7
  • mrlujoak
    A cikkhez pedig:

Igen, valóban nagyon fontos a tág kompatibilitás.
  • mrlujoak
    ...már ne is haragudj duke, de kinek hiszed magad, hogy mindennemű tanulmány, kutatás, pszichiátriai vizsgálat, vélemény (...) nélkül ki mersz állítani ilyet?!
    Isten?
    Csakmert van egy rosszhírem.
    Több, mint egy éve hordok okosórát, és sem nem közveszélyes, sem nem elmeháborodott nem vagyok.

Ellenben az okosórát arra használom, amire feltalálták. Óraként, hogy tudjam anélkül az időt, hogy elővegyem a mobilom.
    Másodkijelzőként, hogy az érkező sms-em úgy olvashassam el - és válaszoljak rá - hogy a tömött metrón ne kelljen a zsebemből a telefont elővenni.
    Úgy vezetni, hogy a telefon a zsebemben, headset a fülemben, és lássam ki hív, így ha a hívó felet ismerem, akár el is tudom utasítani, hogy a lehető legbiztonságosabban vezethessek, megóvva akár TÉGED, attól, hogy felelőtlenül csevegek, vagy kotrom elő a mobilom, és közben elveszítem az uralmam a vezetett jármű felett...

Baromi sok lehetősége van az okosórának, csak az a baj, hogyha ezt valaki nem ismeri fel, akkor már kígyót, békát kiálthat másra, mert az merészeli hordani...

Kedves duke, én a TE helyedben nagyon gyorsan végiggondolnám, hogy mit írtál, pláne milyen stílusban!
  • duke
    Kb drogfuggesel egyenerteku szenvedelybetegseg, ha valaki, a millionyi felesleges, semmire sem jo szarsag utan, meg egy ujabb haszontalan szarsagot akaszt magara.
    Az ilyen okosorasokat, tenyleg kezelni kene, mert kozveszelyesek.
  • yooka
    Aki meg nem hord, az majd fog, mert menő lesz :-)
  • T2k
    Minden értelmes ember hord órát a karján, a többi meg nagy küzdelemmel előhalássza a telefonját és azon nézi meg vagy megkérdez erről valaki mást.
  • Omega
    Aki ékszernek hordja.
  • NEXUS6
    Szuper!
    Na de ki hord manapság órát?