hogy azért te is meg fogod nézni.
Jogos, egyre többször töltöm le a hulladék filmeket torrenten csak hogy biztos ne kelljen moziba menni. Így végezte nálam a ST2, meg pl. az új Superman film is, és nem csalódtam, hogy ezt tettem!!!
XD -
#9 Jöhet. Engem érdekel a folytatás. -
#8 Nem hiányzik. -
#7 Csak RS legyen még addig életben. Azér már nem fiatal... -
#6 A film azért lett olyan, amilyen, mert kivégezték a vágóaszatalon. Ha 20 perccel hosszabb lett volna, akkor sokkel koherensebb lett volna az egész. A film két órás volt, ami nem szokatlan egy tartalmas filmnél, még 20 percet elbírt volna.
Én nem láttam a WS Farkasait, de asszem az 3 órás és nem egy ember szeritn tök feleslegesen. Nem értem, hogy miért nem lehetett volna a P 2 óra 20 perc vagy 2 óra 30 perces... -
#5 "NEXUS6: Csak már senkit nem érdekel."
Ja, de fogadjunk, hogy azért te is meg fogod nézni.
-
SupraMKIII #4 Jah, szerintem elhamarkodták a szereplők kinyírását, csak aztán nehogy valami kényszer megoldással hozzák őket vissza.
Amúgy szerintem nem volt rossz mint scifi, meglátjuk, mi sül ki belőle. -
Wittgen #3 Engem igen. Én nem alien-filmként ültem be rá, így bejött, jóféle sf, csak kár 1-2 szereplőért, akit a forgatókönyvíró kicsinált. Nekem még így is élvezetes volt, hogy a semmirekellő Lindenoff (nem keresem ki a nevét) írta a scriptet. -
kalapos01 #2 Ha még sokat mondogatod, akkor idővel el fogod hinni, de ez sem változtat a tényeken. -
#1 Csak már senkit nem érdekel.