14
-
#14 Az USA-ban mondjuk többet kaptál volna. ;-)
Ott durván bevédi magát a maffia. -
Evil Merodak #13 A magyar jogszolgáltatás már csak ilyen. Az ügyvédem szerint én örülhetek hogy 120 napot kaptam anno 1 hálózat feltöréséért, ahol semmilyen kárt nem okoztam. -
alien47 #12 A megölt kézilabdázóért kaptak 6 évet. Ez a szerencsétlent meg majd lecsukják 8 -ra! -
#11 Szerintem meg annyi történt, hogy egy barkácsolt antennával lopta a wifit, amit a megcélzott router jelszavának feltörésével súlyosbított. De az nem hangzik olyan keményen, mint ez a megfogalmazás a szolgáltató rádióhullámú hálózatának űdedurva meghekkülésérűl.
Ja, az akadozás meg valszeg azért volt, mert a lopott wifin aztán torrentezni kezdett. -
vision5 #10 Igazságtalanság lenne lecsukni. Inkább adjanak neki munkát. -
elektor #9 Fél óra ide-oda kapcsolgatás után adják a "szakembert" az internet szolgáltatónál aki az üres konzerves doboz szintjén ad használható tippet műszaki segítség címén. Talán ha az említett ötletgazda ülne ott jobban járnánk mi akik fizetünk a szakadásmenetes internetért és az Ígért sávszélességért. Van már bank aki a kreativitást inkább munkatársként magához húzza mint zsiványnak titulálja. -
cateran #8 "A férfi jövedelemmel nem rendelkezett, így internetelőfizetést sem tudott vásárolni, ám hulladék anyagokból, így kutyakonzerves dobozból és egy rozsdás parabolaantenna-tányérból működőképes vevőeszközt épített, amely felismerte egy szolgáltató rádióhullámú hálózatát - ismertette az esetet a szóvivő. A férfi ezt a szerkezetet egy laptophoz csatlakoztatta, és egy program segítségével feltörve a rendszert, létező előfizetők azonosítójával csatlakozott a hálózatra, amelyet jogosulatlanul, ingyen használt. "
Ha ez igaz, akkor a kreativitas es rugalmassag olyan szintjet hozta, ami lenyugozo...ilyen tudassal es elmevel munkanelkuli? Bezzeg a hugom elethalalharcot folytat mindenfele ugyintezokkel odahaza, akiknek az agykapacitasa nem eri el az elottuk fekvo papirlapet...
Kituntetest neki es valami neki valo munkat, nem bortont... -
#7 Az igazságszolgáltatás pont az igazság ellen van. -
KopaszIsten #6 thraw: A munkahely szerintem is jár neki egy IT cégnél, de csak miután letöltötte a börtön büntetését. :D :P -
wkm #5 A 2-8 év szabadságvesztésre gondoltál? -
#4 Ezt én is kipróbálom. -
#3 Ügyes volt :) -
KRTuning #2 Emberölésért kevesebbet kapnak színesék. Gratula az igazságszolgáltatásnak. -
thrawnguru #1 Nem börtönbüntetés járna neki, hanem munkahely a szolgáltatónál.. :D