8
Insurgency (Standalone)
 • S8DJ
  #8
  Most nem tudom csak én vagyok vele úgy, hogy a stat nem frissül? Sehova nem fejlődök. A K/D ráta is 358 / 191 hónapok óta.
 • ozimak
  #7
  2.24 EUR a steamen... Vegyétek! 700 ft-ot még a hülyének is megér!
 • csibot
  #6
  Sziasztok
  Most vásároltam a steamon a játékot de bárhogy állítom mindig hiányzik a monitorom bal része (a monitor 1680 ×1050)segítsetek hogy lehet beállítani a teljes képernyőt.
  Köszi
 • bosco05 #5
  Megérkezett az első nagyobb frissítés! Két új pálya, új fegyverek, új játékmódok.

  Insurgency Molotov Spring


  Hamarosan érkezik a MatchMaking és a Steam Workshop támogatás! A későbbi tervekben a CS:GO-hoz és a TF2-höz hasonló item drop megoldás is szerepel.
 • bosco05 #4
  Steam mappádat csekkold, ott is Insurgency 2... Ja és megkérdeztem a készítőket, ők is Insurgency 2-nek tartják számon, ahogy a Twitch.tv is. Azért nincs odaírva a kettes, mert alig ismerik páran a modot. Amúgy meg nem tudom miért baj az, ha nyitva van egy új topik egy normális első hsz-el. Akartam, hogy ott legyen az új topikok között a játék, mert ennyit megérdemel és a fórum nem roskad össze egy újabb témától :) Nem a közössége határozza meg ezt a dolgot szerintem.
 • Malakai
  #3
  Szerintem simán átterelhető ott a téma, a modról úgyse beszél senki már évek óta, a topic címe meg simán Insurgency, csak a bannert kellene lecserélni hozzá.

  Ráadásul a cím is helytelen itt, hisz nincs Insurgency 2, csak anno a kickstarter idején nevezték így. Majd ha lesz esetleg folytatás, akkor lesz releváns egy ilyen téma...

  És ez nem DayZ, hogy aktív közössége lenne a modnak és a standalonenak is.
 • bosco05 #2
  Mielőtt valaki mondaná, hogy van topik, tudtam róla, de ez a HL2 mod-nak van és gondoltam megérdemel egy normális első hsz-t az SA verzió is, szerintem elfér a fórumon
 • bosco05 #1
  Az Insurgency 2 a New World Interactive gondozásában megjelent Half-Life 2 mod, az INSURGENCY: Modern Infantry Combat folytatása, amely különálló játékká nőtte ki magát. A játék műfaját tekintve realitásra törekvő taktikai FPS (First Person Shooter).

  Az Insurgency 2 fejlesztésére a készítők a kickstarteren próbálták összegyűjteni az általuk szükségesnek vélt 180 000 $-t, amiből valamivel több mint 66 000 $ össze is gyűlt. Nekiláttak a munkálatoknak és 2014 év elején felbukkant az Insurgency 2 steamen.  A játékot Source motor hajtja és csakis többjátékos móddal rendelkezik, így aki az egyjátékos kampányt keresi csalódni fog. Kinézet terén a többi FPS-ben jól megszokott dolgokkal itt nem fogunk találkozni. Nincs célkereszt, nincs hud ami kijelezné mennyi lőszerünk van, nincs minimap, gyakorlatilag annyit látunk, hogy hány tárat cipelünk a fegyverünkhöz és milyen eszközöket hoztunk magunkkal az adott körben. Mivel a játék hardcore-nak mondható, így az ellenfelekbe sokszor elég 1-1 golyó és már fekszenek is. Rengeteg játékmóddal találkozhatunk, melyek nagy részét azonban láthattuk már más játékokban. Az Insurgency 2 ezen a téren sem akarja megváltani a világot, de azért érdemes megemlíteni, hogy szinte minden korábban ismert játékmódhoz sikerült egy-egy egyedi elemet vagy változtatást beépíteni, ami általában elég jól sikerült a készítőknek.

  Gameplay:


  Gépigény:

  PC
  Operációs rendszer: WindowsŸ 8/7/Vista/XP
  Processzor: IntelŸ Core™ 2 Duo E6600 / AMD Phenom™ X3 8750 vagy jobb
  Memória: 4 GB RAM
  Videókártya: Minimum 512 MB RAM DirectX 9 és Pixel Shader 3.0 támogatás
  DirectXŸ: 9.0c
  Merevlemez kapacitás: 6 GB

  Mac
  Operációs rendszer: MacOS X 10.6.6 vagy újabb
  Processzor: Intel Core Duo 2GHz vagy jobb
  Memória: 4 GB RAM
  Videókártya: ATI Radeon HD 2400 / NVidia 8600M vagy jobb
  DirectXŸ: 9.0c
  Merevlemez kapacitás: 6 GB

  Hivatalos honlap: http://www.playinsurgency.com/
  Steam áruházban: http://store.steampowered.com/app/222880/